Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/7 έως 14/7

Σελήνη στους Διδύμους – Από το όχι στο ναι μια πιθαμή δρόμος;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/7 έως 14/7

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας και εν μέσω διαδικασίας σημαντικών αποφάσεων, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 12/7 στις 3.17 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο επικοινωνιακός χείμαρρος ξεχύνεται ασυγκράτητος καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καθένας από εμάς εκφράζει τη γνώμη του ή διαδίδει τις πληροφορίες του το ίδιο ασυγκράτητα. Παράλληλα οι διαπραγματεύσεις χτυπάνε κόκκινο.
Στις 8.18 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα κλείνει την ημέρα και το κρίσιμο βράδυ των αποφάσεων με πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αλλά και με αρκετές συναισθηματικές εκφράσεις, που δύσκολα επικρατούν.
Η απόφαση που μπορεί να ληφθεί αυτή τη νύχτα μπορεί να μην είναι η τελική.

Στις 13/7 στις 3.51 το μεσημέρι η εβδομάδα ανοίγει με το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, όψη που δημιουργεί μεγάλη νευρικότητα, αστάθεια και αβεβαιότητα. Η αισιοδοξία μπορεί να διατηρεί εξέχουσα θέση, αλλά δεν είναι αρκετή σε καμία περίπτωση για παίξει ρόλο στις εξελίξεις.
Ωστόσο στις 10.21 το βράδυ το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα και μάλιστα αιφνίδια, μέσα από πιθανές υπερβατικές κινήσεις. Το βράδυ αυτό η επικοινωνία μας παίρνει διαστάσεις υπερπαραγωγής.

Στις 14/7 στις 6.30 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με ευχάριστη διάθεση, η οποία δεν θα προλάβει να ξεδιπλωθεί, διότι στις 9.14 η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, για ένα διήμερο που επιφυλάσσει μεγάλη αναστάτωση, ξεσπάσματα και αιφνίδια γεγονότα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, δεν σταματάτε να μιλάτε, να συζητάτε, να εκφράζεστε και να δείχνετε προς πάσα κατεύθυνση τις προθέσεις σας χωρίς να νοιάζεστε για τα επακόλουθα.

Ιχθύες και Παρθένοι, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παγιδευτείτε σε επικοινωνιακές ενέδρες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης μην αφεθείτε σε επιρροές χωρίς δεύτερη σκέψη και ανάγνωση.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι νιώθετε πως δεν ορίζετε τα πράγματα, οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα χέρια σας και η υπερβολή σας οδηγεί σε λαθεμένες κινήσεις και αξιολογήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved