Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/4 έως 21/4

Σελήνη στον Ταύρο – Δεν ξεμένω από τρόπους, τακτικές και ενέργεια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/4 έως 21/4

Λίγη ώρα μετά την κορύφωση της νέας της φάσης, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 19/4 μόλις 32' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Η μέρα αυτή είναι ποικιλόμορφη, εφόσον προσφέρει ευκαιρίες να προετοιμαστούμε για τη δράση της εβδομάδας, που παραμένει αμείωτη σε επιθυμία.
Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3.22 το μεσημέρι και λίγο αργότερα η σύνοδος με τον Ερμή στις 4.12 το μεσημέρι, είναι όψεις που επηρεάζουν από το πρωί και εξάπτουν τη φαντασία και τη λογική με μοναδικό τρόπο.
Κάνουμε λογικές σκέψεις, πρακτικά σχέδια και συζητήσεις, ενώ εστιαζόμαστε από το πρωί σε πλάνα τα οποία συζητάμε ακατάπαυστα, μόνο και μόνο για να φέρουμε στο παρόν αυτά που φανταζόμαστε. Είμαστε γεμάτοι έμπνευση και δημιουργική θέληση.
Στις 9.30 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 11.38 η σύνοδος με τον Άρη μετατρέπουν το βράδυ μας σε έντονη δραστηριότητα που δεν έχει σταματημό.
Αισθανόμαστε ενεργητικοί και με μεγάλες αντοχές (αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι), επιθυμώντας να οργανώσουμε την εβδομάδα, να τακτοποιήσουμε το σπίτι, να κάνουμε δουλειές, να διακοσμήσουμε, να μαγειρέψουμε, να βγούμε για να διασκεδάσουμε, οτιδήποτε μπορεί να μας κρατήσει σε κίνηση ή δημιουργική ένταση, κάνει το βράδυ αυτό απολαυστικό. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγουμε είναι ο εκνευρισμός, που μας κάνει να ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να τον εξευμενίσουμε.

Στις 20/4 στις 2.06 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, θα μπορούσε να μας φέρει κοντά με ανθρώπους που συμπάσχουμε κατά κάποιο τρόπο, να προκαλέσει υπαρξιακά ερωτήματα ή απλά να μας κάνει να σκεφτούμε με περισσότερη αφοσίωση τις επιδιώξεις μας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να χαλαρώσουμε και να κερδίσουμε χρόνο.

Στις 21/4 πλέον στις 2.29 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σαν παπαρούνα σε χέρια χαρούμενου παιδιού.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, έχετε μπροστά σας ένα διήμερο στο οποίο μπορείτε να κάνετε όσα δεν θα κάνατε σε ένα μήνα.
Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και δράστε, επικοινωνήστε και ξεσκάστε.

Λέοντες και Υδροχόοι θα πρέπει να πάψετε να εκνευρίζεστε όταν κάτι δεν γίνεται ή όταν κάποιος δεν μπορεί. Η υπερβολή και ο ενθουσιασμός είναι όμορφες εκφράσεις αλλά δεν πρέπει να είναι υπολογιστικές.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, έχετε πάρει διαφορά και δεν σας φτάνουν εύκολα. Νιώθετε σίγουροι για τη νίκη αλλά δεν μειώνετε την προσπάθεια. Συνεχίστε να αισιοδοξείτε, είναι πάντα δείγμα πως είστε σε καλό δρόμο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved