Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/5 έως 25/5

Σελήνη στον Λέοντα – Το γέλιο είναι η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23/5 έως 25/5

Ένα Σαββατοκύριακο που μοιάζει με παραμυθένια όαση μας περιμένει, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 23/5 μόλις 43 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ευχάριστο, δροσερό, ανακουφιστικό, με μια αίσθηση αποτοξίνωσης και μια ξαφνική αναζωογόνηση που αρχίζει από τα μεσάνυχτα και μετά με το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 3.48 και το εξάγωνο με τον Κρόνο στις 3.52.
Αν ξενυχτάμε την Παρασκευή το βράδυ, η αίσθηση της βαθιάς ικανοποίησης και της πλήρους συνειδητοποίησης θα γίνει η πολύτιμη συντροφιά μας.
Το Σάββατο ξεκινάμε γεμάτοι ενέργεια και τάση να κάνουμε όσο πιο πολλά μπορούμε χωρίς άγχος και με περίσσια ενέργεια, που μας χαρίζει το εξάγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 4.16 το μεσημέρι.
Δραστήρια και ευχάριστη μέρα και καθώς προχωρά προς το βράδυ, το εξάγωνο με τον Ερμή (αν και ανάδρομος) που κορυφώνεται 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 24/5, μας χαρίζει όμορφες συζητήσεις και εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων.
Ιδανικό βράδυ να βρεθούμε με παρέες φίλων, να συναναστραφούμε καινούργια άτομα, να προβληματιστούμε και να συμπεράνουμε.
Στις 7.06 το πρωί η σύνοδος με τον Δία, ανοίγει την Κυριακή μας με ευχάριστη διάθεση, πληθωρικές ενέργειες, μεγάλη ζωτικότητα και διακαή επιθυμία να απλωθούμε ψυχικά και σωματικά, να τεντώσουμε τους μύες μας σε όλα τα επίπεδα.
Στις 1.49 το μεσημέρι συνεχίζεται η ευφορία με το τρίγωνο με τον Ουρανό, που ως το βράδυ μας κάνει υπερκινητικούς, αναζητώντας το ασυνήθιστο, αυτό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα, το ιδεώδες και το πιο πολυτελές που μπορούμε να έχουμε.
Στις 25/5 και μετά από πλήρη φόρτωση των ενεργειακών και ψυχολογικών μας μπαταριών, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στις 11.52 το μεσημέρι για μια απότομη προσγείωση που έχει και αυτή τους λόγους της.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτό το ηδονικό και τυχερό διήμερο, αφεθείτε, ξενοιάστε, δείτε αγαπημένα πρόσωπα και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά να απολαύσει τα πάντα με τη χαρά ενός μικρού παιδιού.

Ταύροι και Σκορπιοί μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή πως δεν μπορείτε να ξεχάσετε τα προβλήματα αλλά και όσα πιθανά σας πονάνε. Δικαιούστε ένα διάλλειμα χωρίς να νιώθετε ενοχές.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, μπορεί να ταλαιπωρήστε από διάφορες αναποδιές τις τελευταίες μέρες, να έχετε σκοτούρες και θέματα προς επίλυση, αλλά αυτό το διήμερο αφήστε τα στην άκρη. Δεν θα το κάνετε με την ίδια ευκολία που θα το κάνουν οι έξι πρώτοι συνοδοιπόροι σας, αλλά θα πρέπει να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved