Οικονομικές προβλέψεις, από 18/6 έως 21/6

Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου ισχύει το «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας»

Οικονομικές προβλέψεις, από 18/6 έως 21/6

Στο κυνήγι του χρήματος

Ο Άρης εξακολουθεί να δεσπόζει στους ουρανούς, χρωματίζοντας την οικονομική καθημερινότητα σου με... ζωηρές αποχρώσεις! Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να επιταχύνεις διαδικασίες που θα σε ωφελήσουν ή ακόμη να πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιον στόχο που αρχικά φάνταζε δύσκολος. Έτσι θα καταφέρεις να αποκτήσεις την επιθυμητή οικονομική επάρκεια από την μια στιγμή στην άλλη.
Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος που «λέει» απλά ότι θα μπορούσες να βρεθείς... κυνηγημένος από έξοδα ή πιεστικές αναγκαιότητες της στιγμής. Και σε μια τέτοια περίπτωση όμως θα εντατικοποιήσεις τις προσπάθειες σου για να βρεθούν λύσεις, έχοντας σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.
Συνοπτικά βρίσκεσαι σε μια φάση όπου ισχύει το «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας» έστω κι αν αυτό σε οικονομικό επίπεδο συνδυαστεί με ρίσκο και όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν την ψυχολογία του... τζογαδόρου!

Εννοείται πως στην περίπτωση κάποιου μεγάλου κέρδους το σωστό θα ήταν να αποχωρήσεις από το πεδίο της «μάχης», πριν εξανεμιστεί η τύχη σου.
Αν πάλι, παρ' ελπίδα, πάθεις κάποια μεγάλη ζημιά, μην απογοητευτείς, αφού ο «τροχός» μπορεί να γυρίσει πολύ γρήγορα.

Όσον αφορά στις αγορές σου, καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε εύθραυστο ή πολύ ευαίσθητο.

Προς την Κυριακή πάντως τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν, ενώ από την Δευτέρα μεταξύ άλλων θα προκύψουν και κάποιες ευκολίες ή ευκαιρίες... εκτός προγράμματος.

Περισσότερα όμως για όλα αυτά, στις οικονομικές προβλέψεις της Κυριακής 21/6.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved