Σάββατο 1 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 41' 07" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 47' 58" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 32' 37" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 49' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 32' 42" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 17' 12" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 47' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 49' 55" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 44' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 14' 01" ΤΑΥΡΟΣ R

Τα SOS της εβδομάδος, από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 8/5 έως 14/5

Κάπως... περίεργο είναι το τρέχον επταήμερο, αφού όλες σχεδόν οι πλανητικές επαφές (όψεις) γίνονται στην αρχή και στο τέλος του. Ενδιάμεσα επικρατεί... σιωπή, με τον Ποσειδώνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα και προκλήσεις. Συγκεκριμένα, οι όψεις που κλείνουν με ακρίβεια την μεθεπόμενη Παρασκευή 15/5, είναι σχετικά μακράς εμβέλειας και αναμένεται να σε επηρεάσουν από αρκετές ημέρες πιο πριν.

Ας δούμε όμως με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις, ξεκινώντας από τις ιδιαιτερότητες της Πέμπτης 7/5.

Την Πέμπτη, η επικοινωνία βρίσκεται στο... φόρτε της εξ αιτίας του τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 7η μοίρα).

Εφαρμογές: Επικοινωνιακή... πανδαισία! Επαφές, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις. Διάδοση, διαφήμιση, προώθηση. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δικτύωση. Πολιτική σκέψη. Υπογραφή μιας συμφωνίας, μια νομική πράξη. Φροντίδα για την εξωτερική εικόνα, αγορά αξεσουάρ. Δημοσιογραφία.
SOS: Αδυναμία συγκέντρωσης. Συζητήσεις... περί ανέμων και υδάτων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/5, 5/9 και 4/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 13η μοίρα), φέρνοντας ευχάριστα... μαντάτα!

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη είδηση. Μια αποδοτική εφαρμογή. Μετακίνηση, ταξίδι, επίσκεψη. Τύχη, κέρδος, βοήθεια, κέρασμα. Γέλιο, χαρά, παιχνίδι. Διάδοση, διαφήμιση. Κερδισμένες εντυπώσεις. Αγορές ποικίλων ειδών.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με ανούσια θέματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Ταύρους, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/5, 6/11 και 2/2 αντίστοιχα.

Παράλληλα όμως, ο αστρικός Χείρωνας τετραγωνίζεται με τον τροπικό Άρη (Ταύρος-Υδροχόος, 26η μοίρα), μια όψη που εκτός των άλλων αναμένεται να αφήσει έντονο το στίγμα της στο εγχώριο σκηνικό. Σου θυμίζω ότι τα δύο ουράνια σώματα έκαναν σύνοδο στον ετήσιο χάρτη της Ελλάδος και τώρα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το... ταλέντο τους! Επιπρόσθετα, ο διελαύνων αστρικός Άρης θα βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Χείρωνα της Ελλάδος στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την δράση αμφοτέρων.
Εδώ, η φράση κλειδί είναι «κίνδυνος για την εσωτερική ασφάλεια» είτε αυτό αναφέρεται στη χώρα, είτε στα του οίκου σου.

Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Ένας έρωτας από τα παλιά. «Βουτιά» στο παρελθόν. Εργασίες στο σπίτι, ψάξιμο, σκάψιμο. Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. Εθνικό συναίσθημα, πατριωτισμός. Ανεύρεση οπλισμού. Ένας βετεράνος που επανέρχεται στην ενεργό δράση. Δυναμικές πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό.
SOS: Ένταση ή βία σε κλειστό χώρο. Οικογενειακός καβγάς. Περιουσιακές διαφορές, βεντέτα. Ένα ατύχημα στο σπίτι. Ανεύρεση ενός επικίνδυνου υλικού. Φωτιά ή έκρηξη σε οικισμό. Σεισμός. Βίαιη εκκένωση. Εγκατάλειψη σκάφους. Ένταση σε προσφυγικό καταυλισμό. Αναταραχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τοπικισμός, ρατσισμός. Εμφύλιος. Καταστροφή αρχαίων, βεβήλωση ιερών.

Την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος συναντά την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, δίνοντας προτεραιότητα σε εργασιακά, τεχνολογικά αλλά και ιατρικά θέματα.

Εφαρμογές: Κατανομή, καταμερισμός, επεξεργασία. Εξορθολογισμός, ιεράρχηση. Ενασχόληση με τον μικρόκοσμο. Ψηφιακή τεχνολογία, ρομποτική. Ρύθμιση εργασιακών θεμάτων, πρόσληψη προσωπικού. Ιατρικά ενδιαφέροντα. Στρατιωτικό συμβούλιο, εξοπλιστικά ενδιαφέροντα.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα σε λεπτομέρειες». Μια υπερβολικά τεχνοκρατική αντίληψη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/5 και 16/11 αντίστοιχα.

 

Το Σάββατο, ο Ερμής τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 9η μοίρα), αναδεικνύοντας σε πρωταγωνιστή την διαίσθηση σου. Με αυτήν να πορευτείς και όχι με την λογική σου, που το πιθανότερο είναι να πλανηθεί. Επιπλέον είναι καλύτερα να δώσεις προτεραιότητα στις φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, αφού τα υπόλοιπα πρακτικά θέματα –των οικονομικών συμπεριλαμβανομένων- καλύπτονται από ένα «νέφος» ασάφειας ή απάτης.

Εφαρμογές: Ενθάρρυνση, εμψύχωση, ψυχολογική υποστήριξη. Καλλιτεχνικές δράσεις, διακόσμηση. Δημιουργική έμπνευση, συγγραφή, ποίηση. Εύστοχη διαίσθηση, ένα προφητικό όνειρο, τηλεπαθητική αντίληψη. Χάρισμα αντικειμένων, ανθρωπιστική δράση. Θρησκευτικό συναίσθημα, ένα μεταφυσικό βίωμα. Τυχαία ανεύρεση αντικειμένου. Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο. Προσευχή, διαλογισμός. Ένα θαύμα, θεία προστασία. Αστρολογία, Φιλοσοφία, Μεταφυσική. Προμήθεια προϊόντων new age.
SOS: Απάτη, κλοπή, παραχάραξη, υπεξαίρεση. Ένα δόλιο ψέμα. Αφηρημάδα που κοστίζει. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Υπερβολική αφέλεια, δεισιδαιμονία. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα. Επικοινωνιακές αβλεψίες, λάθη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/5, 7/8, 7/11 και 4/2 αντίστοιχα.

 

Την Δευτέρα η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια αίσθηση ευτυχίας, η οποία μπορεί να είναι και... απατηλή στην περίπτωση που τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, είτε για προσωπικά είτε για οικονομικά θέματα.

Εφαρμογές: Δημιουργία «ατμόσφαιρας», κεριά, αιθέρια έλαια κλπ. Ρομαντισμός, αισθησιασμός, φαντασία. Καλλιτεχνικές δράσεις, διακόσμηση. Προσφορά, ανθρωπιστικό έργο, εμψύχωση. Ένας εξιδανικευμένος έρωτας. Μια σχέση από απόσταση. Ένα αθώο ψέμα που προστατεύει. Κατανάλωση θαλασσινών. Χαλάρωση, ύπνος. Θεραπεία με φυσικά μέσα.
SOS: Συναισθηματική παραπλάνηση, αποπλάνηση. Λανθασμένη επιλογή ερωτικού συντρόφου. Μύκητες, παράσιτα, μούχλα. Παρενέργειες από την χρήση ουσιών. Προβλήματα με ψυκτικές συσκευές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες

 

Μέχρι και την Πέμπτη 14/5, ακολουθεί μια φαινομενική ηρεμία στους ουρανούς, οι οποίοι όμως κρύβουν... άσσους στο μανίκι τους! Κι αυτό γιατί οι πλανητικές όψεις της Παρασκευής 15/5 είναι από αυτές που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου και είναι βέβαιο ότι θα σε επηρεάσουν από την αρχή της εβδομάδος. Πρακτικά καλείσαι να διαχειριστείς την επιρροή ενός «κρυφού» ταυ-τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη, την Δήμητρα και τον Κρόνο. Εύκολο δεν το λες, σίγουρα το κλίμα είναι συγκρουσιακό αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις. Εξ άλλου δεν είναι λίγες οι φορές, που μια αρχική σύγκρουση καταλήγει σε σύνθεση, κάτι που συνιστάται και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πες όχι λοιπόν σε εγωισμούς, πείσματα και δογματισμούς κι αν η «γραμμή» σου περάσει και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, τότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Κατ' αρχήν, ο Άρης, εγκαινιάζοντας το νέο του ζωδιακό πόστο, σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο (Δίδυμοι-Τοξότης, 2η μοίρα), ανοίγοντας τον... ασκό των σκληρών συγκρούσεων ή αντιπαραθέσεων. Εδώ οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική και βέβαια να αποφύγεις στο μέτρο του δυνατού κινήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την σωματική σου ακεραιότητα.

Εφαρμογές: Συνδυασμός εμπειρίας και δυναμισμού. Συμβιβασμός, στρατηγική. Σκληρή δουλειά, αντοχή. Διεκδίκηση δικαιωμάτων, καταπολέμηση της ανομίας.
SOS: Σύγκρουση, ρήξη. Ένα σοβαρό ατύχημα. Απρόσεκτη οδήγηση με επιπτώσεις, «καραμπόλα». Δρόμοι που γίνονται «πεδίο μάχης». Κακή συγκυρία. Σύγκρουση με συγγενικά πρόσωπα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4 και 31/10 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την τροπική Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 8η μοίρα), δημιουργώντας επιπλέον προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Εδώ «παίζουν» δυνατά τόσο οι δικαστικές αντιπαραθέσεις, όσο και οι μάλλον σκληρές πολιτικές πρωτοβουλίες. Δύσκολοι καιροί για συνεννόηση, από την άλλη πλευρά όμως κάποτε έρχεται και η στιγμή όπου ο κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του!

Εφαρμογές: Δυναμική διεκδίκηση. Επίτευξη μιας προσωρινής αλλά αποτελεσματικής συμφωνίας. Μια νικηφόρα δικαστική διαμάχη.
SOS: Ακραία σύγκρουση. Εγωισμός, αυταρχισμός, αυθαιρεσία. Προσβολή, επίθεση. Σπάσιμο μιας συνεργασίας. Πολιτική δίωξη. Αναταραχή στον δικαστικό κλάδο και τα media. Επίθεση σε δικαστικούς, δημοσιογράφους ή πολιτικούς.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Σκορπιούς ή Λέοντες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4, 31/10 και 31/7 αντίστοιχα.

Τέλος, η τροπική Δήμητρα κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο της με τον αστρικό Κρόνο (Υδροχόος-Σκορπιός, 8η μοίρα), συνεισφέροντας σε ποικίλες απαγορεύσεις ή στερήσεις. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη φωτογραφίζει την λήψη περιοριστικών μέτρων, στον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των media.

Εφαρμογές: Μια περιοριστική αλλά χρήσιμη συμφωνία. Αμοιβαίος συμβιβασμός. Ποιοτική αναζήτηση, θέσπιση ορίων. Φροντίδα για τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.
SOS: Δυσφήμιση, Επιβολή «οριζόντιων» περιοριστικών μέτρων, καταπίεση, τιμωρία. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Μια συμφωνία χωρίς μέλλον. Διακοπή μιας συνεργασίας. Μια σκληρή δικαστική απόφαση. Πολιτική κρίση, δημιουργία ενός πολιτικού φορέα χωρίς προοπτικές. Κρίση στα media, κλείσιμο ενός σταθμού ή μιας εφημερίδας, απολύσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Αιγόκερους, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/4, 25/5, 31/7, 31/10 και 24/11 αντίστοιχα.

 

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου! 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved