Οικονομικές προβλέψεις, από 28/5 έως 31/5

Εκμεταλλεύσου την περίσταση για να ξεκινήσεις μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα

Οικονομικές προβλέψεις, από 28/5 έως 31/5

Έλλειμμα εμπιστοσύνης

Η Πέμπτη είναι μια μάλλον τυχερή ημέρα και πολλά μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σου... κι ακόμα καλύτερα!
Αυτό τουλάχιστον σου υπόσχεται ο ενεργός Δίας και πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έρθουν... από μόνα τους, εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να ξεκινήσεις μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα.

Παράλληλα, βέβαια, βρίσκεται στις επάλξεις και ο Ποσειδώνας, κάτι που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου.
Κατ' αρχήν, την Παρασκευή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον (ανάδρομο) Ερμή, ενώ την Κυριακή σχηματίζει άλλο ένα με τον Ήλιο.
Εδώ αποκτούν προτεραιότητα οι χάρες, οι προσφορές -γενικότερα το ανθρωπιστικό έργο- οι επισκέψεις σε αστρολόγους, ή μελλοντολόγους, η προμήθεια ειδών new age αλλά και οι συναλλαγές που σχετίζονται με είδη άνευ αντικειμενικής αξία (πχ τα έργα τέχνης ή τα κοσμήματα). Αντίθετα οι «τυπικές» οικονομικές βλέψεις ή συναλλαγές κινδυνεύουν είτε να ακυρωθούν, είτε να αποδειχθούν πλανερές.

Φυσικά «παίζουν» δυνατά και οι κλοπές, οι απάτες ή οι οικονομικές απώλειες λόγω... αφηρημάδας!
Ακόμη ίσως κληθείς να πάρεις θέση απέναντι σε φαινόμενα λαθρεμπορίας ή νοθείας, που συνήθως ανθούν κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Από την άλλη πλευρά μπορείς να εξυπηρετηθείς... άριστα, είτε αποκρύπτοντας στοιχεία από ενδεχόμενους οικονομικούς εχθρούς σου, είτε διερευνώντας το παρασκήνιο, που σίγουρα κρύβει πολλά.

Γενικά, θα ωφεληθείς ή θα προστατευτείς περισσότερο αν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, παρά αν κινηθείς με βάση κάποια λογικά επιχειρήματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved