Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

Φλέρταρε, σκέψου με χιούμορ και νιώσε την ελευθερία της χαράς!

Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

Με τη Σελήνη σήμερα στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων θα θέλεις να διώξεις μακριά τη μονοτονία και τις σκοτούρες και να καλωσορίσεις με χαρά ό,τι έχει ενδιαφέρον, κίνηση και σπιρτάδα. Το χρώμα θα (θέλεις να) γεμίσει τη ζωή σου, το φλερτ θα γίνει ανεξέλεγκτη αντίδραση σε ό,τι σε γοητεύει και, τουλάχιστον για σήμερα, θα είσαι ένας χαμογελαστός, ευτυχισμένος άνθρωπος! Συγχαρητήρια, μόλις ανακάλυψε το Matrix! Στις μέρες μας άλλωστε, μην ξεχνάς, πιο εύκολα ανακαλύπτεις τη μηχανή του χρόνου παρά βρίσκεις έναν πραγματικά και χωρίς προφανή λόγο, χαρούμενο άνθρωπο.

Χωρίς να πετάς στα σύννεφα, βάλε κατά μέρος τα προβλήματα και τις έγνοιες και άσε το νου, το σώμα και την καρδιά σου να δονηθεί στους ανάλαφρους και χαρούμενους ρυθμούς της παιχνιδιάρας Σελήνης στους Διδύμους. Αν σου έρθει να τραγουδήσεις δυνατά ενώ οδηγείς, μην ανεβάσεις το παράθυρο, ενώ αν θελήσεις να χορέψεις με τον σύντροφό σου στη μέση του Θησείου μην ντραπείς τον κόσμο: αυτός δεν δίνει δεκάρα για 'σένα κι εσύ είσαι πολύ ανέμελη για να συγκρατηθείς.

Ζήσει λοιπόν αυτή την πραγματικά ξεχωριστή μέρα σου όσο πιο έντονα μπορείς, και δωσ' της χρώμα και ένταση!

Το Diego dalla Palma The Gloss είναι η μόνη επιλογή σου για να ανδείξεις τον πραγματικά happy εαυτό σου. Ιδιαίτερα πλούσια και κρεμώδης υφή γλιστράει πάνω από τα χείλη αφήνοντας πλούσιο χρώμα και μοναδική λάμψη! Η σύνθεσή του προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που αφήνει τα χείλη λεία και σαρκώδη χάρη στη συνεργική δράση των αποτελεσματικών ενεργών συστατικών. Μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος προσφέρουν ενυδατική δύναμη και εξομάλυνση, ενώ υδροξυπρολίνη, ένα volumizing ενεργό συστατικό με αντιγηραντική δράση, χαρίζει στα χείλη νεανική εμφάνιση.

213-3618 PI TPS1275695

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Diego dalla Palma The Gloss σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved