Οικονομικές προβλέψεις, από 20 έως 22 Απριλίου

Προμηνύονται οικονομικές μάχες και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος

Οικονομικές προβλέψεις, από 20 έως 22 Απριλίου

Πολλές και ποικίλες είναι οι επιρροές του τριημέρου και ως προς τα αποτελέσματα των ενεργειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σου. Ωστόσο η δραστική συμμετοχή του Άρη προμηνύει οικονομικές μάχες και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.

Ειδικά το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αν σε «πιάσει» μπορεί μεν να σε ωφελήσει με πλεονεκτήματα ή κέρδη που κάποιος άλλος... κλαίει, αλλά μπορεί και να σε «καταποντίσει», ύστερα μάλιστα από κάποιο είδος παράνομης ή εγκληματικής δραστηριότητας. Καλού-κακού λοιπόν έχε τον νου σου και μην εμπιστεύεσαι αγνώστους.
Σε μια πιο ουδέτερη βάση η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε βάλει σε έξοδα για αποχετευτικές και υδραυλικές εργασίες. Αν όμως είσαι τεχνικός του είδους τότε μπορείς να περιμένεις μια αύξηση του εισοδήματος σου.

Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη προσφέρεται για βραχυπρόθεσμα κέρδη ή σχετικά ριψοκίνδυνα εγχειρήματα κι όχι για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Το «μήνυμα» των δύο πλανητών είναι να βάλεις στο... σακούλι σου ότι αποκομίσεις και να αποχωρήσεις από το πεδίο της «μάχης» διαφορετικά τα όποια κέρδη σου θα εξανεμιστούν σε χρόνο dt.
Η ίδια όψη σε παροτρύνει να μην αγοράσεις οτιδήποτε εύθραυστο ή πολύ ευαίσθητο. Αντίθετα... επιτρέπονται εργαλεία, μαχαίρια κλπ.

Επιπλέον όμως, εδώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος μιας βίαιης διεκδίκησης σε βάρος σου, που μπορεί να σου στοιχίσει την απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων αξίας. Και για να μην αναγκαστείς να κυνηγάς τον δράστη, φρόντισε τουλάχιστον να λάβεις τα αναγκαία προληπτικά μέτρα. Πορτοφόλια, κινητά, κοσμήματα αλλά και τσάντες είναι συνήθως οι πρώτοι στόχοι των επιτήδειων.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, τα καλά νέα είναι πως ο Δίας δεν σε... ξέχασε και σε κάθε περίπτωση δείχνει πρόθυμος να συνδράμει είτε στην άμεση ενίσχυση των οικονομικών σου, είτε στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Κι όσο περνά από το χέρι του ο δρόμος για αγορές ή επενδύσεις είναι ανοικτός.

Σε θετική κατεύθυνση μπορεί να λειτουργήσει και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ιδίως αν σου προσφέρει στο... πιάτο πολύτιμες πληροφορίες, που είναι κτήμα ολίγων.
Μπορείς ακόμη να προχωρήσεις σε επαφές και ρυθμίσεις σχετικές με φορολογικά ή περιουσιακά θέματα.
Από την άλλη πλευρά όμως η συγκεκριμένη όψη ενθαρρύνει και τις παντός είδους χειραγωγήσεις ή αλλιώς τα «στημένα». Έχε τον νου σου λοιπόν, μήπως πέσεις θύμα μιας τέτοιας μεθόδευσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved