Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 30' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 59' 45" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 36' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 40' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 12' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 59' 35" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 48' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 35' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 39' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 44' 18" ΤΑΥΡΟΣ R

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 Ιουνίου, έως 3 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Καρκίνο
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 Ιουνίου, έως 3 Ιουλίου
από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina

 

 


 

 

 

 

 

 

Η μυστήρια γυναίκα κουβαλώντας μια βαριά αίσθηση, βρίσκεται έξω από το κατώφλι του αγαπητού της περιβάλλοντος, που δεν είναι άλλο από το ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα 30/6 στις 19:14 το απόγευμα.

 

Στις 20:32 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μια επιρροή που μοιάζει με ανακουφιστική ένεση πριν από μια επώδυνη επέμβαση. Η διάθεσή μας βρίσκεται σε απόσυρση, αισθανόμενοι έναν επερχόμενο κίνδυνο, ο οποίος μας αναγκάζει να βρούμε εσωτερικό καταφύγιο. Η διαίσθηση λειτουργεί πάνω απ’ όλα και κάθε είδους σκέψη υποτάσσεται στο προδιαγεγραμμένο, που έχει καθοριστεί από τα πεπραγμένα μας.

 

Στις 3:26 το πρωί της 1ης Ιουλίου, το τετράγωνο με τον Ουρανό συντελείται σε ώρες ανάπαυσης και έτσι γλιτώνουμε το να βιώσουμε άλλη μία μεγάλη ένταση, με τα μάτια ανοιχτά.

Στις 4:10, το εξάγωνο με το Δία είναι μια θεραπευτική όψη, που και σε αυτήν βρισκόμαστε με τα μάτια κλειστά, οι πλανητικές διεργασίες όμως λειτουργούν, συνθέτοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στις 6:21, η αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι επιβαρυντική, αφού θα επηρεάζει ως το μεσημέρι, συμβάλλοντας αρνητικά στην τεταμένη κατάσταση της Νέας Σελήνης με την μερική έκλειψη Ηλίου που ακολουθεί.

Ο μήνας και η ημέρα αρχίζουν με ένα συναισθηματικό φορτίο που μουδιάζει τις αισθήσεις, χωρίς να είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε πως το ξεκαθάρισμα θα είναι αρχικά εξοντωτικό, αλλά τελικά λυτρωτικό.

 

Στις 11:54 η Σελήνη έρχεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και κορυφώνεται η ισχυρή έκλειψη, η οποία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή στους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαήμερου και στις αρχές του 2ου. Το ίδιο ισχύει και για Ζυγούς, Κριούς και Αιγόκερους αυτών των ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο στις ίδιες μοίρες και ζώδια.

Η συναισθηματική μας κατάσταση μοιάζει με ισχυρό σεισμό, που συντρίβει διαπροσωπικές επαφές, περιλαμβάνοντας κάθε είδους σχέσεις, ειδικά ερωτικές και οικογενειακές.

Ότι μας απασχολεί και δεν μπορεί να βρει διέξοδο, είτε θελημένα είτε με εξαναγκασμό, μπαίνει στη γκιλοτίνα των καταδικασμένων σε θάνατο, ώστε να έρθει η αναγέννηση.

Αυτή τη Νέα Σελήνη με τη συνοδεία της έκλειψης δεν πρέπει να την εκλάβουμε μόνο σαν ένα ψυχόδραμα που στο τέλος αυτοκτονούν οι πρωταγωνιστές του, αλλά σαν μια προοπτική που ανοίγεται, για μια νέα πορεία πραγμάτων και καταστάσεων.

 

Στις 14:37 το μεσημέρι κι ενώ η επιρροή της έκλειψης θα είναι σε απόλυτη ισχύ, το τετράγωνο με τον Κρόνο θα θέσει ζητήματα με μορφή τελεσίγραφου. Είμαστε έτοιμοι να πούμε και να ακούσουμε τα πάντα, φιλοξενώντας την απογοήτευση σαν παρατημένο κουτάβι στην πόρτα μας, που δεν θέλουμε καθόλου να υιοθετήσουμε, αλλά δεν μπορούμε και να αγνοήσουμε.

Όταν όμως φροντίσουμε το κουταβάκι μας και μεγαλώσει, θα ξεχαστούν όλες οι δυσκολίες που περάσαμε και θα χαιρόμαστε για ότι συνέβη.

 

Την επόμενη ημέρα 2/7 η Σελήνη δεν συναντά στον πλανητικό της περίπατο κανέναν πλανήτη, αφήνοντας περιθώρια να αφουγκραστούμε και να αφομοιώσουμε τα καταιγιστικά γεγονότα της προηγούμενης. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως ακόμα και αν δεν υπάρξουν για κάποιους, φανερές αντεκδικήσεις και ξεκαθαρίσματα, το εσωτερικό μπόλιασμα των καταστάσεων είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο.

 

Στις 3/7, 00:44 μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, για μια περιπολία στο συναισθηματικό μας στρατόπεδο, μοιράζοντας μετάλλια στους ήρωες.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved