Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/6 έως 24/6

Σελήνη στην Παρθένο - Ο χρόνος είναι ο μόνος κριτικός χωρίς προσωπική φιλοδοξία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/6 έως 24/6

Μετά από ένα γεμάτο Σ/Κ με ποικιλία συναισθημάτων και διαφόρων προκλήσεων, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 21/6 στις 8.00 το βράδυ.

Την ίδια ακριβώς στιγμή έρχεται σε αρμονική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο που περνάει στον Καρκίνο, κλείνοντας και την Κυριακή μας με αίσθηση ικανοποίησης και διάθεση αναδιοργάνωσης, για την εβδομάδα που ακολουθεί.

Στις 22/6 στις 1.26 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί και λίγο αργότερα στις 3.39 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δεν μας επιτρέπουν να υπολογίσουμε σωστά το χρόνο και να αξιολογήσουμε επίσης σωστά τα γεγονότα, με αποτέλεσμα ως το απόγευμα να κάνουμε λάθος εκτιμήσεις.
Τις ώρες αυτές θα ήταν προτιμότερο να μην επισφραγίσουμε τίποτα, να αναβάλλουμε γραφειοκρατικές διαδικασίες και να μη βιαστούμε να κρίνουμε αυστηρά τους άλλους ή κάποια γεγονότα γιατί η αλήθεια δεν είναι έκδηλη.

Προς το βράδυ τα πράγματα όλο και ξεκαθαρίζουν και στις 23/6 πλέον στη 1.24 μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, μας δίνει την απαραίτητη δόση πάθους και ορθής κριτικής ώστε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 24/6 στις 7.32 το πρωί που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο.
Μέχρι εκείνη την ώρα, μένουμε σε περισυλλογή, έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε τι είναι αυτό που μας ενοχλεί σε σχέση με τους άλλους, κάνουμε το πρόγραμμά μας, ιεραρχούμε τις προτεραιότητές μας και δεν πράττουμε τίποτα, παρά μόνο αφουγκραζόμαστε τους πάντες και τα πάντα.

Στις 24/6 όμως, από το πρωί που ξυπνάμε, αισθανόμαστε πως πρέπει να δράσουμε διότι εκτός από το εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 8.11 το πρωί έρχεται και το τετράγωνο με τον Άρη.
Θα ήταν ευχής έργο να συγκρατηθούμε για άλλη μια φορά και να μην εξαντλήσουμε την αυστηρότητά μας που είναι έντονη αυτό το διήμερο, δίνοντας άλλη μια ευκαιρία σε ανθρώπους και γεγονότα. Η έντονη εσωτερική μας δράση ας κρατηθεί λίγο ακόμα πριν εξωτερικευτεί, γιατί η Σελήνη στις 8.41 το πρωί περνάει στον δίκαιο και φιλειρηνικό Ζυγό και είναι κρίμα να βρεθούμε άδικα εκτεθειμένοι.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες μην παίρνετε τόσο σοβαρά κάποια γεγονότα και μην αντιδράτε σαν να έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε. Σκεφτείτε τον δικό σας ρόλο και μη βιαστείτε να τον ερμηνεύσετε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, διαισθάνεστε και αντιλαμβάνεστε όσα οι άλλοι σκέφτονται και μάλιστα καλύτερα και από τους ίδιους. Έχετε το χάρισμα αυτό το διήμερο να είστε ξεκάθαροι και να γνωρίζετε καλά τι γίνεται.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσπαθείτε να συμβιβάσετε τις αντικρουόμενες μεριές, ενώ καλείστε συχνά να μπείτε στη μέση. Επειδή είστε οι πιο ξεκάθαροι βαριέστε πολύ αυτές τις μεσολαβήσεις και το δείχνετε προς όλους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved