Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/5 έως 12/5

Σελήνη στον Υδροχόο - Προσπάθησε να μάθεις κάτι απ' όλα και όλα για κάτι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/5 έως 12/5

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο σήμερα 10/5 στις 2.23 μετά τα μεσάνυχτα και κατόπιν ενός υπερδραστήριου διημέρου για τους περισσότερους σε όλους τους τομείς.Στις 6.53 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την Κυριακή μας με σταθερές αξίες, θέλουμε να απολαύσουμε τη μέρα με τις προσωπικές μας συνήθειες και να μη βγούμε από το πρόγραμμα που έχουμε στο μυαλό μας για κανένα λόγο.
Στις 8.10 το βράδυ και ενώ έχουμε απολαύσει τη μέρα όπως θα θέλαμε, το αέρινο τρίγωνο με τον Ερμή, μας βάζει από το απόγευμα και μετά σε σκέψεις που απελευθερώνουν κάθε δισταγμό. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, βρίσκοντάς μας σε ένα τηλέφωνο να μιλάμε με τις ώρες ή στο διαδίκτυο να εκφράζουμε απόψεις, να συλλέγουμε πληροφορίες ή να κάνουμε κινήσεις ώστε να ξεδιαλύνουμε μια και καλή ένα θέμα που μας απασχολεί.

Στις 11/5 στις 2.51 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μεγαλοποιεί ακόμα περισσότερο τους προβληματισμούς και τις επικοινωνιακές μας ανάγκες, προσέχοντας να μην υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις και στις εκφράσεις μας.
Στις 10.03 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό μας επιτρέπει να κινηθούμε ανατρεπτικά, κάνοντας κινήσεις συγκεκριμένες που αποσκοπούν στον αιφνιδιασμό των άλλων αλλά και των καταστάσεων που χρειάζονται αναθεώρηση.
Στις 1.35 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο μας ακολουθεί ως το βράδυ, επηρεάζοντάς μας αρνητικά, με αποτέλεσμα την άκαμπτη στάση μας σε ένα θέμα ή γενικότερα στις καταστάσεις γύρω μας αλλά και στις επαφές μας.

Στις 12/5 στις 5.54 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Άρη συμπίπτει με το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες και την ίδια ακριβώς στιγμή περνάει και ο Άρης στους Διδύμους.
Η μέρα ξεκινά με ένταση, με προβλήματα στις μετακινήσεις μας αλλά και γενικότερα με αναπάντεχες καταστάσεις που έρχονται σαν τούβλο στο κεφάλι μας.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Λέοντες, πολλά και πολλοί μπορεί να σας ξαφνιάσουν, ειδήσεις και νέα μπορεί να έρθουν στα αυτιά σας αλλά και εσείς είστε ανεξέλεγκτοι στις προθέσεις σας. Προσέξτε την υπερβολή και κρατήστε μια μετριοπαθή στάση.

Ταύροι και Σκορπιοί, οι σταθερές σας απειλούνται από εξωτερικούς αιφνιδιασμούς και οφείλετε να μην παραμείνετε άκαμπτοι.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, επικοινωνείτε πάρα πολύ αυτό το διήμερο, απολαμβάνετε τους φίλους σας, πληροφορείστε και καταγράφετε λεπτομερώς τις διαπιστώσεις σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved