Οικονομικές προβλέψεις, από 11/6 έως 14/6

Θα έχεις την ευκαιρία να επιβάλεις δραστικές λύσεις σε θέματα που χρονίζουν, έστω κι αν κάποια στιγμή φτάσεις στο... αμήν!

Οικονομικές προβλέψεις, από 11/6 έως 14/6

Δραστικές λύσεις

Με τον Άρη να πρωταγωνιστεί στους ουρανούς, το πιο ουσιαστικό που μπορείς να κάνεις είναι να... προετοιμαστείς για οικονομικές περιπέτειες είτε σε μικρή, είτε σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ξέρεις πως όταν έχεις ένα σημαντικό κίνητρο μπορείς να πετύχεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι όσον αφορά στα δικά σου, τα καθημερινά καλείσαι να... τρέξεις, να διεκδικήσεις δηλαδή ένα καλύτερο οικονομικό παρόν ή να αμυνθείς απέναντι στην όποια καταστρατήγηση των δικαιωμάτων σου ή έξωθεν επιβουλή. Εδώ μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να επιβάλεις δραστικές λύσεις σε θέματα που χρονίζουν, έστω κι αν κάποια στιγμή φτάσεις στο... αμήν!

Να θυμάσαι ότι ο Άρης «ειδικεύεται» σε κορυφαίες εντάσεις που όμως δεν έχουν συνέχεια κι αυτό ισχύει τόσο για τις απώλειες, όσο και για τα κέρδη σου.

Βέβαια, ο πλανήτης ενδέχεται να συμβάλει σε ζημιές που απαιτούν άμεση αποκατάσταση, είτε σε σχέση με θέματα που ανήκουν παραδοσιακά στους Διδύμους (συσκευές επικοινωνίας, μεταφορικά μέσα), είτε με αυτά που προκύπτουν από τις «κρυφές» όψεις του Άρη με τον Χείρωνα και τον Πλούτωνα (σπίτι, αποθηκευτικοί χώροι, αποχετευτικά δίκτυα). Παράλληλα όμως θα σου δώσει το έναυσμα για ποικίλες τεχνικές εργασίες, σκαψίματα και μερεμέτια, που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να γίνουν.

Κατά τα άλλα, την Παρασκευή και το Σάββατο καλό είναι να φανείς φειδωλός στις απαιτήσεις σου και να αποφύγεις κάθε σοβαρή επενδυτική δραστηριότητα ή αγορά. Ο Κρόνος ρίχνει την «σκιά» του στην Αφροδίτη, βάζοντας δύσκολα στην οικονομική καθημερινότητα σου κι ενθαρρύνοντας κυρίως τις πωλήσεις, τα μέτρα... λιτότητας αλλά και την εκπλήρωση κάποιων βασικών υποχρεώσεων σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved