Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/6 έως 17/6

Σελήνη στους Διδύμους – Η Νέα Σελήνη, της χωρίς διόδια διαδρομής

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/6 έως 17/6

Φτάνουμε σε ένα κομβικό σημείο αλλαγών και ελπιδοφόρων δρομολογήσεων, με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους σήμερα 14/6 στις 8.51 το βράδυ.
Τίποτα δεν προμηνύει την μετέπειτα ευχάριστη εξέλιξη, ειδικά η αντίθεση με τον Κρόνο 3' λεπτά αργότερα στις 8.53, που κάνει το βράδυ αυτό προβληματικό και σπασμωδικό σε ότι αφορά τα συναισθήματά μας.

Στις 15/6 στις 5.27 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή, ανοίγει την ημέρα και την εβδομάδα και τις σκέψεις να στοιχίζονται ανά σειρά ύψους προσδοκιών και να περιμένουν τη σειρά τους για το ένα βήμα μπροστά προς την επίτευξη.
Πολυάσχολο και επικοινωνιακότατο διάστημα ως το μεσημέρι.
Στις 12.39 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη φέρνει κοντά τις δύο κυρίες του πλανητικού συστήματος με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να απολαμβάνουμε ευχάριστες, αισιόδοξες και αναζωογονητικές στιγμές. Μόνο πρόβλημα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 1.57 το μεσημέρι που καθορίζει μαζί με την προηγούμενη όψη την ημέρα ως το βράδυ. Προσέχουμε να μην γίνουμε αφελείς, να μην το παρακάνουμε σε λόγια και υποσχέσεις και να μην ξοδέψουμε παραπάνω από όσο υλικό και συναισθηματικό απόθεμα διαθέτουμε.
Κάποιοι, επειδή διαθέτουν πολύ, δεν είναι ανάγκη να το εξαντλήσουν σε αυτή την κατά τα άλλα όμορφη μέρα.

Στις 16/6 στις 6.06 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 7.42 το εξάγωνο με τον Ουρανό, ανοίγουν την ημέρα διαχέοντας την αίσθηση σε όλους πως υπάρχει θεός, γίνονται θαύματα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ο τολμών νικά και άλλες συναφές αισιόδοξες παραδοχές. Πρόκειται πραγματικά για ένα διάστημα με πολύ μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων και για μια πολύ τυχερή και ανατρεπτική μέρα.
Στις 4.06 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Άρη συνεχίζει την προηγούμενη κατάσταση, προτρέποντάς μας συνεχώς να κινηθούμε προς τους στόχους και τις επιθυμίες μας, να ρισκάρουμε και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες προς πάσα κατεύθυνση.
Στις 7.01 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της νέας φάσης της Σελήνης η οποία προτρέπει για νέα ξεκινήματα ολοταχώς και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Στις 17/6 στις 1.51 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και παρόλη την ένταση η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός διαλογίζονται εναντίον της.

Δίδυμοι και Τοξότες, ναι μεν προχωράτε δυναμικά, αλλά προσοχή στην κατασπατάληση αποταμιεύσεων, υλικών και συναισθηματικών, χωρίς αναμφίβολες εγγυήσεις.

Ιχθύες και Παρθένοι, αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην παραπλανηθείτε και να μην ξεσηκωθείτε από μια κατάσταση και για να αναστατωθείτε σε μια άλλη. Σκεφτείτε πολύ και καθαρά.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που η πλανητική εύνοια επιφυλάσσει. Είστε οι πρωταγωνιστές ενός ρόλου που χωρίς να τον ερμηνεύσετε καν, έχει προταθεί για Όσκαρ και δεν χάνει με τίποτα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αυτά που έχετε μαζέψει ήρθε η ώρα να τα απλώσετε, να τα ξεδιαλύνετε και να τα ξεσκαρτάρετε. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε και θα καταφέρετε να είστε ικανοποιημένοι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved