Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/5 έως 10/5

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η αντίφαση του να είναι πολύ νωρίς και πολύ αργά για οτιδήποτε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/5 έως 10/5

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 7/5 στις 9.18 το βράδυ, ενώ λίγες ώρες μετά, η Αφροδίτη περνάει στο συναισθηματικότατο περιβάλλον του Καρκίνου.
Πρόκειται για ένα αντιφατικό διήμερο που η παρόρμηση πρυτανεύει σε όλες μας τις κινήσεις.

Στις 8/5 στις 2.16 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι η μοναδική όψη της ημέρας που επιδρά κατευναστικά και κάνει όλες μας τις επιδιώξεις να φαίνονται σαν μέσα από γυάλα που παραμορφώνει.
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από συντηρητικές κινήσεις και συμπεριφορές με τάση να καταφύγουμε σε περιορισμένες ενέργειες και να μην επεκταθούμε σε κανέναν τομέα.
Προτιμάμε και είναι και ιδανικό, να σκεφτόμαστε, να ονειροπολούμε, να φανταζόμαστε κάτι πριν προχωρήσουμε σε αυτό, επικρατώντας μια πρακτική προσέγγιση των πραγμάτων.
Το συναίσθημα που φλέγεται, διατηρείται εσωτερικά και δεν εκδηλώνεται εύκολα, όμως προς το βράδυ αρχίζει και φουντώνει διαρκώς.

Στις 9/5 πλέον μόλις 48 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να θέλουμε να επιβληθούμε στα συναισθήματά μας, διεκδικούμε συναισθηματικά, υποβάλλουμε ερωτήματα και θέτουμε ζητήματα στους άλλους. Πολύ καυτό βράδυ για συναισθηματικές υποθέσεις, αλλά και πολύ δραματικό αν έχουμε βιώσει κάποια απώλεια.
Στις 5.38 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Ήλιο και στις 5.47 το τετράγωνο με τον Ουρανό, ανοίγουν το Σάββατό μας με ακαθόριστη διάθεση, που ως αργά το απόγευμα παραμένει απροσδιόριστη και αντιφατική. Από τη μια χαιρόμαστε για όσα κάνουμε, από την άλλη αναζητάμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε ενθουσιασμό και όχι μια απλή όμορφη στιγμή.
Όσο αυτή η διάθεση δεν έχει αντίκτυπο στη συμπεριφορά μας είναι ανεκτή, καθώς από το απόγευμα και μετά το τρίγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 11.35 το βράδυ, υπόσχεται ένα υπερκινητικό, δραστήριο και αναζωογονητικό βράδυ.
Παρόλα αυτά δεν ξεφεύγουμε εύκολα από τα τετριμμένα είτε γιατί δεν θέλουμε τόσο εμείς είτε γιατί δεν θέλουν οι άλλοι. Ωστόσο η διάθεσή μας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Στις 10/5 πλέον στις 2.23 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, εκδηλώνοντας το ανατρεπτικό της μεγαλείο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, σκεφτείτε πως και οι άλλοι έχουν ανάγκες και υπολογίστε το και αυτό στις απαιτήσεις που έχετε.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, αφήστε τη ρουτίνα στην άκρη και αφεθείτε στη θάλασσα, στον έρωτα και στην ψυγαχωγία σας. Το έχετε ανάγκη.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, σκορπάτε την ευδιαθεσία σας σαν τη γύρη, αλλά μην ξεχνάτε πως κάποιοι μπορεί να είναι αλλεργικοί. Μετριάστε τις δόσεις σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved