Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 1/7

Σελήνη στον Τοξότη – Καθησυχασμός – αψιμαχίες = 1 - 0

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/6 έως 1/7

Με καταγεγραμμένα γεγονότα σε τόμους της ιστορίας εγκαταλείπει η Σελήνη τον Σκορπιό και περνάει στον Τοξότη σήμερα 29/6 στις 6.22 το πρωί.
Μια ανάσα πριν την πρώτη ολόγιομη φάση της σε αυτόν τον μήνα, είναι διατεθειμένη να μας χαρίσει ένα διήμερο αισιοδοξίας και φιλοσοφικής προσέγγισης των καυτών θεμάτων που εγείρονται γύρω μας.
Η εβδομάδα ανοίγει με τη γενικότερη αίσθηση του μουδιάσματος σε όλα τα επίπεδα, άλλοι δεν το δείχνουν καθόλου και άλλοι τρέμουν μονίμως, ψάχνοντας καθησυχασμούς.

Κάπως έτσι κυλάει η μέρα ως νωρίς το βράδυ, που δεχόμαστε την επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 30/6 πλέον, μόλις 12 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Το βράδυ αυτό δεν βοηθά σε αξιόπιστες κινήσεις και πάσης φύσεως συνδιαλλαγές, γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην πάρουμε καμία απόφαση που θα έχει βασιστεί σε μια είδηση, προτροπή ή πληροφορία. Αντίθετα είναι βράδυ συστολής και έμπνευσης.
Στις 1.20 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ερμή, ανοίγει την ημέρα με έντονα επικοινωνιακή διάθεση και ως το απόγευμα οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, το ίδιο και οι αναλύσεις.
Οι διαπραγματεύσεις ειδικά γύρω στο μεσημέρι γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ κάθε συναλλαγή μας αυτό το διάστημα μπορεί να αποβεί εποικοδομητική.
Στις 7.02 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 8.46 το βράδυ τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 9.19 το τρίγωνο με τον Δία, δημιουργούν από το απόγευμα μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας πνευματική και σωματική.
Επιλέγουμε να διασκεδάσουμε με όποιον τρόπο θέλει ο καθένας μας, ενώ το βράδυ αυτό έχει κάτι από απόδραση, αποδέσμευση, κάτι λυτρωτικό που λειτουργεί εντελώς αποτοξινωτικά μέσα μας, χωρίς να του λείπουν η έντονη υπερβολή αλλά και η πολυπόθητη χαρά.

Στις 1/7 στις 12.11 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για να ολοκληρώσει μια Πανσέληνο που μας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τις επιλογές μας και μας καλεί να τις πάρουμε εδώ και τώρα.

Τοξότες και Δίδυμοι, συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε ένα θέμα και μην σκορπίζεστε παντού, χωρίς να καταπιάνεστε ουσιαστικά με τίποτα.

Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί και Υδροχόοι νιώθετε πως κάνετε το σωστό χωρίς αμφιβολίες και δισταγμούς. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά και να διατηρείτε την ακμαία σας διάθεση.

Παρθένοι και Ιχθύες, σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε για κάποιες εκκρεμότητες, είστε λίγο θολωμένοι και χρειάζεστε λίγο ακόμα χρόνο προκειμένου να δράσετε.
Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε σε διαρκή κίνηση αυτό το διήμερο, ψάχνετε, ρωτάτε, ανιχνεύετε, πληροφορείστε και κινείστε και παρασκηνιακά. Παίρνετε όμως αυτά που επιιδιώκετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved