Οικονομικές προβλέψεις, από 14/5 έως 17/5

Όσο πιο περίπλοκες είναι οι αντιξοότητες, τόσο πιο μεγάλη μπορεί να είναι και η επιτυχία σου

Οικονομικές προβλέψεις, από 14/5 έως 17/5

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου προμηνύει... οικονομικά σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες, γι' αυτό αν νομίζεις ότι δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, είναι προτιμότερο είτε να τηρήσεις μια στάση αναμονής, είτε να ανατρέξεις στους ειδικούς.

Κατ' αρχήν «παίζουν» δυνατά τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα (ιδιαίτερα στα μεταφορικά μέσα), οι έντονες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα ή γείτονες, όπως επίσης και τα... δικαστικά έξοδα. Σε αυτό συνηγορεί και η εμπλεκόμενη Δήμητρα, η οποία έχει άμεση δικαιοδοσία τόσο σε νομικές υποθέσεις όσο και σε συνεργασίες. Γενικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη και δεν αποκλείεται να «τα σπάσεις» με κάποιον συνεργάτη σου. Εννοείται δε, ότι μια νέα συνεργασία θα σου δημιουργήσει περισσότερο προβλήματα, παρά λύσεις, γι' αυτό φρόντισε τουλάχιστον να διασφαλίσεις την θέση σου, θέτοντας εξ αρχής τα δέοντα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, κανείς και τίποτα δεν αποκλείει να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία, εξασκώντας τις δεξιότητες και την πείρα σου. Απλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα σου δοθεί εύκολα. Κι όσο πιο περίπλοκες είναι οι αντιξοότητες, τόσο πιο μεγάλη μπορεί να είναι και η επιτυχία σου.

Σε κάθε περίπτωση, σου συστήνω να εξαντλήσεις την διπλωματικότητα σου και να αναζητήσεις την χρυσή τομή σε κάθε αντιπαλότητα. Ακόμη, αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον, πριν ξεκινήσεις τσέκαρε προσεκτικά την μηχανική αρτιότητα του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι ένα μάλλον αναγκαίο έξοδο.
Αν πάντως σου περάσει από το μυαλό η αγορά ενός μεταφορικού μέσου... ας το για μια άλλη φορά! Ανάλογα πράξε και σε σχέση με «αγωνιστικές» δραστηριότητες, όπως τα σπορ και η έντονη γυμναστική, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα κάποιου τραυματισμού.

Προς την Κυριακή, φαίνεται να αποκτούν προτεραιότητα θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου, είτε πρόκειται για καθαρά περιουσιακές ρυθμίσεις, είτε για άλλου είδους εργασίες (αναπαλαίωση, εσωτερική διαμόρφωση, αποθήκευση κλπ). Μπορεί ακόμη να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος αλλά και να ωφεληθείς από συναλλαγές σχετικές με αντίκες και γενικότερα παλαιά αντικείμενα αξίας ή παραδοσιακές εφαρμογές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved