Οικονομικές προβλέψεις, από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Το τετραήμερο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο στον οικονομικό τομέα

Οικονομικές προβλέψεις, από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου

Το... ταμείον είναι μείον!

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι το τετραήμερο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο στον οικονομικό τομέα. Είτε πρόκειται για την κάλυψη προγραμματισμένων υποχρεώσεων, είτε για έκτακτες αναγκαιότητες, η ουσία είναι πως τα έξοδα θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζεις. Όσο για επενδύσεις και σημαντικές αγορές, ούτε λόγος να γίνεται.

Είναι προς το συμφέρον σου λοιπόν να αναβάλλεις ανάλογες κινήσεις, αναμένοντας την Δευτέρα, όπου και αναλαμβάνει δράση ο... Δίας!
Μέχρι τότε επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πολιτική λιτότητας, ενώ σίγουρα θα κριθείς και ως προς την προνοητικότητα σου, τόσο σε καθαρά οικονομικό, όσο και σε τεχνικό επίπεδο, αφού είναι πιθανόν να σου τύχουν διάφορες βλάβες ή ζημιές. Αν μάλιστα έχεις λάβει έγκαιρα τα μέτρα σου, τότε μπορεί να βρεθείς σε θέση υπεροχής έναντι κάποιων άλλων που θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!

Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προβαίνοντας σε αναγκαίες περικοπές. Ακόμη, έχεις το πράσινο φως για πωλήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον ισολογισμό σου.
Οφέλη μπορείς να αποκομίσεις και από την διερεύνηση μιας οικονομικής υπόθεσης, ξεσκεπάζοντας ποικίλα «τρωκτικά».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved