Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/6 έως 30/6

Η Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/6 έως 30/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα τρυφερό, δοτικό και ανταποδοτικό διήμερο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 28/6 στις 10:57 το πρωί.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 12:23 περιπλέκει κάθε τι που σχετίζεται με επικοινωνιακά θέματα, συναλλαγές και πάσης φύσεως συμφωνίες. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν να μην αποφασίσουμε για τίποτα και να μην κάνουμε κανέναν διακανονισμό, αφού η τάση να βλέπουμε το άσπρο μαύρο και το αντίθετο, αποκλείει την ευεργετική επίδραση του γκρι, που είναι το ενδεικτικό χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Στις 19:35 το εξάγωνο με τον Ουρανό έρχεται να μας υποδείξει την κατάλληλη στιγμή για δράση, αφού το διάστημα ευνοεί τη δημιουργική μας τάση, τροφοδοτώντας την ψυχολογία μας με ενέργεια και υγιή ενθουσιασμό.

Στις 21:21 το βράδυ, η σύνοδος με τον Άρη φέρνει εκνευρισμό, ενώ παράλληλα δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τις επιδιώξεις μας. Όλα στριφογυρίζουν γύρω μας σαν μελλοντικοί εραστές που μας ζητάνε να χορέψουμε αλλά δεν μας το επιτρέπουν τα στενά και ακατάλληλα για χορό ρούχα. Η αίσθηση πως δεν μπορούμε να χειριστούμε τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε μας ενοχλεί πολύ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Την επόμενη ημέρα 29/6, το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 7:16 το πρωί, ξεκινά την ημέρα με εσωτερική ισορροπία και έτσι την κλείνει. Ως το βράδυ, μας δίνεται η δυνατότητα να πράξουμε σε οποιονδήποτε τομέα με συγκρότηση και περίσκεψη, απαριθμώντας τις επιθυμίες μας ονομαστικά, σαν δάσκαλος που αποφασίζει μια εκτενή εξέταση.

Στις 30/6 στις 10:33 το πρωί, η σύνοδος με την Αφροδίτη, ξεκινά την ημέρα με έναν ασυγκράτητο ερωτισμό, σαν χαριτωμένο διάλογο μεταξύ της Minnie και του Mickey Mouse.

Η κλίση μας προς κάθε τι όμορφο και περιττό, είναι αυτή που ως το απόγευμα θα μας έχει οδηγήσει σε σπατάλες και απερισκεψίες, αλλά και σε ένα πιθανό ερωτικό μπουγέλωμα, που αγνόησε τη δήθεν ρομαντική μας καντάδα.

Στις 19:14 έχοντας επιθεωρήσει πλέον εξονυχιστικά τις εκλείψεις του Ιουνίου, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο για ένα καυτό διήμερο, που θα φιλοξενήσει και μια ακόμη μερική έκλειψη ‘Ηλίου, η οποία καθόλου δεν θα μας απαλλάξει από την δυνατή ακτινοβολία. Au contraire, με την υδάτινη φύση της θα απλωθεί στα μύχια βάθη της ψυχής μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved