Τα SOS της εβδομάδος, από 1η Μαΐου έως 7 Μαΐου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 1η Μαΐου έως 7 Μαΐου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 1/5 έως 7/5

Ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα του επταημέρου είναι η Πανσέληνος του Μαΐου, η οποία γίνεται την Δευτέρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Και τα πρώτα... νέα είναι καλά! Σε αυτήν συμμετέχει ο Δίας, κάτι που της αποδίδει έναν θετικό-αναπτυξιακό χαρακτήρα, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα, χωρίς βέβαια να λείψουν οι... συνήθεις υπερβολές του «ευεργέτη πλανήτη». Ήτοι οι αχρείαστες σπατάλες και οι δαπανηρές κινήσεις εντυπωσιασμού.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει και μια πολύ πιο ουσιώδη πτυχή κι αναφέρομαι στην συμμετοχή του Πλούτωνα, ο οποίος από τον Αιγόκερω μπαίνει «σφήνα» ανάμεσα στα δύο Φώτα. Εδώ όλα παραπέμπουν σε χρηματοδοτήσεις και «πακέτα» που αλλάζουν χέρια, με την Ελλάδα να είναι η... πρώτη ενδιαφερόμενη!
Κι ας μην πάει ο νους σου μόνον στην (καλοδεχούμενη) ρευστότητα από τους δανειστές, γιατί πολλά μπορεί να συμβούν και στον χώρο των media.

Επί προσωπικού, η Πανσέληνος επηρεάζει πρωτίστως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/4, 11/7, 12/10 και 8/1

Κατά τα άλλα, στο μέτωπο των αργών πλανητών ξεχωρίζει το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Χείρωνα με τον τροπικό Άρη (Ταύρος-Υδροχόος, 26η μοίρα), μια όψη που κλείνει με ακρίβεια την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαΐου και εκτός των άλλων αναμένεται να αφήσει έντονο το στίγμα της στο εγχώριο σκηνικό. Σου θυμίζω ότι τα δύο ουράνια σώματα έκαναν σύνοδο στον ετήσιο χάρτη της Ελλάδος και τώρα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το... ταλέντο τους! Επιπρόσθετα, ο διελαύνων αστρικός Άρης θα βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Χείρωνα της Ελλάδος στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την δράση αμφοτέρων.
Εδώ, η φράση κλειδί είναι «κίνδυνος για την εσωτερική ασφάλεια» είτε αυτό αναφέρεται στη χώρα, είτε στα του οίκου σου.

Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Ένας έρωτας από τα παλιά. «Βουτιά» στο παρελθόν. Εργασίες στο σπίτι, ψάξιμο, σκάψιμο. Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. Εθνικό συναίσθημα, πατριωτισμός. Ανεύρεση οπλισμού. Ένας βετεράνος που επανέρχεται στην ενεργό δράση. Δυναμικές πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό.
SOS: Ένταση ή βία σε κλειστό χώρο. Οικογενειακός καβγάς. Περιουσιακές διαφορές, βεντέτα. Ένα ατύχημα στο σπίτι. Ανεύρεση ενός επικίνδυνου υλικού. Φωτιά ή έκρηξη σε οικισμό. Σεισμός. Βίαιη εκκένωση. Εγκατάλειψη σκάφους. Ένταση σε προσφυγικό καταυλισμό. Αναταραχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τοπικισμός, ρατσισμός. Εμφύλιος. Καταστροφή αρχαίων, βεβήλωση ιερών.

Ας δούμε τώρα με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις, ξεκινώντας από τις... δυσκολίες της Πέμπτης 30/4.

Κατ' αρχήν, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 9η μοίρα), θέτοντας επί τάπητος αναγκαιότητες, υποχρεώσεις και κάποιες... στερήσεις!

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Επιτυχία σε μια δοκιμασία, δικαίωση. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Οριοθέτηση, αξιολόγηση.
SOS: Ανάληψη ευθυνών που ανήκουν σε άλλους. Στέρηση, αποτυχία. Ατυχία, ζημιά. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 26/5 και 25/11 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημείο καμπής στην ζωή σου. Κι εσύ δεν θα πρέπει να επικεντρωθείς στο τέλος ενός κύκλου αλλά στην αρχή του επόμενου.

Εφαρμογές: Αναγέννηση, μια νέα αρχή. Κέρδη από ζημιές άλλων. Έρευνα σε βάθος, αποκάλυψη. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Χειραγώγηση, εκβιασμός. Προβλήματα από την δράση εγκληματικών στοιχείων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/4, 6/7 και 8/10 αντίστοιχα.

Την Παρασκευή, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με την τροπική Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 6η μοίρα), ευνοώντας την διάδοση ιδεών και προθέσεων.

Εφαρμογές: Επικοινωνιακή... πανδαισία! Επαφές, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις. Διάδοση, διαφήμιση, προώθηση. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δικτύωση. Πολιτική σκέψη. Υπογραφή μιας συμφωνίας, μια νομική πράξη. Φροντίδα για την εξωτερική εικόνα, αγορά αξεσουάρ. Δημοσιογραφία.
SOS: Αδυναμία συγκέντρωσης. Συζητήσεις... περί ανέμων και υδάτων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27/4, 29/8 και 29/10 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Ουρανό στην 18η μοίρα του Κριού, φέρνοντας έναν άνεμο αλλαγής στην καθημερινότητα σου.

Εφαρμογές: Αλλαγή, αναθεώρηση. Μια ευχάριστη έκπληξη. Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Μια πρωτότυπη παρουσίαση ή προσέγγιση. Μια παραξενιά, που σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση. Επιτυχία σε ένα θεωρητικά δύσκολο εγχείρημα. Υποστήριξη από ξένους. Έρευνα, επιστημονικά ενδιαφέροντα. Κοινωνικές επιστήμες, Πολιτική.
SOS: Μια δυσάρεστη αλλαγή ή έκπληξη. Ρήξη με ισχυρούς, ανταρσία. Υπέρβαση της δεοντολογίας, ασέβεια, ύβρις. Προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Ακραία πρόκληση, προβοκάτσια.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/5 και 4/11 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο (Δίδυμοι-Τοξότης, 3η μοίρα), αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Εφαρμογές: Προνοητικότητα, πρόληψη. Τήρηση της δεοντολογίας. Εκπλήρωση υποχρεώσεων, εργασία. Κατάταξη, ταξινόμηση. Γραπτός λόγος, έντονος προβληματισμός. Επιτυχημένες εξετάσεις.
SOS: Καθυστέρηση, ταλαιπωρία. Ένα δυσεπίλυτο τεχνικό πρόβλημα, μια σοβαρή βλάβη. Μπλοκάρισμα. Επικοινωνιακή δυστοκία, δογματισμός. Ανεπάρκεια νόμιμων εγγράφων. Αίσθηση αποτυχίας. Υποτίμηση των προσωπικών δυνατοτήτων. Απαισιοδοξία, κατάθλιψη. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/4 και 1/11 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ημέρα Πανσελήνου, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 13η μοίρα), παρέχοντας σου ευκολίες και βοήθειες.

Εφαρμογές: Αισιοδοξία, θετικό πνεύμα. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα, υποσχέσεις για το καλύτερο. Βοήθεια από ισχυρούς. Τύχη, κέρδος. Αγορές, επενδύσεις. Ανάπτυξη, επέκταση.
SOS: Υπερβολή, αμετροέπεια. Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/4, 11/7, 12/10 και 10/1 αντίστοιχα.

Την Τρίτη, ο Κρόνος... ξαναπιάνει δουλειά! Αυτή τη φορά σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με την αστρική Αφροδίτη (Τοξότης-Δίδυμοι, 3η μοίρα), βάζοντας ένα «στοπ» στην καλοπέραση.

Εφαρμογές: Εκπλήρωση υποχρεώσεων. Αντιμετώπιση προβλημάτων. Ένας χρήσιμος περιορισμός, δίαιτα. Δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις με πρεσβυτέρους. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Τύχη για τους ηλικιωμένους. Μια σημαντική πώληση. Διάθεση στοκαρισμένου εμπορεύματος.
SOS: Απογοήτευση, θλίψη. Κρίση στις σχέσεις, χωρισμός. Έλλειψη αγαθών, φτώχια. Οικονομική απώλεια. Μια κακή αγορά ή επένδυση. Μια προβληματική σχέση. Μαζοχιστικές τάσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Τοξότες και Αιγόκερους.

Την Τετάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Ταύρος-Αιγόκερως, 15η μοίρα), συμβάλλοντας σε μια γενναία... αναδόμηση των οικονομικών προτεραιοτήτων σου.

Εφαρμογές: Ενδιαφέρον για τα μυστήρια και οτιδήποτε κρυφό, εσωτερική αναζήτηση. Αναγέννηση, μια νέα αρχή. Κέρδη από ζημιές άλλων. Μυστική βοήθεια. Έρευνα σε βάθος, αποκάλυψη. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος. Συγχώνευση, εξαγορά.
SOS: Μηδενιστική διάθεση, αυτοκαταστροφή. Ένα επώδυνο τέλος, μια ανεπανόρθωτη ζημιά. Χειραγώγηση, εκβιασμός, «στημένο» παιχνίδι. Εγκληματική δράση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Κριούς Διδύμους, Ζυγούς ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/4, 13/6, 13/10 και 13/12 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον αστρικό Ποσειδώνα (Ταύρος-Υδροχόος, 15η μοίρα), αυξάνοντας.. κατά τι τις πιθανότητες να εξαπατηθείς σε υλικά ζητήματα.

Εφαρμογές: Θεραπεία, εμψύχωση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θεατρικό παιχνίδι. Μια κατά λάθος επιτυχία, ένα θαύμα. Εύστοχη διαίσθηση. Φως στο παρασκήνιο. Επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Χαλάρωση, ύπνος. Ανθρωπιστική δράση.
SOS: Απάτη, αυταπάτη. Μια καλοστημένη παγίδα. Λαθρεμπόριο, ανομία. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Εξαφάνιση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/8, 7/11 και 4/2 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, παράλληλα με το «κρυφό» τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, για το οποίο σου έγραψα παραπάνω, ο αστρικός Ερμής τετραγωνίζεται με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 13η μοίρα), συμβάλλοντας σε ευχάριστες εξελίξεις.

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη είδηση. Μια αποδοτική εφαρμογή. Μετακίνηση, ταξίδι, επίσκεψη. Τύχη, κέρδος, βοήθεια, κέρασμα. Γέλιο, χαρά, παιχνίδι. Διάδοση, διαφήμιση. Κερδισμένες εντυπώσεις. Αγορές ποικίλων ειδών.
SOS: Υπερβολική ενασχόληση με ανούσια θέματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Ταύρους, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/5, 6/11 και 2/2 αντίστοιχα.

Τέλος, την Πέμπτη προς Παρασκευή, ο αστρικός Ήλιος συναντά την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, δίνοντας προτεραιότητα σε εργασιακά, τεχνολογικά αλλά και ιατρικά θέματα.

Εφαρμογές: Κατανομή, καταμερισμός, επεξεργασία. Εξορθολογισμός, ιεράρχηση. Ενασχόληση με τον μικρόκοσμο. Ψηφιακή τεχνολογία, ρομποτική. Ρύθμιση εργασιακών θεμάτων, πρόσληψη προσωπικού. Ιατρικά ενδιαφέροντα. Στρατιωτικό συμβούλιο, εξοπλιστικά ενδιαφέροντα.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα σε λεπτομέρειες». Μια υπερβολικά τεχνοκρατική αντίληψη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/5 και 16/11 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved