Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/7 έως 7/7

Σελήνη στους Ιχθύες – Η φαντασία καλπάζει καθώς η επόμενη μέρα ακροβατεί

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/7 έως 7/7

Η κάλπη κλείνει μετά από ένα αγωνιώδες δημοψήφισμα, με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες σήμερα 5/7 στις 5.24 το απόγευμα.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο ακούγοντάς το όποιο και αν είναι, ο καθένας θα βυθιστεί στις δικές του σκέψεις και θα το κρίνει ανάλογα με τις δικές του επιθυμίες μιας και τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

Στις 6/7 πλέον στις 6.18 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 9.31 το πρωί η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ανοίγουν την ημέρα σαν την αφόρητη ακαταστασία μετά από μετακόμιση. Η μέρα ξεκινά επιφυλακτικά και πάνω από όλα χωρίς λογική.
Σε ότι κάνουμε ως το αργά το μεσημέρι θα πρέπει να προσέχουμε τις παρορμητικές και απερίσκεπτες κινήσεις.
Στις 5.06 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο που ισχύει παράλληλα με το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 5.11, κλείνουν την ημέρα με παθιασμένη διάθεση, ενώ το βράδυ όσο προχωρά, αρχίζει μια σταδιακή συνειδητοποίηση των γεγονότων.

Στις 7/7 στις 3.55 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί είναι μια όψη ακατάλληλη για επικοινωνία, συνδιαλλαγές, υπογραφές, συμφωνίες και συζητήσεις που χρειάζονται σοβαρές αποφάσεις. Γύρω στο μεσημέρι αν έχουμε σημαντικά ραντεβού, πιθανότατα να καταλήξουν σε αδιέξοδο.
Στις 5.35 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Κρόνο ομαλοποιεί τις καταστάσεις, από την άποψη του τι είχαμε τι χάσαμε και μας κάνει να σκεφτόμαστε συνετά.
Στις 7.38 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό για να μας δραστηριοποιήσει και να μας κάνει να παίρνουμε θέση βολής στα θέματα που μας απασχολούν.

Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι, ένα ήρεμο διήμερο σας περιμένει, νιώθοντας χαλαρά και αισιόδοξα, ακόμα και αν δεν καταφέρνετε να στηρίξετε πουθενά την ψυχραιμία σας.

Αιγόκεροι, και Ταύροι, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να νιώσετε τι πραγματικά αναζητάτε, εσείς και όχι οι άλλοι, ο εαυτός σας και όχι η σκιά του.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είστε οι πιο δραστήριοι, οι πιο φωνακλάδες και οι πιο προτρεπτικοί, όταν οι άλλοι είναι αμήχανοι και στάσιμοι. Μην περιφρονείτε όμως τους κινδύνους.

Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά και κάθε προσπάθεια πέφτει στο κενό. Αναβάλλετε σημαντικά ραντεβού και αποφάσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved