Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/7 έως 28/7

Σελήνη στον Τοξότη – Διασκεδάζω εκεί που άλλοι πλήττουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/7 έως 28/7

Προσπαθώντας να βρούμε έναν ρυθμό, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 26/7 στις 3.26 το μεσημέρι και μας βοηθά να αισθανθούμε πως είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.
Στις 4.48 το απόγευμα το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, είναι ιδανικό για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, να κάνουμε ένα διασκεδαστικό διάλειμμα, μέχρι να επανέλθουμε στις γενικότερες τακτοποιήσεις που συνηθίζουμε να κάνουμε το τελευταίο διάστημα.
Στις 9.55 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ήλιο μας χαρίζει ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο βράδυ, ανανεωτικό, πληθωρικό και αυθόρμητο.

Στις 27/7, η τελευταία εβδομάδα του μήνα ανοίγει με το τρίγωνο με τον Ερμή στις 5.26 το πρωί, αλλά και με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8.42.
Αυτές είναι οι μόνες όψεις της ημέρας, μια ημέρας που εστιάζεται από το πρωί στο να επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες και τις σκέψεις μας με οποιονδήποτε τρόπο. Κλείνουμε ραντεβού για οτιδήποτε, από προσωπικό καλλωπισμό μέχρι μια επαγγελματική συζήτηση και συνεχίζουμε ως το βράδυ με πολλή επικοινωνιακή διάθεση.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην ξεφύγουμε από την ουσία και να μην εκτροχιαστούμε με περαιτέρω κινήσεις που δεν εξυπηρετούν τον σκοπό μας.

Στις 28/7 στις 5.00 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με φρέσκια διάθεση, γινόμαστε ως το μεσημέρι πολύ ενεργητικοί, ιδιαίτερα κινητικοί και σβέλτοι και σωματικά και νοητικά.
Στις 4.36 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία συνεχίζει μια πολύ ικανοποιητική μέρα, στην οποία αισθανόμαστε πως κάναμε κάτι χρήσιμο ή πήραμε μια ικανοποίηση. Η μέρα, επίσης, ειδικά προς το απόγευμα, είναι ιδιαίτερα τυχερή για κάποιους.

Στις 9.49 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για μια κατάδυση σε έναν πολύ ενδιαφέρον βυθό.

Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η διάθεση ανεβαίνει, η σκέψη αστραποβολεί και η ευχαρίστηση πίνεται παγωμένη στο ποτήρι σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Ιχθύες, αν πάψετε να φαντάζεστε αυτά τα οποία ήδη ζείτε, αυτό το διήμερο είναι θα είναι απολαυστικό. Αν όχι, θα χαθείτε σε ψυχολογικούς λαβυρίνθους χωρίς λόγο.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, χρειάζεστε ένα κίνητρο για να νιώσετε δημιουργικοί αλλά και ικανοποιημένοι. Γίνετε πιο αυθόρμητοι και μην βάζετε τόσα όρια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved