Τα SOS της εβδομάδος, από 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 17/4 έως 23/4
Το Σάββατο γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα (στον Κριό), η οποία προοιωνίζει νέα ξεκινήματα αλλά και δυναμικά... ξεκαθαρίσματα!
Ειδικά για την Ελλάδα φαίνεται πως τις επόμενες τριάντα ημέρες θα... βγουν στη φόρα πολλά σε σχέση με την συνωμοτική δράση κέντρων και παράκεντρων.
Επιπλέον όμως διαφαίνεται και μια σημαντική συμφωνία με χώρα ή χώρες του εξωτερικού.

Κατά τα άλλα, ο Άρης εξακολουθεί να δηλώνει εμφατικά «παρών» στις εξελίξεις, αναπτύσσοντας μια πολεμική είτε στο προσκήνιο, είτε στο παρασκήνιο.
Μάλιστα, στις «επιχειρήσεις» του συμπαρασύρει και την Αφροδίτη, υποσχόμενος «καυτές» εμπειρίες στο... κρεβάτι σου!

Τέλος, ο Ερμής δίνει τα... ρέστα του, σχηματίζοντας ποικίλες όψεις με πολλούς από τους αργούς πλανήτες, κάτι που αναμένεται να συμβάλλει σε μια πολυποίκιλη καθημερινότητα με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς. Κι αν αυτό σε ταλαιπωρήσει σε πρακτικά θέματα, αντίθετα όπως σου προτείνω σε ανάλογες περιπτώσεις, έχεις να κερδίσεις πολλά αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες.

Ας δούμε τώρα με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις που... έρχονται, ξεκινώντας όμως από αυτές που ήδη έγιναν και μπορεί να σε επηρεάσουν για ένα διάστημα.

Την Πέμπτη, αστρική Αφροδίτη συναντά τον τροπικό Άρη στην 11η μοίρα του Ταύρου, δρομολογώντας έντονες ή παθιασμένες καταστάσεις και -φυσικά- ερωτικά μπλεξίματα!

Εφαρμογές: Έντονος τρόπος ζωής. Πάθος, έμφαση. Ερωτικό παιχνίδι, κατάκτηση. Σεξ απήλ. Μια δυνατή ερωτική εμπειρία.
SOS: Απιστία. Σεξουαλική παρενόχληση, βία. Φανατισμός, αδιαλλαξία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς και Τοξότες.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με την Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 3η μοίρα), διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προώθηση του έργου σου.

Εφαρμογές: Δικτύωση, προώθηση. Διαφήμιση. Μια σημαντική συμφωνία. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Επαφές, συναντήσεις.
SOS: «Λόγια του αέρα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/3, 30/6 και 31/12 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, παράλληλα με την Νέα Σελήνη σχηματίζεται με ακρίβεια κι ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία (Ταύρος-Λέων, 12η μοίρα), μια όψη που εγκυμονεί κινδύνους για φωτιές ή εκρήξεις. Φυσικά έχει και τα καλά της, ευνοώντας κυρίως τα πιο τολμηρά εγχειρήματα.

Εφαρμογές: Ένα επιτυχημένο ρίσκο. Μια μεγάλη επίδοση, ένας άθλος. Δύναμη προώθησης.
SOS: Μια μεγάλη γκάφα. Φωτιά, έκρηξη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/7, 10/10 και 8/1 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 9η μοίρα), υποσχόμενη χαλάρωση, ονειροπόληση και μια αίσθηση ευτυχίας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην... πραγματικότητα!

Εφαρμογές: Χαλάρωση, ύπνος. Αίσθηση ευτυχίας. Εξιδανικευμένη αγάπη. Μια σχέση από απόσταση. Μια σχέση με αριστοκρατικά στοιχεία. Ένα ωραίο παραμύθι. Γλυκό μεθύσι. Καλλιτεχνική φλέβα. Διακόσμηση, εξωραϊσμός.
SOS: Λάθος επιλογή συντρόφου. Απιστία. Χρήση ουσιών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/8, 7/11 και 4/2 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής... σιγοντάρει στην αισιοδοξία σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ταύρος-Ιχθύες, 9η μοίρα). Έτσι λοιπόν, μπορείς να ευχηθείς ότι θέλεις, με εξαίρεση όμως τα... οικονομικά!

Εφαρμογές: Εμψύχωση, αισιοδοξία, υψηλά ιδανικά. Ονειροπόληση, ρομαντισμός. Ένα αθώο ψέμα. Μακιγιάζ, καμουφλάζ. Έμπνευση, εύστοχη διαίσθηση. Ένα προφητικό όνειρο. Αναβολή μιας συνάντησης που θα ζημίωνε. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Χάρισμα αντικειμένων.
SOS: Ψέμα, απάτη. Λάθος επιλογές, εθελοτυφλία. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αφηρημάδα. Υπερβολική αφέλεια ή ευπιστία. Λεκέδες, μόλυνση. Λαθρεμπόριο, κλεπταποδοχή. Χρήση ουσιών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/4 7/8, 7/10 και 4/2 αντίστοιχα.

Ωστόσο δύο ακόμη όψεις του Ερμή προδιαθέτουν σε μια διαφορετική κατεύθυνση

Η «κρυφή» αντίθεση του με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 10η μοίρα), σε θέλει παράλληλα τυπικό και ρεαλιστή.

Εφαρμογές: Λεπτομερής εξέταση, αξιολόγηση, έλεγχος. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Μια επιτυχημένη δοκιμασία. «Κάθε εμπόδιο για καλό». Γραπτός λόγος. Εντοπισμός μιας παρατυπίας ή παρανομίας. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Διδοικητική μέριμνα.
SOS: Απογοήτευση, απαισιοδοξία. Ένα δύσκολο εμπόδιο. Καθυστέρηση, εμπλοκή. Ταλαιπωρία σε ταξίδι. Μια δυσάρεστη είδηση. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 26/11.

Ενώ το επίσης «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), σου επιβάλλει να... πονηρευτείς, ψάχνοντας προσεκτικά τι κρύβεται πίσω από φαινομενικά αθώες επιλογές ή συμπεριφορές.
Φυσικά έχεις και την εναλλακτική της διερεύνησης των πάσης φύσεως μυστηρίων.

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, αποκρυπτογράφηση. Ένα σπουδαίο μυστικό. Ενασχόληση με μυστήρια. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων.
SOS: Χειραγώγηση, «στημένο» παιχνίδι. Καταστροφή εγγράφων ή αρχείων. Μηδενιστικές σκέψεις. Δόλια παρακολούθηση, κατασκοπία. Πορνογραφία. Κακά μαντάτα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 4/4, 6/7, 7/10 και 7/1 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ο Ερμής συνεχίζει τις... υψηλές επαφές του. Αυτήν την φορά, ως αστρικός συναντά τον τροπικό Ουρανό στην 17η μοίρα του Κριού, αναδεικνύοντας εκπλήξεις, εξαιρέσεις και παραδοξότητες

Εφαρμογές: Εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις. Η εξαίρεση που βεβαιώνει τον κανόνα. Ενασχόληση με πολύ ιδιαίτερα θέματα. Επιτυχία σε ένα θεωρητικά δύσκολο εγχείρημα. Γόνιμες επαφές με ξένους. Προμήθεια σπάνιων ειδών.
SOS: Νευρική κρίση, αλλόκοτη συμπεριφορά. Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Βραχυκύκλωμα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Υδροχόους αλλά και τους Ζυγούς ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/10 και 3/11 αντίστοιχα.

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 12η μοίρα), χρωματίζοντας την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές αλλά και ποικίλες υπερβολές!

Εφαρμογές: Αισιοδοξία, θετικό πνεύμα. Χαρά, κέφι, παιχνίδι. Μια ευχάριστη είδηση, ένα όμορφο ταξίδι. Αποδοχή αιτήματος. Τύχη, κέρδος, εύκολες λύσεις. Κερδισμένες εντυπώσεις. Διάδοση.
SOS: Πολλά λόγια, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αμετροέπεια, επιπολαιότητα. Εντυπώσεις χωρίς ουσία. Επικοινωνιακό κομφούζιο, «ξόδεμα» σε ανούσιες συζητήσεις. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και Κριούς ή Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/4 και 9/7 αντίστοιχα.

Όμως την ίδια ημέρα, ο τροπικός Άρης κλείνει με ακρίβεια το «κρυφό» τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα (Ταύρος-Υδροχόος, 15η μοίρα), τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στο παρασκήνιο.

Εφαρμογές: Χορός, τραγούδι. Υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Καταπολέμηση μιας ασθένειας, αποτοξίνωση, απεντόμωση. Διερεύνηση παρασκηνιακών ή άνομων πράξεων. «Τον τσάκωσε στα πράσα». Αντικλεπτικά συστήματα. Εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων. Κολύμπι, ψάρεμα. Άντληση υδάτων, πότισμα.
SOS: Ασθένεια, ίωση. Τοξική προσβολή, δηλητηρίαση. Επιθέσεις από έντομα. Δολιότητα, πονηριά. Απιστία, προδοσία. Ναυάγιο, κίνδυνος πνιγμού. Προβλήματα με υγρά ή αέρια, διαρροή. Χρήση ουσιών με δυσάρεστες συνέπειες. Ξέσπασμα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/8 και 4/2 αντίστοιχα.

Επιπλέον, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, ο Άρης τριγωνίζεται με τον Πλούτωνα (Ταύρος-Αιγόκερως, 15η μοίρα), καλώντας σε μεταξύ άλλων να καταπολεμήσεις οτιδήποτε βρώμικο, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Υπάρχουν βέβαια διαθέσιμα και τα καλά του... σεξ!

Εφαρμογές: Διερεύνηση, κατάδυση, σκάψιμο. Επιτυχής αντιμετώπιση ενός κινδύνου. Εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος. Γκρέμισμα του παλιού και άχρηστου. Μια υπέρτατη σεξουαλική απόλαυση.
SOS: Υποχώρηση εδάφους, «άνοιξε η γη και τον κατάπιε». Υπονόμευση, τρομοκρατία. Βομβιστικές επιθέσεις. Σεξουαλική επίθεση. Μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους. Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Ζυγούς ή Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/10 και 14/12 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, ο Ερμής «φλερτάρει» ξανά με τον Πλούτωνα, αυτήν την φορά μέσω ενός «συμβατικού» τριγώνου (Ταύρος-Αιγόκερως, 15η μοίρα). Εδώ η διάθεση σου να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, μπορεί να έχει σπουδαία αποτελέσματα εάν διαθέτεις τις σωστές πηγές ή τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Εφαρμογές: Βαθιά σκέψη, έρευνα. Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Μια κρυφή πληροφορία. Κέρδη από απώλειες άλλων. Μαύρο χιούμορ, σάτιρα.
SOS: Μόχλευση, «στημένο» παιχνίδι. Υπονόμευση, κακολογία. Καταστροφή εγγράφων ή αρχείων. Μια αδιόρθωτη ζημιά. Ταλαιπωρία στο άγνωστο. Μνησικακία, φθόνος. Έμμονες ιδέες. Καταστροφολογία. Πορνογραφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Κριούς ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/4 και 13/12 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής τετραγωνίζεται με τον αστρικό Ποσειδώνα (Ταύρος-Υδροχόος, 15η μοίρα), θυμίζοντας σου ότι μερικές φορές τα λάθη αποδεικνύονται... σωστά!

Εφαρμογές: Μια κατά λάθος επιτυχία. Ανεύρεση ενός εξαφανισμένου αντικειμένου ή εγγράφου. Κρυφή ή «αόρατη» προστασία. Απόκρυψη μιας ενοχλητικής λεπτομέρειας. Ένα αθώο ψέμα που προστατεύει. Εκπλήρωση μιας ευχής. Εμψύχωση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θρησκευτικό συναίσθημα. Προσευχή, διαλογισμός. Αστρολογία. Θέατρο, κινηματογράφος. Ένα εμπνευσμένο γραπτό.
SOS: Κλοπή, απάτη, παραχάραξη. Εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων. Ακύρωση δραστηριοτήτων, ματαιοπονία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και Ιχθύες.

Υπάρχουν όμως και καλύτερα νέα: Η Αφροδίτη, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Δία (Δίδυμοι-Λέων, 12η μοίρα) δείχνει διατεθειμένη να... εξαντλήσει την γενναιοδωρία της, προς όφελος σου!

Εφαρμογές: Καλοπέραση, διασκέδαση, γέλιο, χαρά. Τύχη, κέρδος. Κέρασμα, δώρο. Εύκολες λύσεις, βοήθειες. Μια σχέση με οικονομικά ή κοινωνικά πλεονεκτήματα. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Επιπολαιότητα, ελαφρότητα, σπατάλη. Τεμπελιά, ανευθυνότητα, «κοπάνα» σε βάρος τρίτων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς ή Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/4 και 9/7 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη αναλαμβάνει... ξανά δράση ο Άρης προμηνύοντας εντάσεις αλλά και αποφασιστικές δράσεις.

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην 16η μοίρα του Ταύρου, σε ενθαρρύνει να κάνεις σε μια στιγμή ότι δεν έκανες για... χρόνια! Πρόσεξε μόνον μήπως η υπερβολική βιασύνη σου στοιχίσει...

Εφαρμογές: Αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός. Γρήγορη διεκπεραίωση, ταχύτητα. Μπαράζ επαφών. Τεχνικές εργασίες, μαστορέματα. Γυμναστική, σπορ, αγωνιστικό πνεύμα. Φιλότιμο.
SOS: Θυμός, νεύρα. Καβγάς, τσαμπουκάς, βία. Σπασίματα, καψίματα, κοψίματα. Τρακάρισμα, ζημιά. Πρήξιμο, οξύς πόνος. «Τυφλός» εγωισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς αλλά και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/10.

Παράλληλα, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Άρη με την τροπική Έριδα σε θέλει οπλισμένο με... απολυμαντικά αλλά και πολύ προσεκτικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σου!

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Έκρηξη ή πυρκαγιά σε παραγωγική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς.

Τέλος, η επίσης «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ερμή με την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με οτιδήποτε... μικρό!

Εφαρμογές: Λεπτομερής εξέταση, αξιολόγηση. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Ειδίκευση, επιστημοσύνη. Διαδικτυακές εφαρμογές. Μια ιατρική επίσκεψη ή γνωμάτευση. Μικρογραφία, μινιατούρα. Αίτηση για δουλειά. Προμήθεια εξοπλισμού, μηχανική υποστήριξη.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα». Έλλειψη μικρών αλλά λειτουργικών εξαρτημάτων. Προβλήματα στο διαδίκτυο. Υπερβολική κριτική.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/10.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved