Οικονομικές προβλέψεις, από 27 έως 29 Απριλίου

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες είτε για να αποθηκεύσεις αγαθά, είτε για να... ξεθάψεις πράγματα αξίας...

Οικονομικές προβλέψεις, από 27 έως 29 Απριλίου

Όλα για το σπίτι!

Με την δυναμική συνδρομή του Χείρωνα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου. Από την μια πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να μεριμνήσεις για να καλύψεις πάγιες ή έκτακτες ανάγκες, ενώ από την άλλη μπορεί να καρπωθείς δώρα ή κληροδοτήματα από οικεία πρόσωπα. Εδώ όμως μπορεί να χρειαστεί να διεκδικήσεις κάποια περιουσιακά δικαιώματα, που δεν είναι... προφανή για κάποιους!
Ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες είτε για να αποθηκεύσεις αγαθά, είτε για να... ξεθάψεις πράγματα αξίας, που περιμένουν υπομονετικά την αξιοποίηση τους.

Ένα ίσως κρίσιμο σημείο είναι η αναβίωση οικονομικών θεμάτων του παρελθόντος και η επιστροφή δανεικών. Από εκεί και ύστερα, αν μεν κινηθείς για να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν, το χειρότερο που μπορεί να πάθεις, είναι να το... πάρεις πάλι από την αρχή. Πολύ πιο ενοχλητική όμως μπορεί να αποδειχθεί μια επίμονη διεκδίκηση από πρόσωπο που είχες σχεδόν... ξεχάσει!

Όσον αφορά στις αγορές σου προηγούνται βέβαια τα οικιακά είδη αλλά γενικά το κλίμα δεν είναι αρνητικό. Τουναντίον, η «κρυφή» σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη, ευνοεί την κατανάλωση σε όλα τα «μέτωπα», αρχής γενομένης από τα ποικίλα αξεσουάρ και τα είδη ένδυσης ή υπόδυσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved