Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/7 έως 5/7

Σελήνη στον Υδροχόο – Η ώρα της κάλπης σε όλους τους βηματισμούς της

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/7 έως 5/7

Η αλλοπρόσαλλη διάθεση που όλοι βιώνουμε εν όψει του δημοψηφίσματος επιβεβαιώνεται περίτρανα και από τα άστρα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 3/7 στις 3.21 το μεσημέρι.
Επιβεβαιώνεται, διότι από τη στιγμή που θα περάσει στο ζώδιο των ανατροπών, δεν θα συναντήσει κανέναν πλανήτη στο διάβα της έως τις 5/7, την ημέρα του δημοψηφίσματος που θα επιτελέσει όλες τις επαφές της.
Το να αφεθούμε στις σκέψεις μας λοιπόν τόσο μεγάλο διάστημα και μάλιστα με τέτοια σεληνιακή θέση, σημαίνει πως συντάσσουμε όλες μας τις δυνάμεις προς την ανατροπή, έτσι όπως την εκλαμβάνει ο καθένας μας, ενώ παράλληλα με τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις, το Σ/Κ αυτό μένει με χρυσά γράμματα στη θύμησή μας.

Στις 5/1 λοιπόν στις 1.15 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό, πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη, μας λέει πως το Σαββατόβραδο θα είναι ιδιαίτερα προτρεπτικό, ενθουσιώδες, φιλικό, παρεΐστικο και θα τσουγκρίζει το ποτήρι του με όλους, χωρίς να καταδέχεται να χύσει το περιεχόμενο στα μούτρα των διαφωνούντων.
Ανταλλαγή απόψεων να υπάρχει και ο καθένας πίνει στο όνομα της πεποίθησής του.
Στις 4.37 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, ενισχύει την υπερβολή στο σχεδόν βέβαιο ξενύχτι μας, εκφράζοντας τις απόψεις και τις επιθυμίες μας σαν πρόσφατα αποφυλακισμένοι στην πρώτη τους έξοδο.
Στις 7.14 το πρωί που ανοίγουν οι κάλπες, το αέρινο τρίγωνο με τον Ερμή και στις 7.31 η αντίθεση με την Αφροδίτη, μας κάνουν ως το μεσημέρι να είμαστε αισιόδοξοι και επινοητικοί και πάνω από όλα να ψηφίζουμε χωρίς άγχος και αβεβαιότητα.
Από το μεσημέρι όμως και μετά το σκηνικό αλλάζει με το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3.32 και ώσπου να κλείσουν οι κάλπες, μας καταλαμβάνει ιδιαίτερη αγωνία, απαισιοδοξία και μελαγχολία. Οι προσπάθειες επηρεασμού θα είναι έντονες από παντού και θα ακούγονται πολλά.

Στις 5.24 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και από αυτή τη θέση θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα, μέσα σε ήρεμο κλίμα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα ούτε ακόμα και ένα αποτέλεσμα που θα σας απογοητεύσει. Είστε οι πιο ενθουσιώδεις και οι πιο απολαυστικοί ψηφοφόροι.

Λέοντες και Υδροχόοι, για εσάς αυτό το ΣΚ είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό σας. Μην δειλιάσετε στις 5/7 προς το μεσημέρι και μην αδρανοποιηθείτε απέναντι σε προκλήσεις.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αισθάνεστε σαν τα μεγάλα ψάρια σε μια μικρή λίμνη, αλλά σκεφτείτε πως αυτό δεν είναι το ζητούμενο και δεν θα πρέπει να σας ικανοποιεί.

Ταύροι και Σκορπιοί δέχεστε πολλά πυρά και αμφιταλαντεύεστε αρκετά ακόμα και αν δεν το δείχνετε. Αισθάνεστε ευθύνη απέναντι στους άλλους και στον εαυτό σας και παίρνετε πολύ σοβαρά τα δρώμενα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved