Κανείς δεν μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σου όσο εσύ!

Ένα σημαντικό κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση. Και ένα σημαντικό κλειδί για την αυτοπεποίθηση είναι η προετοιμασία.

Κανείς δεν μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σου όσο εσύ!

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο Ζυγό, το ζώδιο που εκπροσωπείται από την θεά της ομορφιάς την Αφροδίτη ευνοώντας να ασχοληθείς τόσο με την εμφάνισή σου, εναρμονίζοντας τη στους τόνους της άνοιξης, όσο και να διακοσμήσεις το χώρο σου εν όψει του Πάσχα! Φυσικά και ισχύει ότι η βάση της ομορφιάς είναι η ποιότητα ενός ανθρώπου ασχέτως εμφάνισης, μια περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση όμως -πολλές φορές- είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες καθώς είναι... αυταπόδεικτη! Εκμεταλλεύσου λοιπόν τη μέρα και αφιέρωσε λίγο χρόνο -Παρασκευή είναι, από κάπου μπορείς να ξεκλέψεις λίγο- στην περιποίηση τόσο του εαυτού σου όσο και του σπιτιού σου!

Συγχρόνως, το ζώδιο του Ζυγού δίνει έμφαση στο «εμείς» και μπορείς είτε να οργανώσεις μια ρομαντική έξοδο ή στιγμή για δύο είτε να συναντηθείς με φίλους και άτομα που η παρέα τους γεμίζει την καρδιά σου με το άρωμα της χαράς και της ευτυχίας. Εκείνο το ποτό με την παρέα σου που όλο λες να κανονίσεις και όλο αναβάλεις, ήρθε τελικά η ώρα να το πιεις. Ομορφιά και διασκέδαση όπως θα κατάλαβες είναι τα tips της σημερινής ημέρας -καθόλου άσχημα- αφού μπορούν να σου δώσουν μια ωραία «πάσα» για τις διακοπές του Πάσχα. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία από τα μαλλιά και ξεκίνα με θετική διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν.

Με τα δικά σου μαλλιά όμως τι γίνεται; Μήπως πρέπει να δώσεις και σε εκείνα την ευκαιρία για λίγο ομορφιά και... διασκέδαση;

Η Korres Μάσκα Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά με Ηλίανθο και Τσάι του Βουνού είναι ακριβώς ότι χρειάζονται! Με εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη, η επανορθωτική μάσκα μαλλιών διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες (βαφή ή περμανάντ), επανορθώνοντας τις φθορές που έχουν υποστεί. Ο Ηλίανθος και το Τσάι του βουνού, που είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, τo styling και το συχνό λούσιμο.

5203069040504-maska-hlianthos 2

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις την Μάσκα Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά με Ηλίανθο και Τσάι του Βουνού σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved