Οικονομικές προβλέψεις, από 8/6 έως 10/6

Οι πιθανότητες επιτυχίας σου θα αυξηθούν από την στιγμή που θα κινηθείς «αντισυμβατικά», ποντάροντας είτε στην έκπληξη, είτε στο απρόβλεπτο

Οικονομικές προβλέψεις, από 8/6 έως 10/6

Κυνηγώντας το απρόβλεπτο

Με τον Ερμή να είναι ακόμη ανάδρομος μπορείς να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος κι αν είσαι τυχερός έχεις να... λαμβάνεις καθυστερούμενα! Από εκεί και ύστερα όμως δεν είναι σκόπιμο να προχωρήσεις σε σημαντικές αγορές ή οικονομικές συμφωνίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστούν αλλαγές ή αναθεωρήσεις. Στην χειρότερη, απλά δεν θα «περπατήσουν», ενώ «παίζουν» δυνατά και οι τεχνικές βλάβες, ιδιαίτερα σε μηχανήματα ή συσκευές που σχετίζονται με την επικοινωνία σου.

Από την Τρίτη αναλαμβάνει... δράση ο Ουρανός, ευνοώντας περισσότερο τις πιο «εξεζητημένες» επιλογές κι όχι την κάλυψη βασικών αναγκών. Μην απορήσεις λοιπόν αν δεν έχεις ψωμί να φας (που λέει ο λόγος), την ίδια στιγμή που αγοράζεις... χαβιάρι!
Αναμένονται επίσης απρόοπτα κι εκπλήξεις, που άλλες φορές θα σου αρέσουν κι άλλες όχι. Τυπικά αυτό εξαρτάται από την τρέχουσα οικονομική σου κατάσταση. Αν δείχνει σταθερή, τότε πιθανότατα θα διαταραχθεί, ενώ αν είναι... αβέβαιη, μπορεί να καρπωθείς απροσδόκητα οφέλη.

Στην περίπτωση πάντως που αναλάβεις κάποια οικονομική πρωτοβουλία, να θυμάσαι ότι οι πιθανότητες επιτυχίας σου θα αυξηθούν από την στιγμή που θα κινηθείς «αντισυμβατικά», ποντάροντας είτε στην έκπληξη, είτε στο απρόβλεπτο. Αντίθετα αν πας «στα σίγουρα» μάλλον θα διαψευστείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved