Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/5 έως 22/5

Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/5 έως 22/5

Ξεκαθάρισμα στόχων, επιθυμιών μα και των φαντασμάτων που διαφεντεύουν την ύπαρξη σου. Και βέβαια το σύμπαν έχει τον τρόπο του για να σε φέρει στα νερά του, μα κι εσύ μπορείς να του αποδείξεις πως δεν κάνει λάθος που σε εμπιστεύεται.

Η πρώτη σου δοκιμασία είναι μια συναισθηματική πολιορκία στην οποία δύσκολα μπορείς να πεις «όχι». Μόνον να την μεταθέσεις στον χρόνο μπορείς, αν νομίζεις ότι η καρδιά σου δεν σε βαστά.

Η θεά του έρωτα φορά το σκουρόχρωμο πέπλο της, ντύνεται με τη νύχτα κι ευωδιάζει σαν νυχτολούλουδο. Πόσο θα αντισταθείς στα θέλγητρα της;

Μαγεμένος, την ακολουθείς, μα δεν είναι κι εύκολο... Οι απλές χαρές σου γίνονται δύστροπες και απαιτητικές. Ή όλα ή τίποτα σου ψιθυρίζει επίμονα μια φωνή κι ένας μυστηριώδης πόθος καίει τα σωθικά σου. Ζηλεύεις, σε ζηλεύουν, κυριαρχείς και κυριαρχείσαι, δυό κορμιά, δυό αισθήσεις, δυό ψυχές παλεύουν στην αρένα του απόλυτου.

Η Αφροδίτη μέσα σου... σκισμένη στα δύο. Το πάθος που σε εξυψώνει ενάντια σε αυτό που σε εκμηδενίζει.
Η Αφροδίτη που γίνεται Περσεφόνη και χάνεται στον κάτω κόσμο, εκεί που βασιλεύουν τα ένστικτα σου και απογειώνονται οι ηδονές σου. Εκεί που τα πάθη σου γίνονται ανίκητα. Εκεί που οι δράκοι σου και οι φόβοι σου διαμελίζουν την αθωότητα σου. Μα κι εκεί που φωλιάζει η επιθυμία σου να χαθείς σε μια αγκαλιά δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης.
Λες, «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» και παίρνεις δύναμη. Πιστεύεις ότι η τωρινή αμοιβαία αφοσίωση θα υπάρχει και αύριο, έστω και με το ζόρι. Θα κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί γι' αυτό, ακόμη και να σκοτώσεις πολλές από τις αλήθειες σου. Αν χρειαστεί θα μεταμορφωθείς σε κάτι που δεν είσαι και βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι έχοντας ως αντίτιμο τον συμβολικό σου θάνατο, θα τα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στον νέο σου ρόλο. Το πολύ-πολύ να κλειστείς σε ένα κλουβί με την αγάπη σου, να ανασαίνετε μόνον ο ένας για τον άλλον, χωρίς παρείσακτους και πειρασμούς.
Ό, τι κι αν γίνει, έχεις αποφασίσει ότι ο έρωτάς σου θα ζήσει κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Μα ξεχνάς να ρωτήσεις γι' αυτό και τον σύντροφο σου. Ξεχνάς ακόμη ότι η Πλουτώνια Αφροδίτη λατρεύει το τέλος των πραγμάτων κι αργά ή γρήγορα εκεί θα σε οδηγήσει. Θα το αντέξεις όταν σου πει «το θέλω όλο, το θέλω τώρα»;
Θα σου το πει με την ίδια πειστικότητα, που σε έκανε ακόλουθο της και θα χαμογελά καθώς μέσα σε έκσταση θα πνίγεις με τα ίδια σου τα χέρια την αγάπη σου.

Η κοσμική ορχήστρα παίζει την Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι. Η Οντίν κι η Οντέτ, ο λευκός κι ο μαύρος κύκνος στροβιλίζονται μέσα σου κι εσύ για μια ακόμη φορά πρέπει να διαλέξεις τον έναν από τους δύο. Τραβάς μαχαίρι για να κόψεις την Σκιά σου, μα πώς να το κάνεις, έτσι σφιχταγκαλιασμένοι που είστε και οι τρεις;

Απευθύνεσαι στον θεό σου, μα τον πέτυχες σε άσχημη στιγμή. «Έχουμε κι άλλες δουλειές, κάντο μόνος σου», σου λέει. Πάρε την ευθύνη, φορτώσου τον σταυρό σου!

Oh mon Dieux! Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο... Να και η δεύτερη δοκιμασία σου, εφ' όλης της ύλης μάλιστα!
Κι αν εσύ καίγεσαι για ζήτημα καρδιάς αρχίζεις να καταλαβαίνεις την αλήθεια του «ενός κακού, μύρια έπονται»...
Στα αυτιά σου ηχούν ήδη οι φωνές του χορού μιας αρχαίας τραγωδίας: Ωιμέ! Εσύ το έκανες, το κρίμα στο λαιμό σου!
Ναι αλλά ο ίδιος χορός θα σε δοξάσει όταν σαν νέος ήρωας θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα νικήσεις. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος από τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή ταιριάζει μεταφορικά στην περίσταση θα σου υποδείξω αβίαστα την «Κόπρο του Αυγεία». Καθάρισε την για να μην την βρεις μπροστά σου. Βάλε τους κανόνες και τα όρια σου, διοίκησε το παρόν και το μέλλον σου.

Όμως δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις το ίδιο και στον κόσμο των φλογερών παθών σου, εκεί που συχνά η αμαρτία είναι συγκάτοικος της ιερότητας, εκεί που ο πόνος και η ευχαρίστηση είναι σιαμαία αδέλφια.

Τουλάχιστον, μην παρασυρθείς να ορκιστείς αιώνια πίστη στα νερά της Στυγός, γιατί μπορεί να κυνηγάς φαντάσματα. Καθρεφτίσματα ανεκπλήρωτων πόθων τυλιγμένων σε Σκιές. Ζήσε το σήμερα λοιπόν κι αν ο έρωτας σου μέλλει να αποδειχθεί μοναδικός, αυτό θα γίνει χωρίς πειθαναγκασμούς και χειραγωγήσεις. Θα έρθει μόνο του και θα το καταλάβεις από την απουσία του φόβου σου.

Κι αν πάλι σου τύχει ένα βαρύ πένθος για μια αγάπη που έχασες, ζήσε το κι αυτό, χωρίς όμως να παγώσεις το είναι σου. Δεν πεθαίνεις, απλά ξαναγεννιέσαι μέχρι να φτάσεις στον πυρήνα της αλήθειας σου και κάθε αναγέννηση σου σε φέρνει πιο κοντά σε αυτόν. Κάθε τέτοιος θάνατος σε φέρνει πιο κοντά στη ζωή, αυτό να θυμάσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved