Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/6 έως 12/6

Σελήνη στον Κριό – Οι ευκαιρίες στοιχίζονται έξω από την πόρτα μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/6 έως 12/6

Ένα διήμερο πέραν πάσης αμφιβολίας πως έχει να δώσει κάτι συναρπαστικό είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 10/6 στις 2.14 το μεσημέρι.

Αμέσως και χωρίς περιστροφές εναρμονίζεται με τον Κρόνο στις 2.45, όψη που επηρεάζει από το πρωί και μας δίνει την αίσθηση πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μας βρίσκουν τρόπους να διευθετηθούν άψογα.
Στις 10.03 το βράδυ το εξάγωνο με τον ακόμα ανάδρομο Ερμή και στις 10.32 το τρίγωνο με την Αφροδίτη, μας κάνουν από το απόγευμα να νιώθουμε πως όλα θα βρουν το δρόμο τους, οι επαφές μας είναι παραπάνω από ικανοποιητικές, ενώ η σύμπνοια με τους γύρω μας γίνεται αφοπλιστική.
Είναι ιδανική μέρα να δράσουμε προς πάσα κατεύθυνση και να προετοιμαστούμε για την εκπλήρωση των σχεδίων μας περιμένοντας λίγο ακόμα.

Στις 11/6 στις 3.29 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί, δημιουργεί μια παθιασμένη εμμονή πάνω σε θέματα που μας απασχολούν, αλλά δεν μας εκθέτει γιατί περιστοιχίζεται από θαυμάσεις ευκαιρίες.
Πριν από αυτή την επιρροή ο Ερμής έχει ήδη μπει σε στάση για να γυρίσει σε ευθεία φορά και να μας λυτρώσει από τις αμφιβολίες και τα ευτράπελα, που προκλήθηκαν τόσες μέρες πριν.
Στις 9.14 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία και στις 10.45 η σύνοδος με τον Ουρανό, επιβεβαιώνουν πως τον αναζωογονητικό αέρα που φυσάει γύρω μας, πολλές οι εκπλήξεις και τα αναπάντεχα και ακόμα και αν για κάποιους είναι βαριά και ασήκωτα, η ερμηνεία τους θα αποδοθεί εν καιρώ και θα είναι λυτρωτική.
Μέρα πολύ ευχάριστη με δράση, ενδιαφέρον και ριζοσπαστικές κινήσεις.

Στις 12/6 στις 1.22 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 2.42 το εξάγωνο με τον Άρη μετατρέπουν το προηγούμενο βράδυ σε μια όαση αισιοδοξίας, απελευθέρωσης, χαράς, διασκέδασης και απόδρασης. Αρπάζουμε τις ευκαιρίες ή δημιουργούμε εμείς οπωσδήποτε έδαφος ευκαιριών.
Στις 5.17 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και λίγες ώρες αργότερα ο Ερμής σε ευθεία φορά για ένα νέο συναρπαστικό ξεκίνημα που θα έρθει με τη νέα φάση της Σελήνης.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, έφτασε η ώρα που το πρώτο μέρος της παράστασης θα δώσει μια περιγραφή του δεύτερου που θα είναι η δική σας απογείωση. Οργανωθείτε!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην βιάζεστε και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε ασυγκράτητοι, αλλά κάντε λίγη ακόμα υπομονή για να μην κάνετε λάθος χειρισμούς.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι ακολουθήστε το ρεύμα, εμπιστευτείτε δικούς σας ανθρώπους, δώστε προσοχή σε σημάδια και προετοιμαστείτε κατάλληλα για αλλαγές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved