Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 30/4

Σελήνη στην Παρθένο – Ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/4 έως 30/4

Το διήμερο που ακολουθεί κλείνει τον δεύτερο μήνα της άνοιξης με μια ταχυκαρδία προσμονής, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 28/4 στις 4.08 τα ξημερώματα.
Στις 11.00 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο μας γεμίζει άγχος για τις υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσουμε, γινόμαστε αυστηροί και επικριτικοί αλλά και οι άλλοι είναι επίσης αυστηροί και επικριτικοί μαζί μας. Νιώθουμε ως το απόγευμα να περνάμε από εξετάσεις, δεν αντέχουμε τις υποδείξεις ενώ μπορεί και εμείς οι ίδιοι να υποδεικνύουμε ενοχλητικά στους άλλους.
Γενικά η μέρα είναι ψυχρή συναισθηματικά και με αρκετή γκρίνια έως τις 8.35 το βράδυ που το τρίγωνο με τον Ήλιο μας ελαφρύνει πρόσκαιρα, ώσπου τις 10.00 το βράδυ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, να βάλει την τελική πινελιά, σε μια μέρα που επικρατούν η ανασφάλεια, η αγωνία και η απαισιοδοξία.
Το βράδυ πέφτουμε στο κρεβάτι μας με σύγχυση και την ευχή να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.

Στις 29/4 στις 11.39 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει να σκεφτόμαστε πως η χθεσινή ευχή μας έπιασε, εφόσον ως αργά το απόγευμα, έχουμε τη δυνατότητα να καταπιαστούμε με ό, τι μας φαίνεται δύσκολο, να αντιμετωπίσουμε δύσκολες συγκυρίες και να επιβληθούμε σε κάθε αντιξοότητα. Πολύ καλό διάστημα να ασκήσουμε επιρροή, να μεσολαβήσουμε ή να κάνουμε οποιονδήποτε έλεγχο και διορθωτικές ενέργειες.
Στις 10.38 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 11.21 το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζουν από το αργά το απόγευμα, κλείνουν το βράδυ μας με τάσεις αναζήτησης ευχάριστων στιγμών κατακλυσμένοι από ζωηρή ενέργεια που ζητά και βρίσκει να διοχετευτεί κάπου, με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 30/4 στις 3.22 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί, κάνει την ημέρα ιδανική ως το απόγευμα για επικοινωνία με κάθε μέσο, συναναστροφές και μετακινήσεις.
Στις 5.03 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σαν μια μηχανορραφία ενάντια στην κακοκεφιά.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, δεν είναι το καλύτερο διάστημα για να ξεσπαθώσετε. Κάντε υπομονή και μην αντιδράτε έντονα, γιατί εσείς θα βγείτε χαμένοι.

Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ευθύνες και παίρνετε τα πράγματα στα χέρια σας, έχοντας και το προνόμιο να πείθετε και να κερδίζετε την εμπιστοσύνη.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, κάπου υπάρχει η αγάπη σας αλλά δεν ξέρετε που, εφόσον είστε φτερά στον άνεμο και προσγειώνεστε βολικά οπουδήποτε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved