Αστρολογική Εφημερία από 22 έως 25 Ιουνίου

Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογική Εφημερία από 22 έως 25 Ιουνίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο



20100627_John Rizopoulos02JPEG





























































Ενώ ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στους ουρανούς, χρωματίζοντας την καθημερινότητα μας με όνειρα, χίμαιρες και ότι άλλο κρύβει για τον καθένα μας η μαγική μας σφαίρα, ο πανδαμάτωρ Κρόνος σκέφτεται να μας κάνει την ζωή ...λίιιιιγο πιο δύσκολη, ξεκινώντας φυσικά από τα συναισθηματικά. Το «κρυφό» τετράγωνο του με την τροπική Αφροδίτη την Πέμπτη δημιουργεί μεν γόνιμες συνθήκες για συμβιβασμούς, διεκπεραίωση καθηκόντων και μια άνθηση των λεγόμενων «χρήσιμων γνωριμιών» αλλά όσον αφορά τις ερωτικές-συναισθηματικές υποθέσεις, μάλλον τις βάζει σε ...στενωπό. Οι πίκρες, οι στενοχώριες και οι καταθλιπτικές τάσεις είναι η μια όψη του νομίσματος και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει είτε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας ξεμπλέξουν από τα σύνθετα διλήμματα, είτε να ενεργοποιήσουμε τον Ποσειδώνα μας, αντιπαραθέτοντας στην διάψευση ένα καινούριο όνειρο.

Όσον αφορά τα βέλη του έρωτα, ο Κρόνος δεν «απαγορεύει» τις σχέσεις, απλά τις κάνει πιο μπερδεμένες. Και συνήθως ευνοεί εκείνες που είτε γίνονται με ήδη δεσμευμένους, είτε χαρακτηρίζονται από μια μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα για τους γηραιότερους, οι οποίοι πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να ...αξιοποιήσουν τα δώρα του πλανήτη.

Η φωνή του -αόρατου φαρσέρ- Ντίνου Ηλιόπουλου έχει καταγράψει στην αιωνιότητα τα κατορθώματα του κάθε ...Λαμπρούκου: «Την κατάφερες την μικρούλα γερομπισμπίκη;»

Ανάλογα οφέλη μπορεί να υπάρξουν και στα οικονομικά, αντίθετα όμως για τους μικρότερους σε ηλικία ενδέχεται να προκύψουν απώλειες ή εντελώς αναγκαία έξοδα εκτός προγράμματος.

Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν στην «Κρονιάδα» της εβδομάδας είναι τα παρορμητικά και τα μεταβλητά, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα θα τα «μπλέξουν» μεταξύ τους: Οι Ζυγοί με τους Διδύμους τους Παρθένους ή τους Ιχθύες, οι Κριοί με τους Τοξότες ή τους Ιχθύες, οι Καρκίνοι με τους Παρθένους και ...πάει λέγοντας. Πολλοί είναι οι πιθανοί συνδυασμοί ανάμεσα σε αυτά τα οκτώ ζώδια, με τα υπόλοιπα τέσσερα -τα σταθερά δηλαδή- να παρακολουθούν τις εξελίξεις, μάλλον ανακουφισμένα που το μπαλάκι των εντάσεων και των προβληματισμών πέρασε πλέον σε άλλο γήπεδο.

Ο Άρης στους Διδύμους, ύστερα από το «μουλωχτών» διαστάσεων ραντεβουδάκι του με τον Ποσειδώνα, αρχίζει να κλείνει σταδιακά το «κρυφό» τετράγωνο του με την αστρική Δήμητρα, βάζοντας ...μπουρλότο στην καθημερινότητα των μεταβλητών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες -ειδικά εκείνοι των πρώτων και των τελευταίων ημερών- θα βρεθούν σε θέση μάχης, είτε για να αντιμετωπίσουν έξωθεν απειλές, είτε για να αναλάβουν δυναμικές πρωτοβουλίες που θα ταράξουν κι άλλο τα νερά. Και επειδή η «καυστική» ενέργεια του Άρη συνδυάζεται συχνά με τα πάσης φύσεως ατυχήματα, μια προσοχή παραπάνω δεν θα έβλαπτε...

Η όψη, που η χρονική εμβέλεια της επιρροής της απλώνεται μέχρι τις αρχές Ιουλίου, θα έχει επιπτώσεις και στην κοινωνική-πολιτική ζωή, πατώντας τέρμα τα γκάζια των αντιπαραθέσεων. Με την συμμετοχή του κοινού, φυσικά...

Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Δίας και ο Ουρανός αναλαμβάνουν να αντιστρέψουν το κλίμα προς το ...χαβελεδέστερον, δημιουργώντας συχνά τις προϋποθέσεις για απρόβλεπτες, όσο και «γκροτέσκ» καταστάσεις. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που σχηματίζεται με ακρίβεια το Σάββατο είναι εξαιρετικό ως προς την οικονομική ή κοινωνική υποστήριξη που μπορούμε να έχουμε στα σχέδια μας, ενώ γενικότερα αναμένεται να σηκώσει αρκετά ψηλά τους δείκτες αισιοδοξίας.

Φυσικά ο Ουρανός (σε τετράγωνο με τον Ήλιο, την Κυριακή) θα έχει τις ενστάσεις του ως προς την διατήρηση της ομαλότητας αλλά όλα αυτά θα παρουσιαστούν εκτενέστερα στην «Εφημερία» του Σαββάτου.


24_jun

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved