Τα SOS της εβδομάδος, από 5 έως 11 Ιουνίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 5 έως 11 Ιουνίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 5/6 έως 11/6

Κατά τη διάρκεια του επταημέρου κυριαρχούν οι όψεις του Άρη, οι οποίες προδιαγράφουν ένα πλαίσιο έντασης μα και αγωνιστικότητας. Γενικότερα φαίνεται πως σταδιακά μπαίνουμε σε μια μάλλον «πολεμική» περίοδο, η οποία θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα απέναντι σε κάθε είδους επιβουλές.

Κατ' αρχήν, αξίζει την προσοχή σου το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), μια όψη που θα κλείσει με ακρίβεια την Παρασκευή 12/6 αλλά μπορεί να σε επηρεάσει αρκετές ημέρες πριν ή μετά.

Εφαρμογές: Συνδυασμός τρυφερότητας και σεξουαλικότητας. Ανασκαφή, διερεύνηση του παρελθόντος. Ανίχνευση ψυχικών τραυμάτων. Μια δραστική παραδοσιακή θεραπεία. Οικοδομικές εργασίες. Διεκδίκηση των δικαιωμάτων μιας μειονότητας. Πατριωτικό συναίσθημα.
SOS: Οικογενειακή αναστάτωση. Βεντέτα, απαγωγή. Καβγάς για τα περιουσιακά. Φωτιά ή ατύχημα στο σπίτι. Κίνδυνος σε κλειστό χώρο. Εισβολή, εκκένωση. Ένας κίνδυνος από το παρελθόν, κάτι θαμμένο κι επικίνδυνο. Εσωτερική φαγωμάρα, εμφύλιος. Αναζωπύρωση μιας παλιάς εστίας πολέμου. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/8 και 15/2 αντίστοιχα.

Όσο για το «μέτωπο» των αργών πλανητών ξεχωρίζει το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Δία και την τροπική Έριδα (Καρκίνος-Κριός, 23η μοίρα), μια όψη που «κλείνει» με ακρίβεια την Παρασκευή και μπορεί να συνεισφέρει σε μια εργασιακή ανάπτυξη, το άνοιγμα επιχειρήσεων, την προμήθεια εξοπλισμού (και στρατιωτικού), όπως επίσης και σε σημαντικές επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις. Όλα αυτά βέβαια κρίνονται ως θετικά, ωστόσο υπάρχει και... αντίλογος! Η «επεκτατική» τάση του Δία, ενδέχεται να διογκώσει και κάποιες τάσεις ή φαινόμενα που σίγουρα θα προβληματίσουν, όπως είναι για παράδειγμα η «απελευθέρωση» της εργασιακής νομοθεσίας υπέρ των ισχυρών αλλά και ο «καλπασμός» μιας επιδημίας.

Επί προσωπικού πάντως, η όψη θα επηρεάσει: πρωτίστως Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/7 και 12/1 αντίστοιχα.

Και βέβαια οφείλω να σου θυμίσω ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην καθημερινότητα σου. Μέχρι τις 12/6 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Εφαρμογές: Συνέχιση μιας ανολοκλήρωτης υπόθεσης. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Συμπλήρωση των κενών. Ανεύρεση ενός εναλλακτικού δρόμου.
SOS: Εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πρωτοβουλίες που σκοντάφτουν σε απροσδόκητες καταστάσεις. Συμφωνίες ή συμβόλαια που θα επανεξεταστούν.

Επί προσωπικού, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/5 και 1/11 αντίστοιχα.

Ας δούμε τώρα και τα υπόλοιπα ουράνια δρώμενα του επταημέρου με χρονολογική σειρά:

Το Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο (Λέων-Τοξότης, μηδενική μοίρα), θέτοντας «ρεαλιστικά» όρια στις σχέσεις ή τα οικονομικά σου. Κι επειδή ο «αρμονικός» χαρακτήρας της όψης μπορεί να δημιουργεί παρεξηγήσεις, για εκείνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι δεν αποκλείει διόλου τις «στενόχωρες» εξελίξεις, έστω κι αν πρόκειται μόνο για την ψυχική σου διάθεση κι όχι για συγκεκριμένα γεγονότα.
Σημειωτέον ότι η επαφή των δύο πλανητών επαναλαμβάνεται την Παρασκευή 12/6, αυτήν την φορά ως ένα «κρυφό» τετράγωνο (η τροπική Αφροδίτη στον Λέοντα και ο αστρικός Κρόνος στον Σκορπιό). Εδώ δεν έχεις να κάνεις τόσο με την διαμόρφωση μιας ψυχολογίας αλλά πολύ περισσότερο με γεγονότα ή καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφονται παρακάτω:

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός, εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Αρχή μιας δίαιτας. Αναγκαίες δημόσιες σχέσεις. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Αγάπη με αποδείξεις.
SOS: Στενοχώρια, απογοήτευση. Ένας πικρός χωρισμός. Μια οικονομική απώλεια, έλλειψη αγαθών. Ερωτική δυστοκία, μια σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο. Ανασφάλεια, ενοχές. Έλξη από προβληματικούς τύπους. Άκρατος μαζοχισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/6 και 29/10 αντίστοιχα.

Την Τρίτη κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό (Δίδυμοι-Κριός, 20η μοίρα), κάτι που μεταξύ άλλων αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα την... επαναστατική σου διάθεση, παράλληλα όμως εγκυμονεί κινδύνους για τις μετακινήσεις σου.

Εφαρμογές: Ένας επωφελής αιφνιδιασμός. Πτήση, extreme sports. Ηλεκτρολογικές εργασίες. Χειραφέτηση, επανάσταση. Ακτιβισμός.
SOS: Ένας απρόβλεπτος κίνδυνος, ένα σπάνιο ατύχημα. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Θύελλα, τυφώνας. Έκρηξη οργής, ακατανόητη βία. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Πολιτική ή στρατιωτική ανταρσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/5, 18/11, 18/9 και 15/3 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη προς Πέμπτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (Δίδυμοι-Κριός, 20η μοίρα), δρομολογώντας... επίσης αλλαγές και ανατροπές.

Εφαρμογές: Αλλαγή, αναθεώρηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Διαφοροποίηση. Οφέλη από μια ιδιαίτερη ή σπάνια επιλογή. Η εξαίρεση που βεβαιώνει τον κανόνα. Βοήθεια από ξένους. Γόνιμες επαφές με «απλησίαστους» ή πολύ ιδιότροπους τύπους. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Πολιτική και την Κοινωνία. Ενασχόληση με «προχωρημένα» θέματα. Διάστημα, πτήση.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Έντονη παραξενιά, ιδιοτροπία. Διατάραξη σχέσεων «άνευ λόγου και αιτίας». Υπέρβαση δεοντολογίας, ακρότητες, προκλήσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 17/5, 18/9 και 15/3 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, ο τροπικός Άρης σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα (Δίδυμοι-Τοξότης, 21η μοίρα), φέρνοντας στην επιφάνεια ποικίλες «βρωμιές».

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, διάτρηση, διείσδυση. Αποκάλυψη παρανομιών, καταπολέμηση του κακού. Σεξουαλική υπερδιέγερση. Πολεμικές τέχνες. Αποχετευτικές εργασίες.
SOS: Βρωμιά που βγαίνει στην επιφάνεια. Κακόβουλη ή εγκληματική δράση, υπονόμευση. Βομβιστικές επιθέσεις. Υποχώρηση εδάφους, βούλιαγμα. Άγρια ένστικτα. Ένα σοβαρό δυστύχημα στα ΜΜΜ.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Σκορπιούς, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/7 και 5/1 αντίστοιχα.

Τέλος, την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), συμβάλλοντας μεταξύ άλλων στην ενίσχυση του πατριωτισμού.

Εφαρμογές: Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Αναδρομή στο παρελθόν. Ιστορία, Αρχαιολογία. Παραδοσιακές εφαρμογές. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Συνάντηση με πρεσβυτέρους. Ανεύρεση θαμμένων ή κρυμμένων παλαιών αντικειμένων. Αντίκες. Ομογενοποίηση. Πατριωτισμός.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο, «αυτισμός». Εξάρτηση από το παρελθόν. Οικογενειοκρατία. Φόβος για το νέο ή το ξένο. Σωβινισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/8 και 16/2 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved