Οικονομικές προβλέψεις, από 6 έως 8 Απριλίου

Ουρανός και Πλούτωνας βοηθούν τις ανατροπές, ενώ ο Δίας σεργιανίζει ανέμελος...

Οικονομικές προβλέψεις, από 6 έως 8 Απριλίου

Υψηλές γνωριμίες και ξαφνικά κέρδη

Από την μια πλευρά, η δραστική επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα παραπέμπει σε ανατροπές και μηδενισμούς, κάτι που σίγουρα δημιουργεί ανησυχίες για τα κεκτημένα σου. Εκτός των άλλων μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας «αβαρίας», αλλά ίσως το σημαντικότερο μήνυμα των δύο πλανητών είναι να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, αποκαλύπτοντας σκοτεινές προθέσεις και «στημένα» παιχνίδια. Γενικά, αν κινείσαι εκτός «κυκλωμάτων» θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την... καχυποψία!

Ωστόσο, οι ανατροπές δεν είναι εξ ορισμού αρνητικές, ιδιαίτερα στην περίπτωση που τις περιμένεις για να... δεις μια άσπρη μέρα! Μάλιστα, η συμμετοχή του Δία στα ουράνια δρώμενα μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική και να βγεις ωφελημένος από την όποια «αναμπουμπούλα». Εδώ θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι καλές σχέσεις σου με ισχυρά πρόσωπα, από τα οποία μπορείς να λάβεις βοήθειες, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.
Επίσης, μπορεί να κερδίσεις πολλά, κυνηγώντας την έκπληξη.

Τελικά λοιπόν το πρόσημο των εξελίξεων είναι μεικτό και, αν ανήκεις στους τυχερούς, θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται εντυπωσιακά.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved