Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/5 έως 29/5

Θάρρος ή αλήθεια;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/5 έως 29/5

Νάτος, ξεπροβάλλει από την γωνία φουριόζος κι έτοιμος για όλα. Ζητά το καλύτερο για σένα, μα το θέλει εδώ και τώρα χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις.
Κι αν σου φαίνεται κάπως αψύς είναι γιατί ξέρει ότι κάτω από πίεση πετυχαίνεις περισσότερα.

Σου ζητά λοιπόν να δράσεις άμεσα, παραμερίζοντας δισταγμούς και φόβους. Να κατακτήσεις στόχους που παγιδεύτηκαν από αναστολές «μη» και «πρέπει», να βιώσεις την αλήθεια σου. Να πεις επιτέλους «ο κύβος ερρίφθη».
Είναι ο φίλος σου ο Άρης, το συμπαντικό χάπι κατά της αναβλητικότητάς σου!

Θα τον τιμήσεις;

Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες ή θα περιμένεις να τις πάρουν οι άλλοι για σένα; Θα αγωνιστείς για να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου ή θα υποκύψεις αμαχητί στο «μοιραίο»;
Γιατί ο Άρης είναι μαζί θάρρος και φόβος, εσύ είσαι που θα διαλέξεις τον δρόμο σου.

Φαντάσου τον εαυτό σου σαν έναν πολιορκητικό κριό που ανοίγει δρόμους, σαν έναν ήρωα της καθημερινότητας σου κι όχι σαν ένα φοβισμένο αγρίμι. Δες τον να βοηθά τους ανήμπορους και τους αδύναμους κι ακόμη να πετυχαίνει μέσα σε μια στιγμή όλα εκείνα που μέχρι χθες φαίνονταν βουνό.
Φαντάσου τον σαν έναν θαρραλέο και τίμιο πολεμιστή που τιμά το «ευ αγωνίζεσθαι».
Κι ύστερα δράσε με την σπίθα της νίκης στα μάτια σου.

Μπορείς να πετύχεις πολλά, όσα δεν φαντάζεσαι. Να επιβληθείς με την καθαρότητα σου κι όχι μόνον με την δύναμη σου. Να εκφράσεις τα συναισθήματα σου εκεί που δεν τολμούσες, εισπράττοντας στην χειρότερη περίπτωση τον θαυμασμό για την ειλικρίνεια σου. Να πεις την γνώμη σου κι όλα αυτά που κρατούσες μέσα σου ευνουχίζοντας την ύπαρξη σου. Να κάνεις μια νέα αρχή.
Να νιώσεις ζωντανός!

Όχι, δεν χρειάζεται να γίνεις βάρβαρος, ούτε να ξεσπάσεις τα απωθημένα σου. Αυτά άφησε τα για εκείνους που ζουν ακόμη στο λυκόφως του πολιτισμού, που δεν διδάχτηκαν ποτέ τον ιπποτισμό και είναι δεμένοι με τις αλυσίδες του αθεράπευτου εγωισμού τους. Ναι, θα τους βρεις κι αυτούς μπροστά σου. Θα συναντήσεις πολλούς που ζητούν «το δίκιο τους» με τέτοιο τρόπο που τελικά το χάνουν. Θα βρεις και πολλούς ψευτόμαγκες, αθυρόστομους και προσβλητικούς, μα εσένα δεν σου πρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αλλά πάλι, αν πέσεις επάνω σε αγενείς και άξεστους, μην βιαστείς να τους καταδικάσεις. Είναι η απόρριψη –ίσως κι η άγνοια- που τους κάνει τόσο οργισμένους κι αν ποντάρεις στο φιλότιμο τους θα τους δεις να μεταμορφώνονται από αγρίμια σε χαμογελαστούς ήλιους.

Μπορεί να είσαι κι εσύ ένα τέτοιο αγρίμι ή μπορεί να γίνεις υπερασπίζοντας το δίκιο σου, τη φαμίλια σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως βιαστείς να κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι ή να τραβήξεις το μαχαίρι σου, κοιτάξου στον καθρέφτη σου, εκεί που ζει και δρα ο δικός σου Άρης, με τις δικές του ξεχωριστές προτεραιότητες και δώσε του μια κατεύθυνση αντάξια του. Μπορεί να είναι πύρινος, γήινος, αέρινος ή υδάτινος. Μπορεί να ειδικεύεται στην άμυνα ή την επίθεση, την διπλωματία ή το νοιάξιμο, να κυνηγά τρέχοντας ξοπίσω από τον στόχο του ή να του στήνει καρτέρι. Ότι κι αν είναι άσε τον να λειτουργήσει στο δικό του προνομιακό του πεδίο, στη δική σου σφαίρα εμπειριών.
Εκεί δηλαδή που ξέρεις ότι τα καταφέρνεις καλύτερα, είτε πρόκειται για το πεδίο του λόγου, είτε των έργων, είτε της έκφρασης των συναισθημάτων σου, είτε απλά για μια δημιουργική αφετηρία.
Θα ήταν άδικο για σένα και για εκείνον να τον βάλεις να αγωνιστεί με τα θηρία μιας πραγματικότητας που δεν κατέχεις και δεν ορίζεις. Τότε είναι που ο ήρωας σου γίνεται «βλάκας» κι εσύ αρχίζεις να μετράς τις πληγές σου.

Φρόντισε λοιπόν τον Άρη σου και κοίτα τον κατάματα καθώς θα σε ρωτά: Θάρρος ή αλήθεια;
Το κλασικό... παιχνίδι για όλες τις ηλικίες μεταφέρεται στην καθημερινότητα σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved