Οικονομικές προβλέψεις, από 22/6 έως 24/6

Ο κλέψας του κλέψαντος

Οικονομικές προβλέψεις, από 22/6 έως 24/6

Κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας ίσως αρχίσουν να διαφαίνονται οι θετικές συνέπειες της συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, που γίνεται με ακρίβεια την 1η Ιουλίου. Οι δύο πλανήτες, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον (μπορείς να το δεις και στον νυχτερινό ουρανό) φωτίζουν με την λάμψη τους... και τα οικονομικά σου, παρέχοντας εύκολες λύσεις, ευκαιρίες και αναπτυξιακές προοπτικές.

Δικαιούσαι λοιπόν να αισιοδοξείς και να κάνεις όνειρα για καλύτερες ημέρες, έστω κι αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί προσωρινό.

Βέβαια, προς το παρόν καλείσαι να... ελιχθείς σε «πονηρά» μονοπάτια, αφού το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα αναμένεται να δημιουργήσει μια κρίση εμπιστοσύνης, διανθισμένη από ποικίλα περιστατικά εξαπάτησης ή... αφηρημάδας!

Σου θυμίζω ότι ένας ενεργός Ποσειδώνας είναι... ορκισμένος εχθρός της «οικονομίας της αγοράς» και προσφέρεται κυρίως για χάρες ή πράξεις με ανθρωπιστική αξία. Διευκολύνει επίσης και τις καταναλωτικές επιλογές που περιστρέφονται γύρω από τις τέχνες, την μεταφυσική, τις θεραπείες –γενικότερα τα «εναλλακτικά» είδη- και τα αρώματα.

Φυσικά, πάντα μπορείς να ευχηθείς για το καλύτερο ελπίζοντας πως θα εισακουστείς αλλά και να μεταθέσεις ή να «κρύψεις» κάποιες από τις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Από την άλλη πλευρά, στις «κανονικές» συναλλαγές σου, εκτός από το... κύμα κλοπών, τις ενδεχόμενες απάτες, τα λάθη και τις ακυρώσεις, κυριαρχούν επίσης το λαθρεμπόριο και το εμπόριο... ελπίδας!

Όσο δε για τα έξοδα σου ενδέχεται να προκύψει κάτι έκτακτο εξ αιτίας μιας τεχνικής βλάβης σε μηχανισμούς ή δίκτυα που σχετίζονται με υγρά ή αέρια. Κι επειδή κάτι τέτοιες ώρες οι υδραυλικοί και οι ψυκτικοί γίνονται δυσεύρετοι, φρόντισε να τους έχεις... από κοντά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved