Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/5 έως 16/5

Σελήνη στον Κριό – Κάτι νιώθω να επιμένει στο φως της τελευταίας στιγμής

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/5 έως 16/5

Μια ανάσα πριν τη νέα της φάση και τη στάση του Ερμή για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 14/5 στις 8.14 το πρωί για να μας κατευθύνει προς ολοκληρωτικές αποφάσεις.
Στις 10.49 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 12.00 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο, μας προτρέπουν να κινήσουμε διαδικασίες για ότι μας απασχολεί.
Η μέρα είναι ιδανική για να δραστηριοποιηθούμε αποτελεσματικά, χειριζόμενοι άψογα την παρόρμηση και μετατρέποντάς την σε έναν υγιή ενθουσιασμό.
Κινητικοί, λειτουργικοί, συνεπείς, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ή να θέσουμε γερά θεμέλια για το επόμενο διάστημα.
Στις 8.32 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη υπόσχεται ένα συναρπαστικό βράδυ, ενδιαφέρον από πολλές απόψεις, ερωτικό και σπινθηροβόλο.

Στις 15/5 στις 4.58 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Ερμή και στις 8.26 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία συνεχίζουν να προτρέπουν, ακονίζοντας το νου, ενώ παράλληλα δημιουργούνται ευνοϊκές ευκαιρίες και προϋποθέσεις να προχωρήσουμε ζητήματα που άλλοτε μας προκαλούσαν πονοκέφαλο. Πολύ καλή μέρα για συνδιαλλαγές, εφοριακά και κληρονομικά θέματα, καθώς και πάσης φύσεως διευθετήσεις.
Στις 9.43 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 3.04 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ουρανό, μπορεί να μας παθιάζουν με ότι θέλουμε να κάνουμε, μπορεί να δημιουργήσουν τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά μας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει και ότι μας ανήκει.
Ωστόσο καλό θα ήταν να ρίχνουμε τους τόνους όταν κάτι φεύγει από τον έλεγχο, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Η νευρικότητά μας είναι ασυγκράτητη γι αυτό θα πρέπει να θυμόμαστε πως η ρήξη δεν μας συμφέρει σε καμία περίπτωση.

Η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως τις 16/4 στις 10.03 το πρωί που θα περάσει στον Ταύρο. Ως τότε έχουμε μοναδική ευκαιρία να επεξεργαστούμε τα λάθη μας, να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας και να προετοιμαστούμε για τις κινήσεις μας εν όψει της νέας της φάσης, που είναι σίγουρο πως θα τεστάρει πολύ τις αντοχές μας.

Κριοί και Ζυγοί, αν φανείτε ψύχραιμοι και κλείσετε ερμητικά τα αυτιά σας στις σειρήνες, θα καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό αυτό το διήμερο, που θα σας ανακουφίσει στο μέγιστο.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα καλά, αν συμπεριφέρεστε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και χειριστείτε σωστά τα θέλω σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αρπάξτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας η μία μετά την άλλη και μη διστάσετε να ρισκάρετε και να πάρετε πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, πάψτε να επαφίεστε στη σκέψη πως τα καλύτερα θα έρθουν, χωρίς εσείς να προετοιμάσετε το έδαφος. Κάντε κινήσεις και σκεφτείτε την παροιμία για περί των φρονίμων παιδιών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved