Καλοκαίρι 2011 – Προβλέψεις για τις διακοπές σας: Μέρος Α΄

Τι προβλέπεται για τα δώδεκα ζώδια
Παπασταύρου Λίντα
Καλοκαίρι 2011 – Προβλέψεις για τις διακοπές σας: Μέρος Α΄

από το Β. Παπαδολιά

Vassilis_new

Το καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησε με οικονομική ανασφάλεια για όλα τα ζώδια ενόψει της αβεβαιότητας για την οικονομία μας. Από αισθηματικής πλευράς ,ωστόσο η αβεβαιότητα συχνά εντείνει τις επιθυμίες και μειώνει τις αναστολές με αποτέλεσμα γίνονται πολλές σχέσεις και γνωριμίες που αλλιώς δε θα είχαν προχωρήσει. Το καλοκαίρι στην καρδιά του οποίου μπαίνουμε πλέον από την επόμενη εβδομάδα, προβλέπεται αρχικά συντηρητικό καθώς τον Ιούλιο τόσο η αρχική έκλειψη όσο και η Πανσέληνος θα γίνουν σε συντηρητικά ζώδια. Οι γνωριμίες θα είναι έτσι διστακτικές, ενώ βάρος θα δοθεί στις παρέες και στην προσπάθεια να τακτοποιήσει καθένας τη ζωή του.

Ο Αύγουστος από την άλλη προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικός, καθώς η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με το Δία, ενώ ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Όσοι σχεδιάζετε ένα ρομαντικό ταξίδι, μπορείτε να το σχεδιάσετε τότε, προσέχοντας όμως ότι θα είναι περισσότερο ταξίδι ξεκούρασης, παρά ξεφαντώματος, αφού μιλάμε για Νέα Σελήνη κι όχι Πανσέληνο.

Καλό θα είναι μέχρι λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο πάντως να έχετε ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σας, καθώς η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 13 του μήνα προβλέπεται πιο τρικυμιώδης, σε σύνοδο με τον Ουρανό, ενδεχομένως και στη μηδενική του Κριού και σε ανοικτή σύνοδο με τον άξονα Ήλιου / Κρόνου της Ελλάδας. Δεν αποκλείεται επομένως να είναι Πανσέληνος γεγονότων κι όχι ξεκούρασης.

Τον κύκλο θα κλείσει μία ακόμη ρομαντική Νέα Σελήνη στις 29 Αυγούστου σε σύνοδο πάλι με την Αφροδίτη και με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο και απέναντι από το Λέοντα ωροσκόπο, που εξαιτίας του γεγονότος ότι γίνεται στην Παρθένο όμως και παράλληλα θα περιέχει σκληρές όψεις όπως το τετράγωνο Άρη / Κρόνου θα είναι μάλλον μία Νέα Σελήνη επιστροφής στην Αθήνα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι προβλέπεται για τα δώδεκα ζώδια:

Οι Κριοί θα έχετε το μυαλό σας πιθανότατα σε θέματα εργασιακά τον Ιούλιο ή σε προβλήματα σχετικά με αλλαγές σπιτιού. Στην Πανσέληνο του Ιουλίου ίσως υπάρχει ένας εργασιακός οργασμός ειδικά για τους του τρίτου δεκαημέρου. Τον Αύγουστο θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ερωτευτείτε, μαζεύοντας δυνάμεις για τον υπόλοιπο χρόνο, από τα μέσα του μήνα και μετά όμως ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή στις σχέσεις σας που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Αλλαγές εμφάνισης για τις κυρίες ειδικά ευνοούνται κοντά στην Πανσέληνο του Αυγούστου.



Οι Ταύροι τόσο του πρώτου όσο και του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε, οι πρώτοι με τη βοήθεια του Δία και οι δεύτεροι με τη βοήθεια της Πανσελήνου του Ιουλίου αρκετές νέες γνωριμίες. Δεν είναι σίγουρο ότι θα εξελιχθούν αυτές άμεσα ερωτικά. Περισσότερο θα λέγαμε ότι θα σας ανοίξουν ορίζοντες και θα σας βάλουν σε ένα μεγαλύτερο κύκλο. Το τέλος του Ιουλίου θα σας βρει να βρίσκεστε ίσως στο πατρικό σας προσπαθώντας να αναλάβετε δυνάμεις ή να θυμηθείτε τις πατροπαράδοτες συνταγές. Προσοχή όμως κοντά στο δεκαπενταύγουστο από κάποιο ξαφνικό γεγονός που ίσως εμπλέκει και ζητήματα υγείας.



Οι Δίδυμοι θα βρίσκονται σε μία υπερδιέγερση τον Ιούλιο λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο τους. Με την Πανσέληνο στις 15 μάλιστα ίσως χρειαστεί να δουλέψουν και έξτρα ώρες. Αυτό ίσως δημιουργήσει νευρικότητα στις σχέσεις τους που θα δουν να φαίνεται μία εγωιστική πλευρά και να δημιουργείται κάποια απόσταση. Το τέλος του μήνα θα είναι κατάλληλο για διακοπές καθώς ο Αύγουστος με την αναδρομή του κυβερνήτη σας δε θα προσφέρεται για πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα σας αναγκάσει να κάνετε διακοπές από υποχρέωση δίπλα σε κάποιον, ενώ προσοχή πρέπει να δείξετε στα έξοδα σας γενικότερα αυτό το μήνα.



Οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο αυτό το καλοκαίρι. Οι του πρώτου δεκαημέρου έχουν πράγματα που τελειώνουν στις σχέσεις τους. Ο Ιούλιος είναι μήνας αναμονής, ενώ τον Αύγουστο θα προσπαθήσουν να έρθουν σε σύγκρουση με όσα δεν τους αρέσουν στο περιβάλλον τους και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθούν και πάλι υπό την «θλίψη» του Κρόνου και ίσως οι διακοπές να μην είναι και τόσο ξεκούραστες, ενώ οι του τρίτου δεκαημέρου ίσως κάνουν μία νέα γνωριμία με την Πανσέληνο του Ιουλίου. Ο Αύγουστος προβλέπεται μήνας νέου ξεκινήματος πάντως για όλους τους Καρκίνους.



Οι Λέοντες δείχνουν να βρίσκονται αρχικά στο μάτι του κυκλώνα με την έκλειψη του Ιουλίου στο 12ο οίκο τους, ενώ και η Πανσέληνος δε θα είναι πολύ καλύτερη καθώς θα οδηγήσει σε πιθανή υπερκόπωση. Το τέλος του Ιουλίου όμως και η Πανσέληνος του Αυγούστου θα σας αποζημιώσουν καθώς και την προσοχή των άλλων θα ξανατραβήξετε αλλά και ευκαιρίες για έρωτα, προβολή και καλλωπισμό θα έχετε. Το πρώτο μισό του Αυγούστου θα είναι μάλλον το καλύτερο για τις διακοπές σας.



Οι Παρθένοι αισθάνονται γενικά χαλαρά αυτή την εποχή, αν εξαιρέσουμε την παρουσία του Άρη που αναστατώνει το σπίτι τους, καθώς οι εκλείψεις δεν τους πλήττουν ευθέως, ενώ ο Δίας από τον Ταύρο αρχίζει και τους δίνει ευκαιρίες να μαθαίνουν καινούρια πράγματα. Τον Ιούλιο μάλλον θα συνεχίσετε να δουλεύετε αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Αύγουστος προβλέπεται μεν μήνας διακοπών, αλλά με αρκετά ευτράπελα και ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν εκεί που θα «εγκατασταθείτε». Επειδή η αναστάτωση δεν είναι στο στοιχείο σας, είναι πιθανό να είναι καλύτερα να προγραμματίσετε διακοπές το Σεπτέμβριο, ειδάλλως ίσως ανακουφιστείτε κι από αυτή την επιστροφή στην εργασία σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved