Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/6 έως 19/6

Σελήνη στον Καρκίνο – Κάτι αλλάζει, κάτι είναι πανέτοιμο να ανατραπεί

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/6 έως 19/6

Με την επιρροή της Νέας φάσης της, η Σελήνη συνεχίζει να μας προτρέπει και αυτό το διήμερο για νέα ξεκινήματα, δημιουργώντας διαρκώς ανακατατάξεις σε πολλούς τομείς.

Το πέρασμά της στον Καρκίνο σήμερα 17/6 στις 1.51 μετά τα μεσάνυχτα, μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφάλεια μέσα στις τόσες αναμονές που έχουν προκληθεί.
Η μέρα αρχίζει με την πεποίθηση πως αν δεν λειτουργήσουμε με ένστικτο και διαίσθηση, η λογική δεν θα μας αποφέρει τίποτα.
Αυτή η πεποίθηση γίνεται όλο και εντονότερη όσο προχωρά η μέρα ως τις 7.40 το βράδυ, που κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.
Από αργά το μεσημέρι και μετά λειτουργούμε εντελώς εμπνευσμένα, ενώ είναι ιδανικό διάστημα να κάνουμε κινήσεις παρόρμησης μεν, αλλά καλά φιλτραρισμένες από την διαίσθηση. Μια ξαφνική κίνηση μπορεί να ανατρέψει και να προλάβει κάτι που σε άλλη περίπτωση θα χάναμε μέσα από τα χέρια μας. Το βράδυ είναι πολύ χαλαρό και με πολλά υπονοούμενα.

Στις 18/6 στις 4.41 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με προσπάθεια να καταφέρουμε ένα στόχο, αφοσιωνόμαστε και κάνουμε τα πάντα να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε.
Στις 2.43 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δώσει ως το απόγευμα μια απάντηση σε ένα θέμα που έχουμε ποντάρει πολλά πάνω σε αυτό.
Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι γεμάτη ένταση αλλά αν τη χειριστούμε καλά, θα πάρουμε με το σπαθί μας αυτό που επιδιώκουμε.

Στις 19/6 στις 8.53 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να μας επηρεάσει ως το μεσημέρι θετικά αλλά όχι καθοριστικά, με τη Σελήνη να περνάει λίγο αργότερα στις 9.24 το πρωί στον Λέοντα, για άλλο ένα συναρπαστικό και δοτικό διήμερο με πολλές ευκαιρίες και προσφορές.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, δεν είστε σε φόρμα και ειδικά στις 18/6 μπορεί και να κάνετε μοιραία λάθη αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Μην είστε άκαμπτοι και μην αξιολογείτε σύμφωνα με τα θέλω σας αλλά με τις βασικές σας ανάγκες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, ξεχάστε τη λογική, ακολουθήστε το συναίσθημά σας και κρίνετε τα πάντα και τους πάντες μέσα από αυτό. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, ότι δώσετε θα λάβετε αυτό το διήμερο, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, ωστόσο είστε τόσο ικανοποιημένοι γενικότερα, που λίγο σας νοιάζει ακόμα και αν δεν συμβεί το παραμικρό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved