Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/7 έως 19/7

Σελήνη στον Λέοντα – Μετά την τόση ταπείνωση η περηφάνια υποκλίνεται στο μέγεθός της

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16/7 έως 19/7

Οι επεισοδιακές μέρες των μεγάλων αναταραχών μας εκπλήσσουν διαρκώς, εφόσον η κορύφωσή τους όλο πάει να επιτευχθεί και όλο απομακρύνεται. Μετά και τα τελευταία γεγονότα, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 16/7 στις 5.16 το απόγευμα.
Από αυτή τη θέση δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη έως στις 18/7 στις 8.55 το πρωί, που θα σχηματίσει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό.
Ως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο και ασυνήθιστο χρονικό κενό, το οποίο σε συνδυασμό με το γενικότερο πλανητικό κλίμα, αφήνει χώρο και χρόνο για ανασύνταξη δυνάμεων.
Επιστρατεύεται ένα είδος λογικής που πάντα θα μας αφήνει εκτεθειμένους σε όλα τα επίπεδα, προσπαθώντας να βάλουμε τα γεγονότα σε μια σειρά. Η οποιαδήποτε λήψη αποφάσεων αυτό το διάστημα είναι απαγορευτική, αντίθετα η συγκέντρωση κι η εστίαση σε οποιοδήποτε θέμα είναι ευεργετική χωρίς παρόρμηση και ένταση.

Στις 18/7 λοιπόν στις 8.55 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με τάση διεκδίκησης αλλαγής, ενώ η νευρική ενέργεια της όψης μας κάνει να αναζητάμε διεξόδους και καταφύγια όχι για να κρυφτούμε, αλλά για να δράσουμε μέσα σε αυτά.
Στις 5.50 το απόγευμα η σύνοδος με τον Δία μας οδηγεί ως το βράδυ σε απόλυτη άρνηση της απαισιοδοξίας, επιζητώντας να διασκεδάσουμε όσο μπορούμε και με οποιονδήποτε τρόπο, μέχρι να παραδοθούμε ξανά στις δύσκολες συγκυρίες που μας καταβροχθίζουν ανελέητα.

Αυτές οι δύσκολες συγκυρίες που μοιάζουν με κλεψύδρα που μετράει το χρόνο, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια αργά το βράδυ, εφόσον στις 19/7 πλέον, μόλις 40' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το τετράγωνο με τον Κρόνο μας μελαγχολεί και μας κάνει να αισθανόμαστε το βάρος, που αρχίζει να συσσωρεύεται ξανά στο στομάχι μας.
Κατόπιν αυτού, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στις 3.47 μετά τα μεσάνυχτα προσπαθώντας να μας κάνει να υπολογίσουμε τα ανυπολόγιστα.

Λέοντες και Υδροχόοι λειτουργείτε θαυμάσια αυτό το διήμερο, αλλά το βράδυ του Σαββάτου θα συνειδητοποιήσετε πως χαρά που δεν μοιράζεται, είναι χαρά κλεμμένη.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες, ξεφεύγετε από αρνητικά συναισθήματα και προσπαθείτε να είστε υποχωρητικοί και διαλλακτικοί. Έχετε μεγάλη ανάγκη να ψυχαγωγηθείτε γι' αυτό κάντε το όσο μπορείτε.

Ταύροι και Σκορπιοί είναι δύσκολο για εσάς να αφεθείτε σε παρηγοριές και καθησυχασμούς. Τα γεγονότα σας ξεπερνούν και δεν είστε διαθέσιμοι παρά μόνο για λίγους και συμπάσχοντες.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ψάχνετε να βρείτε τι είναι σωστό και τι λάθος, επιζητάτε να ενημερωθείτε για τα πάντα και είστε σε διαρκή αναζήτηση μιας λογικής εξήγησης για οτιδήποτε σας συμβαίνει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved