Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 3 έως 5 Ιουλίου

Με ισχυρή αυτοπεποίθηση
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 3 έως 5 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy





















Η Σελήνη στον Λέοντα
Η μυστήρια γυναίκα, μετά από ένα διήμερο στο οποίο σηματοδοτήθηκαν νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις μέσα από επίπονες εσωτερικές διαδικασίες, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου Λέοντα 44 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3/7.


Η σύνοδος με τον Ερμή στις 00:55 μας έχει αφήσει ώρες πριν, την αίσθηση ενός καλοδουλεμένου μυαλού, που ανταπεξήλθε σε δύσκολες καταστάσεις με προσαρμοστικότητα και γενναιοδωρία.


Στις 8:37 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό, αρχίζει την ημέρα με εμβατηριακή χροιά.
Η τάση μας να πρωτοτυπήσουμε δημιουργώντας ξεσηκωτικές καταστάσεις, παρασύρει τους γύρω μας σε εποικοδομητικές ανταποκρίσεις, κάνοντας την ημέρα να μοιάζει με πυροτέχνημα. Δύσκολα μπορεί κανείς να αγνοήσει τη δημιουργική μας αντίληψη, η οποία δίνει λύση σε ανοιχτά θέματα και συγχρόνως τα καλύπτει με μεγαλοπρέπεια.
Στις 9:55 το τετράγωνο με τον Δία δίνει υπερβολή στις κινήσεις μας και μια τάση διόγκωσης και σπατάλης σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η καλή διάθεση είναι αδιαμφισβήτητη και η ανάγκη μας να δούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Συγχωρητικοί και μεγαλόκαρδοι προσφέρουμε στους εαυτούς μας κάτι παραπάνω από όσο χρειάζεται, προσπαθώντας να μετριάσουμε τις δυσκολίες που έχουν συσσωρευτεί. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε ανοίγματα, όπως δάνεια, σπατάλες, ακριβές αγορές, ακόμα και συναισθηματικές διεκδικήσεις.
Το εξάγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 16:00 το απόγευμα και επηρεάζει ώρες πριν, μας δίνει το πράσινο φως να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες, ειδικά επιχειρηματικές, ενώ η δράση μας εγγυάται την επιτυχία.
Με ισχυρή αυτοπεποίθηση επιδιώκουμε να πετύχουμε εκείνο που έχουμε ανάγκη, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να προσπαθήσουμε για ένα σκοπό, σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 19:25, μας καθιστά συγκροτημένους, ισορροπημένους και ευγενείς, κερδίζοντας την εκτίμηση των άλλων.
Η ημέρα είναι πολύ πιθανό να κλείσει για πολλούς, με την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας, οικονομικής συναλλαγής και συναισθηματικής αγαλλίασης.
Νιώθουμε μία ευθύνη απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, η οποία διανθίζεται με έναν απρόσμενο τρόπο, αλλά άκρως αποτελεσματικό.


Την επόμενη ημέρα 4/7, η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας την πολυτέλεια να απολαύσουμε τα κεκτημένα μας, ή να οργανώσουμε τη σκέψη μας προς όφελός μας.


Στις 5/7 στις 4:16 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο για μια ενδοσκόπηση, με την οποία θα κερδίσουμε χρόνο για ουσιαστικές αποφάσεις.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved