Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/5 έως 23/5

Σελήνη στον Καρκίνο – Έχω τη λάμπα βάλε το φυτίλι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/5 έως 23/5

Καθώς το καλοκαίρι προετοιμάζεται να μας βυθίσει στη λαγνεία του, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 20/5 στις 4.57 το απόγευμα, για ένα διήμερο πλήρους άφεσης σε συναισθηματικές και ερωτόμορφες διαδρομές.
Από το απόγευμα ως το βράδυ η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της και μένουμε με την αναζήτηση τρυφερότητας και κατανόησης σε ένα βράδυ πολύ συγκαταβατικό και νοσταλγικό.

Στις 21/5 στις 10.33 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με διάθεση να στολίσουμε το σπίτι μας, να το διανθίσουμε με λουλούδια, να τακτοποιήσουμε το χώρο μας, να νιώσουμε άνετα και όμορφα μέσα σε αυτό, το ίδιο συμβαίνει και με το χώρο που εργαζόμαστε και περνάμε πολλές ώρες της ημέρας. Είμαστε επίσης πολύ ευαίσθητοι, πολύ διαισθητικοί και έχουμε μεγάλη έμπνευση ως το απόγευμα.
Στις 8.08 το βράδυ η σύνοδος με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 8.50 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, ωθούν από το απόγευμα και μετά να επιδοθούμε σε κάθε τι που εξάπτει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό μας.
Είναι ιδανικό βράδυ να τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόταση σε μια αβέβαιη ως τώρα επαφή, να περάσουμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να απολαύσουμε μια έξοδο με καλό φαγητό και πάνω απ όλα να εκφραστούμε, στεγνώνοντας κάθε απωθημένο, απλώνοντάς το στα μάτια και στα αυτιά των άλλων.

Στις 22/5 στις 3.36 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει την αίσθηση πως αυτό το βράδυ παίζουμε με ρίσκο και τολμάμε πολύ. Το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι, θα είναι ωφέλιμο.

Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ως τις 23/5 στις 00.43 μετά τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Λέοντα.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή έχουμε την ευκαιρία να συλλογιστούμε, να επεξεργαστούμε και να κατανοήσουμε τις καταστάσεις, ενώ το δέσιμο με τα συναισθήματά μας παραμένει σφιχτό και αναγκαίο.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε μέσα σας την επαφή με το πιο ουσιώδες κίνητρό σας για όλα. Με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, σκάψτε βαθιά στην αλήθεια σας.

Ζυγοί και Κριοί, είστε αναστατωμένοι και επιζητάτε να εκφραστείτε με κάθε τρόπο. Κάντε ότι σας λέει η καρδιά σας γιατί η λογική δεν βρίσκει θέση αυτό το διήμερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του.

Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι και Τοξότες, η ευκολία και η άνεση που έχετε στο να επικοινωνείτε και να ανταπεξέρχεστε στις δυσκολίες είναι μοναδική. Σας περιμένουν ιδιαίτερες στιγμές με ξεχωριστή σημασία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved