Planet stream-Πρωτοχρονιάτικος οδηγός διασκέδασης για την Αθήνα και την Αττική

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια γιορτινή μέρα όπου το ξεφάντωμα δίνει και παίρνει
Παπασταύρου Λίντα
Planet stream-Πρωτοχρονιάτικος οδηγός διασκέδασης για την Αθήνα και την Αττική

Από τον Urania Lab και τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια γιορτινή μέρα όπου το ξεφάντωμα δίνει και παίρνει. Είτε αποφασίσετε να κάνετε ρεβεγιόν σε κάποιο σπίτι, είτε έξω, μελετείστε προσεκτικά τον οδηγό διασκέδασης και εντοπίστε τα μέρη που οι δονήσεις τους συμπορεύονται με το γούστο και τις επιθυμίες σας. Όσοι προσδοκούν σε πιο κοσμοπολίτικες πινελιές, αν ποντάρουν στο 1, το 3, το 4 ή το 6 μπορεί να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τον κοσμικό κρουπιέρη.

1.Στο κέντρο του κόσμου...

megaro

Πρωτοχρονιά με celebrities η «πρωτοκλασάτους»; Γιατί όχι; Για όσες και όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος του main stream της εβδομάδας. Οι άνδρες θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο στις περιοχές:

Ακαδημίας, Χ. Τρικούπη, Ιπποκράτους-Ναυαρίνου, Ασκληπιού-Διδότου, Δαφνομίλη, Αθηναίων Εφήβων, Μονή Πετράκη, Μέγαρο Μουσικής, Κωνσταντινουπόλεως-Λένορμαν, Παλαμηδίου, Β. Κωνσταντίνου-Β Γεωργίου Β΄, Σπύρου Μερκούρη-Ριζάρη, Πειραιώς-Θερμοπυλών

Αντίστοιχα οι γυναίκες έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν έναν καλό φίλο η και σύντροφο.

Αττική: Καισαριανή, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα

2.Ήμουν κι εγώ εκεί...

akropolh

Η εναλλακτική main stream πρόταση για όσες και όσους λάτρεις του «έξω» επιθυμούν να χάνονται ή να παρασύρονται στο πλήθος. Ανάλογα πλεονεκτήματα όμως υπάρχουν και για εκείνες κι εκείνους που νοιώθουν καλύτερα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον . Οι γυναίκες μπορούν ευκολότερα να πάρουν το «πάνω χέρι» ενώ οι άνδρες θα νοιώσουν μαγεμένοι από τις θηλυκές ...οπτασίες. Έντονες συγκινήσεις αλλά και ευμετάβλητες καταστάσεις αναμένονται στα στέκια των περιοχών:

Μάρνης-Στουρνάρη, Γ’ Σεπτεμβρίου-Ηπείρου, Πλ. Βικτωρίας, Πιπίνου, Πλ. Μητροπόλεως, Ακρόπολη-Δ. Αρεοπαγίτου, Λ. Συγγρού-Καλλιρρόης, Κυνοσάργους, Μακρυγιάννη, Λ. Αμαλίας-Φιλελλήνων και Αρδηττού

Αττική: Ελληνικό, Άλιμος, Ν. Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Γαλάτσι, Ν Ηράκλειο, Θρακομακεδόνες, Άγιος Μερκούριος, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο.

Συστήνονται και για cozy η οικογενειακές επιλογές.

3.Κόσμος πάει κι έρχεται...

drapetswna

Γνωστά και άγνωστα στέκια που αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να επιλέξετε ως ...ουδέτερο έδαφος για καφέ, συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους γνωστούς η αγνώστους:

Ε. Μπενάκη, Ακαδημίας-Σίνα, Λυκαβηττού, Δημοκρίτου, Βουκουρεστίου, Πινδάρου, Ηρακλείτου, Π. Ιωακείμ, Καρνεάδου, Υψηλάντου, Β Σοφίας-Ριζάρη, Β Κωνσταντίνου-Νηρηίδων, Σπ Μερκούρη,

Εθνικής Αντιστάσεως, Πλ Μερκούρη, Λ. Υμηττού-Δαμάρεως, Φορμίωνος, Αθηνάς-Βίσσης, και Πλ Κουμουνδούρου.

Οι ίδιες περιοχές είναι κατάλληλες για «έξυπνες» αγορές παντός είδους.

Αττική: Βύρωνας, Ν Σμύρνη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Ταύρος, Ηλιούπολη, Δραπετσώνα

4.Άρτος, θεάματα και shopping therapy...

syntagma

Στο εορταστικό ρεβεγιόν εκτός από καλή τύχη μπορείτε να έχετε σαμπάνια, φουά γκρα και πολλές γλυκιές ματιές. Ο έρωτας, τα μαγαζιά και οι γαστριμαργικές η άλλες απολαύσεις σας περιμένουν στις περιοχές:

Πανεπιστημίου (όλη), Σύνταγμα, Ζάππειο, Β Κωνσταντίνου-Ερατοσθένους, Πλ Προφήτη Ηλία, Φιλολάου, Αλκέτου, Πλ Αττικής, Κολωνός, Αθηνάς-Σοφοκλέους, Πειραιώς-Μενάνδρου και Πλ Καραϊσκάκη.

Αττική: Βούλα, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Πετρούπολη, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι.

Φτιάξτε την ερωτική φωλιά σας!

5. Μόνον για δυνατούς παίκτες...

papagou

Μάλλον σκληρές ή ανεπιθύμητες εμπειρίες, εντάσεις και καβγάδες μπορεί να έχετε στις περιοχές:

Ακαδημίας- Ζ. Πηγής, Ιπποκράτους-Σόλωνος, Πευκάκια, Λυκαβηττός, Πάρκο Ελευθερίας, Μεταξουργείο, Σύνταγμα, Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη-Β Κωνσταντίνου, Σπ Μερκούρη-Πρατίνου, Β Αλεξάνδρου-Λιβαδειάς, Ψυρρή και Κεραμεικό.

Οι σεξουαλικές εμπειρίες πάντως μπορεί να είναι πολύ δυνατές.

Αττική: Παιανία, Γλυκά Νερά, Χολαργός, Παπάγου, Περιστέρι, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο.

Προσέξτε όταν οδηγείτε και γενικότερα στις μετακινήσεις σας.

6. Αν έχεις τύχη διάβαινε...

filopappou

Ο δρόμος είναι ανοικτός για πλούσια και θεαματικά Χριστούγεννα. Ευχάριστα συναπαντήματα, τυχερά και ίσως τα ...δέκα λεπτά της δημοσιότητας, σας περιμένουν στις περιοχές:

Πατησίων-Πιπίνου, Μάρνης-Στουρνάρη, Αθηνάς-Σοφοκλέους, Μοναστηράκι, Θησείο, Λόφος Φιλοπάππου και Κουκάκι

Οι σπατάλες είναι στο πρόγραμμα, έχετε πολλούς λόγους όμως να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάθε «ναό» που θα βρεθεί στο διάβα σας.

Αττική: Μενίδι, Αργυρούπολη, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Ν Σμύρνη, Ηλιούπολη

7. Μόνον για επαγγελματίες...

lavrio

Α πα πα! Η διασκέδαση σας ενδέχεται να σας βγει λίγο ξινή στις περιοχές:

Μητροπόλεως-Φωκιανού, Πλάκα, Στύλοι Ολυμπίου Διός, Καλλιρρόης-Βουλιαγμένης, Σταδίου-Αμερικής, Εθνική Βιβλιοθήκη, Θεμιστοκλέους-Ακαδημίας, περιοχή Πολυτεχνείου, Πλ Βικτωρίας.

Οι καθυστερήσεις οι αναποδιές αλλά και η ...τσιμπίδα του νόμου δεν ενδείκνυνται για πολλά-πολλά. Γενικώς ...γκαντεμιά!

Αττική: Σαρωνίδα, Σούνιο, Λαύριο, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Μονή Δαφνίου, Κορυδαλλός

8. Ένας κόσμος ανάποδα...

e8nikos_khpos

Παράξενα συναπαντήματα, απρόοπτα, αλλόκοτοι συνοδοιπόροι, αντιφατικές καταστάσεις, …εξωγήινοι, ψυχαναλυτές και high tec καταστάσεις κοσμούν τις διαδρομές σας. Ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες εμπειρίες. Το γύρισμα της τύχης αλλά και οι εξωτικές πινελιές θα σας ακολουθούν στις περιοχές:

Εξάρχεια, Λόφος Στρέφη, Λ. Αλεξάνδρας-Φωτήλα, περιοχή Εθνικού Κήπου, Μακρυγιάννη και Πλάκα.

Αττική: Χολαργός, Π. Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Λυκόβρυση, Βαρυμπόμπη, Πάρνηθα

Ανατροπές και εκπλήξεις έχουν τον πρώτο λόγο!

9.Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε...

lycabettus

Ζήστε το παραμύθι και αφεθείτε στα όνειρα για τη νέα χρονιά. Ρομαντισμός, ονειροπόληση, έκσταση, σαγηνευτικά μυστήρια και κάθε μέσον ...διαφυγής σας περιμένουν στις περιοχές:

Θεμιστοκλέους, Λ Αλεξάνδρας-Παπαρηγοπούλου, Πριγκηπονήσων, Κάλβου, Σούτσου, Γκύζη, Λυκαβηττού, Κλεομένους, Κονιάρη, Γήπεδο Παναθηναϊκού.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχετε το νου σας για τους κάθε λογής ...αετονύχηδες και σε κάθε περίπτωση να τσεκάρετε το λογαριασμό. Πάντως οι περιοχές είναι εξαιρετικές στην περίπτωση που θέλετε να πάτε θέατρο, κινηματογράφο η σε μια μουσικοχορευτική παράσταση.

Αττική: Βριλήσσια, Πεντέλη, Ν Μάκρη, Μαραθώνας, Κηφισιά, Ν Ερυθραία, Πειραιάς

Λάθη και αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα. Χάρτες, GPS κι ένας ...καλός ύπνος κρίνονται ως απαραίτητα!

10. Της νύχτας τα καμώματα...

kolwnaki

Να κι οι καλικάντζαροι! Για όσες και όσους θέλουν να γνωρίσουν τη νυκτερινή ζωή από την καλή και από την ...ανάποδη η απλά αρέσκονται να βουτάνε στα βαθιά. Ιδανικές επιλογές για τους «υποψιασμένους» είναι οι περιοχές:

Μονή Πετράκη, Χίλτον, Πάρκο Συγγρού, Κολωνάκι, Σόλωνος-Θεμιστοκλέους, Ζ. Πηγής, Χ Τρικούπη-Διδότου, Σταθμός Λαρίσης, Χαλκοκονδύλη, Σολωμού και Λιοσίων-Ηπείρου

Όσες και όσοι δεν αντέχουν, για αυτήν την εβδομάδα ας προτιμήσουν κάτι πιο light.

Αττική: Αρτέμιδα Ανθούσα Πικέρμι Αχαρνές Μεταμόρφωση Πεύκη Περιστέρι Χαιδάρι.

Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Σε αρκετές περιπτώσεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τον ...Σέρλοκ Χολμς που κρύβεται μέσα σας αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες από τις εμπειρίες σας ενδέχεται να μην είναι και τόσο ευχάριστες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved