Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/6 έως 23/6

Σελήνη στους Ιχθείς
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/6 έως 23/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα άκρως συναρπαστικό διήμερο, που έμοιαζε με αποθήκη στην οποία διαλέγαμε το καλύτερο stock, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 20/6 στις 23:47 το βράδυ.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 1:24 το πρωί της 21/6 που επηρεάζει ώρες πριν, μας βάζει σε μια ονειροπόλα διάθεση, νοσταλγική και ρομαντική. Νιώθουμε πως θέλουμε να κολλήσουμε στις επιθυμίες μας σαν έμπλαστρο και επιδιώκουμε ατμοσφαιρικές συνευρέσεις.

Στις 6:02 το πρωί το εξάγωνο με το Δία, ανοίγει την ημέρα με μια αγαπησιάρικη διάθεση, την οποία θέλουμε να προσφέρουμε με ενθουσιασμό και στόμφο. Ψάχνουμε το είδωλό μας και επενδύουμε σε αυτό όλη μας την ενέργεια, υπερβολικά και ασύδοτα, προσδοκώντας το αίτημά μας να βρει ανταπόκριση.

Στις 12:4 το μεσημέρι, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βάζει ακόμα περισσότερο μέσα σε μια συναισθηματική άβυσσο, λαχταρώντας να κάνουμε κάτι που θα είναι μοναδικό, εμβαθύνοντας γύρω από αυτό και μετρώντας τις επιδράσεις του.

Στις 20:08 το βράδυ, το τρίγωνο με τον Ερμή, έρχεται σαν βάλσαμο που συνοδεύει τη διάθεσή μας, χωρίς να δημιουργεί αμφιβολίες για την παράδοσή μας στις εξιδανικευμένες επιθυμίες μας. Η ανάγκη να υποταχθούμε σε αυτές, είναι μεγαλύτερη από τη λογική της εγκράτειας, ακόμα και αν υποψιαζόμαστε, πως μπορεί να μετανιώσουμε για την άνευ όρων υποταγή μας.

Κι ενώ η μέρα κλείνει με το ένστικτό μας να μας καθοδηγεί τυφλά, την επόμενη ημέρα 22/6 στις 5:51 το πρωί, η επιρροή του τετραγώνου με την Αφροδίτη έρχεται για να μας επισημάνει και τις διαθέσεις των άλλων. Ανακαλύπτουμε πως η δική μας ανάγκη, όσο αναλώσιμη και αν γίνει, τίθεται κάποια στιγμή υπό περιορισμό από τους άλλους. Κι εκεί που εν γνώσει μας παραλύσαμε τους δισταγμούς μας, έρχεται η πίεση των άλλων να μας τους επαναφέρει.

Όλο το υπόλοιπο της ημέρας μπορεί να σκεφτόμαστε πόσο όμορφο είναι να συμπίπτουν οι επιθυμίες των ανθρώπων και πόσο δυσάρεστο είναι όταν συμβαίνει το αντίθετο.

Τουλάχιστον θα μείνει η έκσταση της προσπάθειας, μέσα από την Ιχθυακή της περιβολή.

Στις 23/6 στις 10:24 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, για να μας προσφέρει το άναμμα στη φλόγα, χωρίς την αίσθηση της αυτοπυρπόλησης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved