Οικονομικές προβλέψεις, από 7 έως 10 Μαΐου

Μπορείς να επωφεληθείς από τις συνθήκες για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα ή να βρεις μια δουλειά

Οικονομικές προβλέψεις, από 7 έως 10 Μαΐου

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, ίσως ταλαιπωρηθείς από οικονομικές εντάσεις και διεκδικήσεις γύρω από οικογενειακά-περιουσιακά θέματα. Ενδέχεται μάλιστα να αναζωπυρωθούν καταστάσεις του παρελθόντος, που... κόντευες να ξεχάσεις.
Παράλληλα, έχε τον νου σου σε οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει κρυμμένο μέσα στο σπίτι σου, αφού στην παρούσα φάση δεν είναι διασφαλισμένο.
Στον αντίποδα, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρεις κρυμμένα αντικείμενα αξίας, όπως επίσης και για κάθε είδους εκσκαφές ή οικοδομικές εργασίες.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, μέχρι και την Παρασκευή μπορείς να επωφεληθείς από τις συνθήκες για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα ή να βρεις μια δουλειά. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς και να εξοπλιστείς με ότι σου χρειάζεται, ώστε η καθημερινότητα σου να γίνει πιο λειτουργική.

Στα πιθανά έξοδα θα πρέπει να προσθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την φροντίδα του σώματός σου (κρέμες, καλλυντικά κλπ) ή της εμφάνισης σου. Εδώ είναι καλύτερα να επιλέξεις φυσικά προϊόντα.

Το Σάββατο και την Κυριακή, καλό είναι να προστατευτείς από ενδεχόμενες απάτες ή κλοπές, αφού αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας. Ακόμη, κλείσε τα αυτιά σου στις ποικίλες φήμες, που αποσκοπούν να παρασύρουν τους επενδυτές-καταναλωτές σε παγίδες.
Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου χαρίσουν κάτι σημαντικό ή να γλιτώσεις από μπελάδες, εξ αιτίας μιας τυχαίας συγκυρίας. Αν για παράδειγμα ακυρωθεί ένα σημαντικό ραντεβού οικονομικού ενδιαφέροντος, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ήταν προς το συμφέρον σου.

Όσον αφορά στις αγορές σου, κατ' αρχήν σιγουρέψου ότι δεν σε... παραμυθιάζουν! Ύστερα φρόντισε να μην ξεχάσεις το πορτοφόλι σου ή το κινητό σου πάνω σε κάποιον πάγκο. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν... ανάρπαστα!
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιες ημέρες ανθούν το λαθρεμπόριο και η κλεπταποδοχή κι αν κάτι σου φανεί... πολύ καλό για να είναι αληθινό, σίγουρα κάτι πονηρό θα κρύβεται από πίσω.

Κατά τα άλλα, στις επιλογές σου προηγούνται τα είδη τέχνης ή διακόσμησης, όπως επίσης και τα θρησκευτικά ή new age αξεσουάρ.
Μπορείς βέβαια να «θυσιάσεις» χρόνο και χρήμα στον βωμό των θεαμάτων ή να εντρυφήσεις σε ανθρωπιστικές και εμψυχωτικές δράσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved