Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/4 έως 8/4

Σελήνη στον Σκορπιό – Συναλλάσσομαι με τον βαθύτερο εαυτό μου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/4 έως 8/4

Κουβαλώντας ακόμα τη φάση της έκλειψής της και με τους περισσότερους να έχουμε να θυμόμαστε κάτι έντονο από αυτήν, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 5/4 στις 10.05 το βράδυ.

Στις 6/4 η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει με την αντίθεση με τον Άρη στις 6.00 το πρωί ανοίγοντας την ημέρα με εκνευρισμό και ιδιαίτερη κινητικότητα. Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε διάφορες υποθέσεις και υποχρεώσεις με νευρικότητα και παράλληλα αναζήτηση ικανοποίησης σε όλα τα επίπεδα.
Μετά από ένα κουραστικό πρωινό, έρχεται το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 3.05 το μεσημέρι για να χαλαρώσει την ένταση και να μας κάνει πιο φιλήδονους, πιο ευαίσθητους, πιο καλλιτεχνικούς και πιο εμπνευσμένους.
Η λογική παραγκωνίζεται και αφηνόμαστε στις αισθήσεις μας.
Στις 10.42 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία, ενισχύει τις προηγούμενες τάσεις, ενώ το βράδυ γίνεται ιδιαίτερα ερωτικό, σαγηνευτικό και δοτικό.

Στις 7/4 στις 4.24 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση της απόλαυσης που αποτυπώνεται σε κάθε μας κίνηση.
Αφιερώνουμε χρόνο σε κάτι συγκεκριμένο, ενώ ως το απόγευμα το πάθος και η επιμονή μας είναι διεγερμένα, εμβαθύνοντας σε ότι κάνουμε. Ο σκοπός μας είναι να φέρουμε εις πέρας μια δραστηριότητα, μια σκέψη ή μια απόφαση.
Στις 11.41 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, μας βάζει σε ένα πολύ μυστηριακό βράδυ το οποίο μας παρακινεί να αντλήσουμε χαρά και αγαλλίαση. Είτε ανάβουμε ένα κερί στην εκκλησία, είτε ζωγραφίζουμε έναν πίνακα, είτε βρισκόμαστε με αγαπημένους φίλους, είτε μοιραζόμαστε ένα ερωτικό πάθος, είτε παίζουμε μπιρίμπα, η ενέργεια που παίρνουμε και δίνουμε αποκτά τεράστια σημασία.

Στις 8/4 στις 8.09 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, απελευθερώνοντας το βαρύ ενεργειακό μας φορτίο χωρίς να μας στερήσει την ουσία του.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι πολύ σημαντικό να εκτονωθείτε εξωτερικεύοντας όλα όσα μαζέψατε με την έκλειψη είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Στην πρώτη περίπτωση πανηγυρίστε και στη δεύτερη ξεσπάστε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, επιδιώξτε να έρθετε κοντά με τον εσωτερικό σας εαυτό και εκφραστείτε έντονα συναισθηματικά και ερωτικά.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, συνεχίστε με την αισιοδοξία ψηλά, αξιολογήστε τα πάντα και τους πάντες και πηγαίνετε εκεί όπου αισθάνεστε πως θα προσφέρετε και θα σας προσφέρουν σαν μια υπέροχη συναλλαγή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved