Οικονομικές προβλέψεις, από 21/5 έως 24/5

Το πρέπον είναι να οργανωθείς, να κάνεις τον ισολογισμό σου και κυρίως να θέσεις τα όριά σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 21/5 έως 24/5

Προκλήσεις και δυσκολίες

Πολλές είναι οι πιέσεις και οι προκλήσεις κατά τη διάρκεια του τετραήμερου, που δείχνει ιδανικό για οικονομικά ξεκαθαρίσματα, πωλήσεις ή ρυθμίσεις σε σχέση με ανειλημμένες υποχρεώσεις σου, όχι όμως και για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, την έναρξη μιας επαγγελματικής προσπάθειας ή κάποιο αίτημα οικονομικής βοήθειας.

Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που σίγουρα θα τεστάρει την επάρκεια σου σε σύνεση και προνοητικότητα, ενώ αναμένεται να σπείρει στο διάβα σου ποικίλες οικονομικές αναγκαιότητες ή ζημιές, αφού συνδέεται άμεσα με κάθε είδους στερήσεις. Καλό είναι λοιπόν να... ξεχάσεις για την ώρα τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου και να δώσεις προτεραιότητα στις βασικές ανάγκες σου. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η διασκέδαση σου, που κάτω από αυτές τις συνθήκες μάλλον... κουτσαίνει!

Το πρέπον είναι να οργανωθείς, να κάνεις τον ισολογισμό σου και κυρίως να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε πιέσεις που αποσκοπούν στο να δώσεις τα πάντα, χωρίς να αποκομίσεις τίποτε άλλο πέραν της... εμπειρίας σου!
Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από το αναπτυγμένο αίσθημα ευθύνης σου αλλά εσύ το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ακόμη κι αν χρωστάς μια εκδούλευση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις χαλί να σε πατήσουν.

Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε «απειλεί» με μια γενναία οικονομική αφαίμαξη προς ικανοποίηση κάποιου πάθους σου, φρόντισε λοιπόν να μην πέσεις θύμα του. Είτε πρόκειται για μια ερωτική, είτε για μια καθαρά οικονομική υπόθεση (πχ τζόγος), να θυμάσαι ότι πρώτον υπάρχουν παντού «δολώματα» και «δόκανα» και δεύτερον, μια νοοτροπία του τύπου «ή όλα ή τίποτα» μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει στο... τίποτα!

Από την άλλη πλευρά, η όψη είναι φιλική προς κάθε υπόθεση σχετική με δάνεια, κληρονομιές ή αποζημιώσεις κι αν είσαι τυχερός μπορεί να αποκομίσεις πολλά. Αυτό όμως θα έρθει από μόνο του και δεν χρειάζονται ούτε εμμονές, ούτε περίπλοκες μεθοδεύσεις.

Όσον αφορά στις αγορές σου, προηγείται οτιδήποτε σχετίζεται με την... σεξουαλικότητα σου, ενώ σε θέματα ομορφιάς επιβάλλεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον καθαρισμό του προσώπου σου και γενικότερα σε δερματικά προβλήματα. Ανάλογη επιμέλεια απαιτείται και σε θέματα γενικής καθαριότητας, αφού κάτω από τέτοιες συνθήκες οι κάθε είδους βρωμιές βγαίνουν στην επιφάνεια.
Πάντως, σε αγορές καλλυντικών ή τροφίμων, πρόσεξε για πιθανές αλλοιώσεις, που τα καθιστούν όχι μόνον άχρηστα αλλά και επιζήμια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved