Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/4 έως 12/4

Σελήνη στον Αιγόκερω – Ανάσταση με ανατροπές

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/4 έως 12/4

Η θλιβερή μέρα της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά και η χαρμόσυνη Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα, συνοδεύονται από τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που περνάει στο ζώδιο σήμερα 10/4 στις 3.47 το μεσημέρι.
Μοναχική η διάθεση το βράδυ χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και τάσεις απομόνωσης, με τη Σελήνη να μην έρχεται σε επαφή με άλλους πλανήτες.

Στις 11/4 στις 5.35 τα ξημερώματα το τρίγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 7.38 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγουν την ημέρα με δραστηριότητα, ταξιδιάρικη διάθεση, ευδιαθεσία και τάση απόδρασης από τα συνηθισμένα.
Όσοι ταξιδέψουν ως το μεσημέρι θα έχουν ένα όμορφο ταξίδι, ενώ όσοι παραμείνουν στον τόπο τους βρίσκουν ευκαιρία να ασχοληθούν με αγαπημένες συνήθειες.
Στις 7.32 το απόγευμα η σύνοδος με τον Πλούτωνα και στις 9.42 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ουρανό μας προδιαθέτουν πως το βράδυ της φετινής ανάστασης θα είναι επεισοδιακό, με αρκετά απρόβλεπτα συμβάντα και παθιασμένη διάθεση.
Προσοχή στις μετακινήσεις και στα βεγγαλικά που συνηθίζεται να ρίχνονται αυτές τις ώρες.

Στις 12/4 στις 6.45 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ήλιο ανοίγει τη γιορτινή μέρα με παρορμητική διάθεση, βιασύνη και ανησυχία.
Στις 11.14 το τετράγωνο με τον Ερμή, μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία, διαπληκτισμούς και παρερμηνεύσεις ως το μεσημέρι.
Η τάση μας είναι να αγωνιούμε και να βιαζόμαστε εμποδίζοντάς μας να χαρούμε την ανέμελη προσφορά της μέρας.

Στις 8.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για ένα πολύ ευχάριστο διήμερο που εξασφαλίζει και μια όμορφη επιστροφή σε όσους επιστρέφουν.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, θα έχουν πολλές εναλλαγές διάθεσης, κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσουν εμπόδια στις επιδιώξεις τους, ενώ γενικά χρειάζεται προσοχή και σύνεση στις δραστηριότητές τους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, μέσα στο κλίμα ευλαβικό κλίμα των ημερών και με χαλαρή αλλά ουσιαστική δραστηριότητα, αισθάνονται ήρεμοι και αναζητούν τα δικά τους νοήματα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, βρίσκονται σε εσωτερική αναμονή ενώ δείχνουν πως όλα είναι τακτοποιημένα. Πολλά τα ερωτηματικά που αναδύονται αυτές τις μέρες και θα πρέπει να μην τα καταχωνιάσουν σαν απλούς προβληματισμούς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved