Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/4 έως 3/5

Σελήνη στον Ζυγό – Επιτέλους! Θα εκφοβίσω την αναποφασιστικότητά μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/4 έως 3/5

Μια ανάσα πριν την ολόγιομη φάση της, υποδεχόμενη και τον ωραιότερο μήνα του χρόνου, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 30/4 στις 5.03 το απόγευμα.
Τι να φορέσω αυτό το βράδυ για να αισθανθώ καλύτερα; Πώς θα ομορφύνω τις ώρες μου, πώς θα καλυτερέψω τη διάθεσή μου και πώς θα τουμπάρω καταστάσεις, είναι τα ερωτήματα που τίθενται ως αργά το βράδυ με την καλαίσθητη αυτή Σελήνη, που στις 10.33 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με τον Κρόνο, ανοίγει τις πύλες των αποφάσεων.

Η Πρωτομαγιά μας βρίσκει με διάθεση να ευωδιάσουμε σε όλα τα επίπεδα, με την ευκαιρία όχι μόνο να ξεκουραστούμε, αλλά και να διασκεδάσουμε πραγματικά.
Το εξάγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 7.00 το απόγευμα επηρεάζει από το πρωί γεμίζοντας μας ευεξία και ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία. Ευγένεια, προθυμία, συγκατάβαση και τάση να μοιραστούμε στιγμές με άλλους είναι όσα κυριαρχούν αυτή τη μέρα.
Στις 11.08 το βράδυ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το απόγευμα κλείνει την ημέρα και το βράδυ με τις επιθυμίες να γίνονται σφοδρές σε ό,τι αφορά την ανάγκη μας να εκφράσουμε στους άλλους αυτό που νιώθουμε και να δείξουμε με τις πράξεις συμβαίνει μέσα μας.

Στις 2/5 στις 3.54 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ουρανό δεν εκδηλώνει τη νευρική της ενέργεια παρά μόνο αν ξενυχτάμε, καθοδηγώντας την αϋπνία μας να εκφραστεί μέσα από εκδηλωτικές συμπεριφορές.
Στις 4.04 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζει ένα ευχάριστο Σάββατο, άκρως δημιουργικό, ερωτικό και ανάλαφρο.
Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και συναισθημάτων μας γεμίζει χαρά, ενώ η αίσθηση της πληρότητας βοηθάει τη σκέψη να αποφύγει τις παγίδες της υποδούλωσης στα προβλήματά μας.

Στις 3/5 στις 3.48 μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να ολοκληρώσει την ολόγιομη φάση της σε μια πανσέληνο γεμάτη πάθος και υπερβολή.

Ζυγοί και Κριοί, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να βγάλετε απωθημένα, να δώσετε και να πάρετε εξηγήσεις και γενικά να λυτρωθείτε από αμφιβολίες και συναισθηματικές εκκρεμότητες.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, κάντε ότι διστάζατε να κάνετε, εκφραστείτε ελεύθερα, διασκεδάστε, αφήστε πίσω προβλήματα και δώστε στον εαυτό σας μια βαθιά ανάσα.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ο εκνευρισμός και η ένταση που κρατάτε μέσα σας, είναι πιθανόν τελικά να σας υποδουλώσουν. Διώξτε το άγχος και αφεθείτε σε ένα διήμερο χαράς χωρίς να πιέζεστε και χωρίς να πιέζετε και τους άλλους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, περιμένετε κάτι να συμβεί και δίνετε το ερέθισμα με τις πράξεις σας. Ακόμα και αν προτιμάτε τα υπονοούμενα, είστε σε καλό δρόμο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved