Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16/5 έως 19/5

Μόνον η αγάπη σου αρκεί

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16/5 έως 19/5

Ο Ποσειδώνας μεθά την Αφροδίτη με το άρωμα του κι όλα τα ανέφικτα γίνονται εφικτά. Λεπτές συγκινήσεις αιωρούνται στο γιατάκι της ψυχής σου. Ξωτικά και νεράιδες ζωντανεύουν τα πιο τρελά σου όνειρα. Η φαντασία σου καβάλα στο άτι της ελπίδας υπερπηδά κάθε εμπόδιο, κάθε δυστυχία.

Κι ο γέρο-Χείρωνας, που βάλθηκε να σκαλίζει τα βάθη της καρδιάς σου, χαμογελά, ξέροντας ότι δεν θα αντισταθείς για πολύ σε αυτό που κάποτε έζησες και θες να ξαναζήσεις.
Νέο φεγγάρι έρχεται, νέο, μα κάτι σου θυμίζει...

Και ξεκινάς πάλι από την αρχή, σαν άνοιξη που επαναλαμβάνει τον εαυτό της.
Πλέεις σε ένα πέλαγος συναισθημάτων, κολυμπάς στην προαιώνια αλήθεια σου, αυτή που σε γέννησε και σε τρέφει ακόμη: Την αγάπη. Η λογική σου ίσα-ίσα που ανασαίνει, πιασμένη σε πρόχειρη σχεδία. Πολύ θα ήθελε να σαλπίσει την υποχώρηση σου, μα ακόμη κι αν τα κατάφερνε, η βουή της θα πνιγόταν στη μελωδία του αρχαίου ύμνου:

Κικλήσκω μέγαν, ἁγνόν, ἐράσμιον, ἡδὺν Ἔρωτα...

Ναι, ταξιδεύεις στον αστερισμό του Έρωτα! Λες να 'ναι μόνο μια ανάμνηση ή μήπως προφητεία;

Από σένα εξαρτάται, έχω όμως να σου γράψω τούτο:
Ακόμη κι αν η αγκαλιά σου είναι δύσκολη, περιφραγμένη από κανόνες και πεποιθήσεις, σου αξίζει να την ανοίξεις.
Δες γύρω σου... Δες πως αγκαλιάζονται οι μέλισσες με τους πολύχρωμους κι εφήμερους εραστές τους, δες πως το αγιόκλημα σκαρφαλώνει στην πέργκολα, τυλίγεται γύρω της σαν να είναι η μοναδική του αγάπη. Δες τον σπόρο που τρύπωσε σε μια τόση δα φωλίτσα, ξεπροβάλλοντας θαρραλέα το πρώτο του άνθος, δες και την μάνα που βυζαίνει τα μικρά της.
Νοιώσε το φως που σε ποτίζει με την θέρμη του. Νοιώσε την αγκαλιά της φύσης και μην διστάσεις να την μοιραστείς.

Παραδώσου λοιπόν!
Παραδώσου στην καρδιά σου

Σου αξίζει αυτή η άνοιξη. Αγκάλιασε με όλη την δύναμη της ψυχής σου εκείνον ή εκείνη που βλέπεις ότι προσμένει το χάδι σου και λαχταρά να ακούσει την αλήθεια σου: Ότι είναι η αγάπη σου και είσαι η αγάπη του.

Θα μου πεις ότι δεν θέλεις να ξεγελαστείς για μια ακόμη φορά, ότι δεν θέλεις να πιστέψεις σε κάτι που θα σβήσει, δεν θέλεις να πονέσεις.
Μα να ξέρεις ότι αυτό έγινε και μια και δυό και χίλιες δυό φορές γιατί δεν πίστεψες στο θαύμα. Ή πιο σωστά το μπέρδεψες, το νόθευσες με προσδοκίες δούναι και λαβείν. Η αγνότητα του προδόθηκε και μαζί της προδόθηκες κι εσύ. «Ξύπνησες» από τις κραυγές εκείνων που πατώντας γερά και σταθερά στη γη, ξέχασαν να πετούν. Αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία για να χλευάσουν τον ρομαντισμό σου..
Όμως τι κι αν έκανες την φαντασία φάντασμα κι έμαθες να αποζητάς κρυφά αυτό που δικαιούσαι; Τι κι αν τα όνειρα σου έγιναν περίγελως των αναίσθητων και ντρέπεσαι να μιλάς γι' αυτά;
Εσύ τα φτερά σου δεν τα έχασες ποτέ κι ας λαβώθηκαν κι ας κόπηκαν. Είναι η ψυχή σου που τα γεννά από το πουθενά, ακριβώς τη στιγμή που η δυστυχία καυχιέται για τον θρίαμβό της. Πλανήθηκες μα τώρα επιστρέφεις!

Κι αν πρέπει να βάλεις κάτι βαθιά μέσα σου και να το κρατήσεις σαν τη λυδία λίθο της μεταμόρφωσης σου, είναι ότι την ευτυχία σου δεν την θωρακίζεις ούτε με κάστρα, ούτε με πολεμίστρες. Δεν είναι τα πολύπλοκα σχέδια του νου σου, που θα την προστατέψουν. Δεν είναι τα πλούτη που θα την κάνουν απόρθητη. Μόνον η αγάπη σου αρκεί, μια αγάπη όμως που δεν περιμένει ανταλλάγματα κι είναι παντρεμένη με την αλήθεια σου.

Δώδεκα ζώδια, δώδεκα καρδιές, δώδεκα αλήθειες, που ψάχνουν να ξαναγίνουν ένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved