Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10/6 έως 12/6

Η μάχη με τα θηρία

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10/6 έως 12/6

Ο Άρης οδηγεί τα βήματά σου. Ξεκίνησες για έναν αθώο περίπατο μα τα ηλιοφώτιστα όνειρα σου σκιάζονται από τα όρνια της ανάγκης και της οργής. Στο διάβα σου δεν θα βρεις γάργαρες πηγές κι ευτυχισμένα πρόσωπα. Δεν θα συναντήσεις ξένοιαστους έρωτες, ούτε τραπέζια στρωμένα να σε περιμένουν. Είναι, βλέπεις, ο καιρός του κυνηγιού κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Η καρδιά σου ποθεί ειρήνη και αγάπη μα σε αυτήν την φάση ο μόνος τρόπος για να τις κερδίσεις είναι να τις επιβάλλεις. Τι οξύμωρο αλήθεια να πρέπει να πολεμήσεις για την ειρήνη σου... Μα έτσι θα γίνεται όσο υπάρχουν ψυχές πνιγμένες στο μίσος και την άγνοια, αυτές που επειδή δεν μπορούν να σε φτάσουν επιδιώκουν να σε εκμηδενίσουν.

Άγρια θηρία σε περιβάλλουν κι ίσως οι βρυχηθμοί τους σε τρομάζουν. Θηρία με ανθρώπινη μορφή που όμως έχουν χάσει από καιρό τον δρόμο τους κι ασχολούνται μόνον με αυτά που προστάζει μια πρωτόγονη φύση. Όντας ευάλωτα και φοβισμένα βιάζονται να σκοτώσουν, όχι γιατί πεινούν αλλά γιατί απειλείται η κυριαρχία τους. Ή πιο σωστά αυτό που ορίζουν ως κυριαρχία και διέπεται από τους νόμους του χρήματος και της εξουσίας.
Σκοτώνουν τις ιδέες, ξεριζώνουν την ελευθερία, σκλαβώνουν ψυχές με αλυσίδες ανέχειας, μα για κακή τους τύχη καμία από αυτές τις τεχνικές δεν φτάνει για να ακυρώσει την ύπαρξη σου.

Το πρώτο πλεονέκτημα σου είναι το ότι σε υποτιμούν. Είναι σίγουροι βλέπεις για την αποτελεσματικότητα των μεθόδων τους, αφού τις έχουν δοκιμάσει ξανά και ξανά, χειραγωγώντας πρόσωπα και καταστάσεις επ' ωφελεία τους.
Και τούτες τις ημέρες θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο.

Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να φωτίσεις με τον δαυλό σου τα σκοτεινά υπόγεια που φωλιάζουν. Να τους πετύχεις όλους μαζί καθώς θα σχεδιάζουν χαιρέκακα την ήττα σου και να τους απαγγείλεις την Αποκάλυψη σου.

Πρόσεξε όμως...
Έμαθες να πολεμάς με τα τεχνάσματα του νου σου και την αντρειοσύνη της ψυχής σου. Πόσες μάχες δεν κέρδισες που σε είχαν για χαμένο; Αλλά και πόσες φορές δεν προδόθηκες από την αθωότητα σου; Σε χρησιμοποίησαν όχι μια αλλά πολλές φορές κι ελπίζω αυτό να σου έγινε μάθημα. Βλέπεις δεν αρκεί η δύναμη ούτε η πονηριά, θέλεις και γνώση για να νικήσεις. Μα δεν πας πουθενά χωρίς την πίστη και τα ιδανικά σου, τους παντοτινούς συντρόφους σου, που σε στεφανώνουν με την ιδιότητα του Ανθρώπου.

Πολλές φορές κρατήθηκες για να μην βουλιάξεις στην βαρβαρότητα κι έχεις μπροστά σου μια ακόμη τέτοια πρόκληση.
Έλα λοιπόν να αποδείξεις για μια ακόμη φορά ότι μπορείς το ακατόρθωτο. Να καθαρίσεις τη βρωμιά, χωρίς να λερωθείς.

Σου λένε πως θα είναι θαύμα αν καταφέρεις να επιβιώσεις σε έναν κόσμο γεμάτο παγίδες, προτρέποντας σε να αφήσεις τα δύσκολα στους ειδικούς. Ναι καλά... Στους επαγγελματίες σωτήρες σου, δηλαδή, που όλο έρχονται και ποτέ δεν φτάνουν. Έχουν μείνει κολλημένοι στο βάθος του ορίζοντα... Γι' αυτό ήρθε η δική σου ώρα.

Στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου στη ζωή σου, στην καθημερινότητα σου, μέσα σου... Στον νου και την καρδιά σου πεινάς για την δικαιοσύνη και την ελευθερία που σου έχουν στερήσει. Κι ήρθε η ώρα να χορτάσεις μα και να την μοιραστείς με τα αδέλφια σου απανταχού της γης. Βήμα-βήμα, πόντο-πόντο θα πάρεις αυτό που σου αξίζει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved