Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/5 έως 28/5

Σελήνη στην Παρθένο - Μέτρα έκτακτης ανάγκης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25/5 έως 28/5

Με τον ανάδρομο Ερμή να μας έχει φέρει τα πάνω κάτω, έρχεται και διήμερο που φτάνει στο αποκορύφωμα στον εκνευρισμό μας, με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο σήμερα 25/5 στις 11.52 το μεσημέρι.
Στις 2.47 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν μας φτάνει σε απόγνωση, αισθανόμενοι πως όλα πηγαίνουν στραβά και ότι και να κάνουμε τα πράγματα δεν έρχονται στα ίσια τους.
Στις 8.19 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ήλιο μας αδειάζει από ενέργεια από το απόγευμα, με αποτέλεσμα η μέρα να είναι εξοντωτική, γεμάτη παρεξηγήσεις, εμπόδια, αναβολές και κούραση. Καθόλου καλή μέρα για να ανοίξουμε νέους λογαριασμούς, ειδικά αυτούς που ανοίγουν μόνοι τους από τα παλιά.

Στις 26/5 στις 7.34 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 7.51 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανοίγουν την ημέρα με απωθημένα, θέλουμε να ξεσπάσουμε σκεφτόμενοι τις καταστάσεις από τη δική μας υποκειμενική πλευρά, δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, ενώ στις 10.42 το τετράγωνο με τον Ερμή αποτελειώνει κάθε απόπειρα μεθοδικής και πρακτικής σκέψης.
Είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε, να βγάλουμε εις πέρας μια δουλειά, ενώ η επικοινωνία μας ως το απόγευμα κυμαίνεται μεταξύ ευθιξίας και παρερμηνείας.
Ως το απόγευμα λοιπόν, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατηθούμε μέσα στα όριά μας κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα και αν έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού ή μια σημαντική δουλειά να ενεργήσουμε με ψυχραιμία και να μην πάρουμε καμία απόφαση σήμερα.
Στις 6.36 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε που να εστιαστούμε και ως το βράδυ καταφέρνουμε τουλάχιστον να βάλουμε προτεραιότητες και να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας.

Στις 27/5 στις 5.21 τα ξημερώματα το εξάγωνο με την Αφροδίτη αρχίζει να μας ανακουφίζει λίγο την απόγνωση, το συναίσθημα εισχωρεί από τις μικρές ρωγμές της ψυχρής λογικής και η μέρα όσο πάει γίνεται πιο καθησυχαστική και γαλήνια.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 28/5 στις 00.42 μετά τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Ζυγό, αφήνοντάς μας σε βαθιά περισυλλογή για το πώς θα κινηθούμε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, είναι ένα δύσκολο ψυχολογικά διήμερο για εσάς, στο οποίο αισθάνεστε πως όλα γίνονται ερήμην σας. Κάντε υπομονή και μην καταλήξετε οπουδήποτε, γιατί τίποτα δεν είναι σαφές ούτε καν τα νεύρα σας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ξεγλιστράτε από δύσκολες καταστάσεις καλύτερα από όλους, αλλά δεν γλιτώνετε από τα πυρά κάποιων. Λόγω της αισιοδοξίας σας αφήνετε να πέσουν πολλά κάτω, αλλά δεν είναι κατάλληλο διάστημα ούτε για υποχωρήσεις, ούτε για διαβεβαιώσεις.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, το μη χείρον βέλτιστον είναι αυτό που σας καθοδηγεί αυτό το διήμερο, αλλά δεν είναι και αρκετό να σας ικανοποιήσει. Σκεφτείτε καλύτερα τι σας λένε οι άλλοι και ακόμα και αν διαφωνείτε, συζητήστε όσο μπορείτε σε χαμηλούς τόνους, να βγάλετε μια άκρη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved